Leia as opiniões dos outros
Ruime collectie, relaxe sfeer Personeel is vriendelijk en behulpzaam, zonder opdringerig te zijn. De bezorging is uitstekend, precies op het gemelde tijdstip en met zorg binnengebracht.
Stipt op tijd , beleefd , vriendelijk , zorgvuldig . Werken goed door en hebben alles netjes achter gelaten. Niks was hen teveel . Doe zo voort !!
De werknemers die instonden voor de bezorging waren vriendelijk en deden hun uiterste best om de levering perfect af te werken. Helaas hadden we bij de verkoop foute informatie gekregen. Ik ben dan o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.
Informações de contacto
Industrieweg 2, 4561 GH, Hulst (NL), Holanda
- Tel: +32(0)3-7663737
- klantenservice@morres.nl
- www.morres.be
Top service
Vooraf belde de chauffeur dat ze er met 5 minuten zouden zijn. In de mail was een blok van 3 uur afgesproken. Alles klopte ze hebben alles in elkaar gezet en alle verpakkingsmateriaal meegenomen. Top service en wij zijn superblij met onze nieuwe meubelen.
Ruime collectie
Ruime collectie, relaxe sfeer
Personeel is vriendelijk en behulpzaam, zonder opdringerig te zijn.
Poderá usar IA para responderLer mais
Bezorgers waren vlot
Bezorgers waren vlot, correct en behulpzaam. Verbeterpunt is het niet goed opnieuw in elkaar zetten van het bankstel. Wij moeten nu contact opnemen met klantenservice omdat te herstellen!

Stipt op tijd

Resposta da Morres Wonen
De werknemers die instonden voor de…
Helaas hadden we bij de verkoop foute informatie gekregen. Ik ben dan ook niet tevreden over de persoon die de verkoop heeft geregeld!

Resposta da Morres Wonen
Klacht rond levering, installatie en opvolging kast
In september 2025 hebben wij een kast van 8000 euro gekocht. Afgelopen februari (een half jaar! later) is de kast geleverd en gemonteerd helaas beschadigd geleverd en deurtjes en laden hangen schots en scheef. Gedoe rond vervangen beschadigd deurtje. Na gezeur wordt deze vervangen maar pas in juni dit jaar komt het nieuwe deurtje en worden de kastjes goed afgehangen. Zeer teleurgesteld in de service en de opvolging. Mijn ordernummer is H15NV6 van 01.09.25. ik natuurlijk naast deze melding ook direct een wat uitgebreidere email verzonden aan de service afdeling van Morres. Laat helder zijn ik snap echt wel dat we niet na een of twee belletjes ineens ergens bovenaan een lijstje worden gezet maar als je toch een serieus bedrag besteed en de levering is niet naar wens en we hebben dat eerder al via mail en telefonisch doorgegeven en laten merken dan is het wel sneu dat je dan voor je gevoel nog later wordt geholpen dan in eerste instantie gemeld. Het gaat hier om een deurtje en het afhangen van de kast Laden en deurtjes (8 laden en 3 deurtjes waaronder het vervangen van dat ene beschadigde deurtje) en daar moet je dan nadat je het bedrag hebt betaald 4! maanden op wachten. Dat verwacht ik van een discount zaak maar zeker niet van Morres.

Resposta da Morres Wonen
Gister aankoop van een nieuwe bank…
Gister aankoop van een nieuwe bank gedaan bij Morres. Ik werd geholpen door medewerker Jacco. Hij nam erg de tijd en dacht goed mee over stofkeuze etc. Hele fijne ervaring!

Procedure
We werden, in eerste instantie niet via email, wat we verwachtten, verwittigd dat we als eersten onze meubels zouden krijgen: om 7 uur 's morgens. Wij dus klaar, in "blijde verwachting".
Om9:10 naar jullie getelefoneerd; wat gebeurt er?
Ik ben practisch nooit agressief, maar: kies 1 ...2 .... 3.. , ik kies, en opnieuw kies 1 ...2 .... 3.. , en opnieuw kies 1 ...2 .... 3.. , enz en, wachten op de communicatie.
Eindelijk was die er maar tijdens het "gesprek" kies 1 ...2 .... 3.. , , kies 1 ...2 .... 3.. , . Ik ben dan terecht gewezen op mijn onvriendelijkheid, terecht in jullie standpunt, maar ....
Blijkt dat er een probleem was met de vrachtwagen. "Zijn jullie niet verwittigd?".
Om 10:30 gebeurt de levering. Hun vraag: "Zijn jullie niet verwittigd?".
Dit is duidelijk een procedure probleem.
Voor de rest zijn we echt tevreden.
Dit moet niet kenbaar gemaakt worden in de open evaluaties naar de klanten. Laat het intern blijven, maar kijk naar de procedure. Het verwondert me dat wij de eersten zouden zijn.
Guido Van Brempt

Aankoop relax bank.
In December een elektrische relax bank uitgezocht bij jullie.
Zijn perfect geholpen door Danielle Deij .
Bedankt voor al je advies en antwoorden op al onze vragen.
Vandaag is de bank geplaatst. Blij mee!
Vanavond " inzitten ".
Daniëlle bedankt.
Fam . De Bruine.

Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk, bij levering, behulpzaam,schoenen uit bij plaatsing voor geen beschadigingen, Top.Tijdstip van levering wordt 20 minuten op voorhand aangekondigd, heel correct, heb echt geen kritiek.
Groetjes

Resposta da Morres Wonen
Wij zijn bijzonder goed geholpen door…
Wij zijn bijzonder goed geholpen door Moniek met betrekking tot een nieuw bed, Vragen werden vakkundig beantwoord. Zeer klantvriendelijk. Kortom Morris mag trots zijn op deze medewerkster.

Resposta da Morres Wonen
Vriendelijke verkoper haalde er ook…
Vriendelijke verkoper haalde er ook spontaan een styliste bij om de kleur en stof mee te bepalen.
Bij levering kregen we telefoontje van de chauffeur om zich te excuseren dat de levertijd met een half uurtje ging uitlopen.

Heel goed geholpen door Janet
Heel goed geholpen door Janet. Enorm fijne verkoopster. Wij wachten met veel plezier op het nieuwe bed!

PRIMA SERVICE NA VERKOOP
Er valt absoluut niets aan te merken op deze dienst en service na verkoop. We hadden een probleem met een nog in garantie Stressless onderdeel en alhoewel na bijna 10 jaar is alles goed gekomen.We werden zelf zowel per mail als telefonisch gecontacteerd over het verloop ervan en hebben het gevraagde onderdeel gratis toegestuurd gekregen.

Vlotte aflevering
Onze bestelling werd geleverd volgens afspraak. We werden verwittigd als ze bijna ter plaatse waren. Vriendelijke en vakkundige medewerkers, alles werd netjes achtergelaten..

heel correct
heel correct, alles uiteindelijk in orde gekomen, eerlijke prijs en mooie spullen. wel beetje lang moeten wachten op levering, maar toch de moeite waard

Super geholpen door Jacco
Afgelopen weekend een prachtige bank en eetkamerstoelen gevonden met behulp van Jacco. Alle mogelijkheden werden besproken en niets was te veel gevraagd.
Heel blij dat ik zo goed geholpen ben!

aankoop.
J,en R . Kolijn
Afgelopen week bij Morres gewinkeld .
En uitstekend geadviseerd door Jacco ,daardoor hebben we bankstel en zetel gekocht .
Zijn ook heel vriendelijk ,eerlijk en behulpzaam geholpen, niets was te veel.

ze waren stipt op tijd
ze waren stipt op tijd , heel vriendelijk , en snel gewerkt

Resposta da Morres Wonen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.