Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Informação fornecida por diversas fontes externas

Motion-online - træning, sundhed, kosttilskud, kost, vægttab

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

De beregner forkert - og man kan ikke informere dem om det!

1. Man kan ikke kontakte firmaet bag websiden 'Motion-Online'. Det lugter useriøst.
2. De har fejl i deres beregninger. Eksempelvis har de en historie om indhold af kalium i blot 4 dadler. Her tager de udgangspunkt i at 4 dadler vejer 100 gram. Men 4 dadler (tørrede som friske) vejer kun 35 gram. Så alle deres efterfølgende beregninger og konklusioner er jo 65% forkerte !!

7 de setembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

For mange reklamer

På forsiden, bliver man mødt med reklamer i toppen, venstreside og i bunden. Det dækker stort set selve indholdet. Det er dybt irriterende og jeg forlod siden.

6 de fevereiro de 2022

Misvisende, uprofessionel, håbløs

DK’s klart bedste og mest saglige side om motion, træning og alt, hvad det berører..... Altså hvis man lige spoler tiden 5-10 år tilbage.

Nu er det inferno af håbløse reklamer, såkaldte “guides” og “tests” skrevet af hvad synes at være svært pengefikserede personer, som er træningsmæssige analfabeter. Disse guides og tests begrænser sig ofte til at være en liste med produkter fra danske sider.

Tænk, at man som ny ejer af siden ikke stoppede op og overvejede, hvad der gjorde siden populær! Jeg håber, den nye ejer har røde ører og kan som forbruger bare fryde mig over, at besøgstallet formentlig er forsvundet som dug fra solen.

24 de fevereiro de 2018

Fra fremragende til forfærdeligt

Det her var et af mine favoritsites, når jeg skulle være sikker på at få nuanceret og troværdig information om sundhed & motion. Herligt befriet for crap, løftede pegefingre og dogmer.
Stor var overraskelsen, da jeg tjekkede ind igen. Siden er fyldt med reklamer, der er råd, som virker til at være skrevet alene for at sælge produkter, væk er de videnskabelige referencer, i stedet kan man blandt andet læse råd om at investere sine sparepenge online og bruge gevinsten på en golfferie! Og selvfølgelig er der undervejs i teksten søreme links til sælgere af online-investeringer og golfferier.
Det er simpelt hen så ærgerligt, at et site i høj klasse er ødelagt totalt. Tilmed er de oprindelige artikler gemt så langt væk, at det er uoverskueligt at finde dem.
Jeg var dybt overrasket over ændringerne – knap så overrasket, da jeg så, at Morten Zacho havde solgt det videre. Trist at det ikke blev til nogle, som forstod at forvalte sitet i hans ånd.

19 de agosto de 2017

Fra top, til bund

Op igennem 00`erne var Motion online den bedste hjemmeside, og forum for træning og ernæring, styret af Morten Zacho, cand. scient.
Masser af gode artikler af MZ, og et super godt forum med kompetente debattører.
Motion - Online er bliver solgt i 2016, desværre er kvaliteten styrtdykket til bundniveau ala Alt For Damerne, med dårlige artikler og en masse pop op reklamer.
Motion online vil nok drukner i internettets mange ligegyldige hjemmesider, og lide en stille død med tiden. R.I.P

26 de junho de 2017

elendig hjemmeside

95% ubruglig information på siden. Det første der står når du klikker på "styrke" er et dårligt formuleret blogindlæg med titlen "hvad er yoga godt for?"... Fatter ikke at en så elendig side har så god SEO - det er en skændsel

12 de janeiro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Fin side

Jeg finder hjemmesiden fin med mange gode informationer og et brugervenligt forum

8 de janeiro de 2012

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais