Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Oli tarkoitus antaa arvostelu motonetin sivuilta 4 kk sitten ostettuun ulkolämpömittariin, mutta ei ollut mahdollista jostain syystä. Ulkolämpömittarin ulkoyksikköön pitää vaihtaa patterit 2 kk väl... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

vuosia täällä käyneenä harvemmin on harmittanut palvelu tai valikoima, virheellisesti ostamat jarrulevyt ja niiden tilaus kauppaan vaati vain viestin aspaan ja melkein heti sai vahvistuksen peruutukse... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Oli tarkoitus tarkistaa rengaspaineet Lohjan motomaatissa, mutta sehän oli kiinni pakkasen takia (-10°c). Kyllä tolla pakkasella pitäisi työntekijän pystyä olemaan hetken pihalla, kun aurinkokin pais... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Yritin tavoittaa asiakaspalvelua puhelimella kolme eri kertaa. Tekstiviesti tuli kolme tuntia myöhemmin, että olemme yrittäneet tavoitella sinua tuloksetta. Mietin, että millä ovat yrittäneet, savu m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de peças automóveis
  2. Loja de acessórios para automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Autovaraosien lisäksi saat kaiken tarvittavan autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen, veneilyyn sekä työkalut ammattilaisesta kodin kunnostajaan.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Como esta empresa usa o Trustpilot

Ostin Kouvolan Motonetistä…

Ostin Kouvolan Motonetistä kesärengassarjan(225x50x17 Triangle) ,joka asennettiin 19.4.2023, viikon loppuna huomasin että 1 rengas oli kokoa (225x55x17),josta reklamoin 24.4.2023 illan edellä......ok,kaveri lupasi olla yhteydessä seuraavana päivänä asian tiimoilta,oli jo ilta päivää seuraavana päivänä,kun tiedustelin itse asiaa, no sieltä vastasi (kyllästyneen) oloinen henkilö tiedostaen asiani, mutta vedoten kiireisiinsä(TÄH ???),kun ei minuun oltu yhteydessä,bai tu vei, lupasi kuitenkin selvittää / hankkia oikean kokoisen renkaan tilalle ( syyttäen tukkuria),no itse ajattelin tukkurin olevan Aasiassa,koska kului viikko ennenkuin tapahtui mitään ja kaveri kehtas vielä sanoo ettei Motonet veloita (omasta mokastaan) minua. Summanrumman. Kehnoa asiakaspalvelua kaiken kaikkiaan,vaikkakin henkilö väitti tietävänsä mitä,termi(jälkimarkkinointi pitää sisällään). Että näin.

19 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

rekisterinumerolla annettu väärä osa ja vaihdossa haistateltiin asiakkaalle

tapahtuma hyvinkään motonetissä: rekisteri numerolla saatu osa ei ollut sopiva ja vaihdettaessa totesin että voisiko sopivuuden tarkistaa oem numeron kautta mutta vastaus oli että niitä on niin paljon erilaisia että ei voi olla varma että sopii. vanha osa oli mukana josta pyysin ottamaan mitat jotta saataisiin oikea osa tilalle, joka sitten saatiinkin. mutta varaosissa oli varmaan perehdytys käynnissä ja poika hoiti homman mielestäni hyvin mutta opastaja sanoi että teidän kannattaa hakea osat muualta. olen vanhana asentajana yllättynyt henkilökunnastanne että sinne on eksynyt tämmöinen opastaja. en tule käyttämään palvelujanne kun viimeisessä hädässä.jos muuta vaihtoehtoa ei ole.

8 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Porvoon Motonet kieltäytyi vaihtamasta…

Porvoon Motonet kieltäytyi vaihtamasta viallista tuotetta koska myymälä oli menossa kiinni. En ymmärrä tollaista asennetta. Ajateltiinko tässä nyt asiakaskokemusta vai omaa viitsimistä? Turha rakentaa kanta-asiakasohjelmia tai muutakaan kaunopuheista, kun perusasiat ovat kateissa. Jatkossa vien euroni muualle.

14 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ville oli Motonet Lommilan…

Toni oli Motonet Lommilan asiakaspalvelutiskillä kun tuskailin auton avaimeen laitettavan pienen litteän patterin kanssa! Ostin sopivat pienet ruuvarit Motonetista ja myös patteri löytyi - auta armias mikä taistelu, että sai edes vanhan patterin pois! Uutta en saanutkaan enää sisälle! Toni auttoi ja otti pois, laittoi myös uuden kun yritin itse vaikka miten. Loistopalvelua Tonilta vanhalle rouvalle,66 v. ! Antakaa palkankorotus! Yritin tarjota pullakahvit läheisestä hampurilaispaikasta tuotuna hänelle tiskille- hän vain totesi, että kiitos riittää 👍🏻 Loistavaa palvelua🌹 Olen ollut pitkään Motonetin asiakkaana, mutta kyllä tämä auttaminen oli huippua, en olisi itse mitenkään patteria saanut laitettua oikein!
Hyvä Toni 🌺👍🏻

12 de janeiro de 2023

We love gaslighting 🤩

Lielahdessa on ilmeisen haastavaa motomaatin jononhallinta, kun luvataan palvella jonkun auton jälkeen (mennessäni oli yksi Mersu vilkuttamassa motomaatille ja sen jälkeen YKSI toinen auto asentajan omin sanoin tulossa), niin siihen voi ilmestyä vaikka miten monta autoa vielä väliin. Henkilön vastaus huomautukseen on vaan "aijaa" eikä mitään pahoittelua asiasta.

Jäin vielä odottamaan, pari autoa taas meni, mutta eipä taaskaan palveltu. Miksi pitää valehdella, että välissä on pari autoa, jos totuus on useita autoja? Vai loppuuko laskutaito kahden jälkeen ja sen jälkeen kaikki on epämääräistä mössöä?

Itseni jälkeen tullut asiakas otettiin ilomielin ohi jonon, paikalle ajaessani kysyin, että montako vielä, niin aina vaan on pari autoa. Tyyppi vetosi, että ei hän voi tietää, miten kauan autoissa menee, mutta sen hän voi tietää, miten monta autoa on todella jonossa ja kertoa totuuden asiakkaalle, eikä valehdella silmiä ja suuta täyteen ja tuhlata näin molempien aikaa.

Jonotin pihalla reklamoituani polttimot 50 minuuttia, odottaen uusien asennusta, jota ennen ilmestyi koko ajan pari autoa edelle. Aivan täysin kohtuuton aika, kun parin auton jono luvattiin. Tai siis ei niitä polttimoita lopulta asennettu, ihmisillä on menoja ja henkilökohtaisesti itselläni on huono sietokyky valehtelulle, joten poistuin paikalta, kun asentajalla ei ollut yhtään mitään järkevää vastausta sille, miksi hän on ottanut lukuisia asiakkaita ennen minua ja myös sen yhden mustan Corsan, jonka kuskin kuulin ääneen varmistavan, että tulee asioimaan jälkeeni.

Tän reklamaation jäljiltä taitaa mennä rahat tän palvelun suhteen muualle, ei kannata näköjään samaan rahaan odottaa yhtään mitään palvelun puolesta. Helvetin noloa. Ketjuliikkeen luulisi rekrytoivan asiakaspalveluhenkistä väkeä, joka osaa laskea yli kahteen ja olla valehtelematta asiakkaalle.

10 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Motonetissä tulee käytyä joka toinen…

Motonetissä tulee käytyä joka toinen kuukausi ja varsinkin perä kärryin vuokra on tosi hieno juttu!! halpa ja vuokraus toimii. työntekijöitä tuntuu että välillä on liian kiire mutta enpä apua tarvitse

5 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Uskomattoman upeaa palvelua Kaarinan…

Uskomattoman upeaa palvelua Kaarinan Krossin pihalla olevassa Motomaatissa. Reipas kaveri vaihtoi etupolttimen käden käänteessä, tarkisti öljyt ja jarrunesteen, jotka olivat ok. Kustannus koko hommasta vain 7,5 e. Lämmin suositus!

29 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Varastot ovat ulkomailla, toimitus todella hidas

Paketin lähettämiseen meni neljä päivää, eli kaksi päivää vastaanotettiin, päivä käsiteltiin ja yksi pakattiin ja mietittiin, että pitäisikö se sitten lähettääkin. Motonetin varastot taitavat sijaita ulkomailla, kun on noin hidasta. Maksan kuitenkin siitä, että tilaan ns. kotimaasta. Tästä syystä en tilaa enää Motonetista juuri mitään. Ei voi juuri kuin parantaa nopeutta, koska paljon huonommin ei voisi suoriutua.

27 de outubro de 2022

Motonet ja väärät osat

Homma alkanut jo kesällä, maksoin toyotan uudet takakaaret, oikean ja vasemman.

Tulee ilmoitus että osat ovat saapuneet. Menin siis hakemaan.

Paikalla nuorimies, joka tuskailee aikainansa , pyörii edestakaisin ja lopulta tuo yhden oikean osan ja yhden väärän osan ja laittaa ne ostoskärryyni.

Toinen lokasuoja on Skodaan ja täysin erilainen kuin minun tilaamani osa. Sen näkee ihan katsomalla että se on väärä ja siinä lukee SKODA etulokasuoja.

Poika suuttuu minulle, kun kerron että tämä toinen ei ole tilattu osa, ja se on väärään autoon.
Nämä ovat täysin väärän auton osat.
Tai , siis toinen on Toyotan , ja toinen ei, en minä voi näitä ottaa, etsitkö minulle sen oikean osan.

Hän kieltäytyy etsimästä ja väittää että minulla on juuri ne osat mitkä olen tilannutkin.

Poika käskee minut lähtemään, voin hänen puolestaan mennä vaikka neuvontaan. Hän ei hae mitään.

Menen siis neuvontaan ja kerron siellä että minulle tungettiin ostoskärryyn väkisin väärä osa ja olen sen jo maksanut etukäteen, mutta en voi ottaa skodan osaa kun minulla on Toyota.

Tähän sitten saan selityksen että monesti se skodan osaa sopii Toyotaan, että yleensä muidenkin autojen peltiosat sopivat useisiin autoihin.

Joudun lähes rautalangasta vääntämään että autoni on Toyota molemmilta kyljiltään, toinen puoli ei ole skoda.
😄
Käsken vertailemaan lokasuojia, jotka siis ovat täysin erinäköiset ja selittämään että siinä on vasen ja oikea lokasuoja Toyotaan ja miten ihmeessä siihen autoon voi laittaa täysin erikokokoisen väärän auton väärän lokasuojan toiselle puolelle, kun se ei sovi siihen ja sen näkee tässä jo heti..
Silti vaan että sopii...

Onneksi lopulta neuvontaan tulee mies joka ainoana koko myymälässä ymmärtää että skodan peltiosat ei voi mitenkään käydä Toyotaan ja minulla on väärä osa.
Ja että skodan etulokasuoja ei mene toyotan takalokasuojasta.

Sen jälkeen minua ja osia viedään taas takaisin, nyt yrityspuolelle.
Siellä sitten mies joka tietää varmasti. Kysyn vielä että onko hän nyt aivan varma että ne ovat oikeat osat.
Kyllä hän on.
Pakataan taas kärryyn ja minä lähden, kun nyt asia on aivan varma että minulla on oikea ja vasen lokasuoja.

Saan kompensaationa kesälasinpesunestettä.

Kun autoni menee pajalle, huomataan että minulle on nyt sitten myyty kaksi samanpuolen lokasuojaa. Varattu aika peruuntuu ja lähden ajamaan takaisin Kaarinaa.

Nyt olen sitten Kolmatta kertaa Motonetissa hakemassa lokasuojaa, jonka olen maksanut jo kesällä.

Menen taas varaosatiskille jonottamaan. Mies tiskillä kertoonkin kuulleensa kesän hässäkästä että minulle on myyty väkisin skodan osia Toyotaan, mutta kun kerron miten tilanne meni, mies tiskin takana sanoo että minä en usko sinua että asia on mennyt noin ja että sinulle on sanottu noin.
Hän kysyy minulta, kumman puolen osan nyt haluan tilattavan uusiksi. Se oli varmaan vitsinä heitetty, mutta huumorintajuni on loppu, rahaa on mennyt hukkaan niin paljon.

Kyllä se vaan meni niin. Vaikka ei uskoisi.
Täysin käsittämätöntä touhua.

Minulla on nyt kaksi vasemman puolen lokasuojaa. Eli mies joka varmasti tiesi , mitä myi. Ei tiennyt .
Toyotassa on edelleen vasen ja oikea puoli , ei kahta vasenta puolta.

Nyt mennyt 400,- Niistä 200 maksettu kesällä motonettiin, edelleen väärät osat. Kertoivat laittavansa myyjälle terveisiä.

Mitä se auttaa, kun laittavat terveisiä toisillensa, eikä kukaan viitsi senvertaa paneutua asiaan että asiakas saa sen mistä on maksanut.
Ja se että juoksuttavat asiakasta ympäri kauppaa, ja sitten joku jälkikäteen tuumaa siellä että minä en usko että sinulle on niin sanottu.

Kesällä sentään vielä uskottiin , ja pyydettiin anteeksi että heillä on kesätuurareita jotka eivät osaa näitä hommia.

Nyt tämän väärän osan vuoksi aika joka oli varattu jo kesällä peltitöihin jouduttiin perumaan.
Katsastus jouduttiin perumaan.
Olen ajanut turhaan 400 km .
Auto piti olla takaisin käytössä torstaina. Nyt olen sitten ilman autoa, koska aika laittoon peruuntui väärän lokasuojan takia, ja halli on varattu nyt toiselle autolle,joten minun autoni odottaa sitten siellä hallin pihalla vuoroaan, johon voi mennä nyt todella pitkään.
Lomareissu peruuntui.

Täysin törkeää touhua.. Nyt taas tilattu osa joka tilattiin kesällä.
Seuraava onkin varmaan mersuun ja ehkä minua syytetään seuraavaksi siitä että olen valehdellut auton merkin.
Sain sähköpostiosoitteen johon voi valittaa. Ja kysellä korvauksia.
Minä en usko että korvaavat yhtään mitään.

Jään odottelemaan nyt sitä lokasuojaa...
Ja järjestelemään uusiksi kaikkea..
Joka olisi ollut estetettävissä, jos edes yksi niistä neljästä ihmisestä olisi viitsinyt ottaa asiakseen silloin sen oikean osan etsimisen, kun se kerran kuitenkin heillä oli.

17 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ostettu rek.nrolla alapallot autoon,kun…

Ostettu rek.nrolla alapallot autoon,kun korjaamolla alettiin katsastuspäivänä asentamaan,väärät,ei sopineet.Saatiin Autoalasta iisalmessa toisen puolen,mutta toiseen seuraavana päivänä,joten turhaa aikaa ja ajoa n.100 km,eivät hyvittääneet muuta kuin väärät osat,ei korjaamon aikaa,jota tuhraantui ja lisälaskua meille,huonoa palvelua.
Sähköpostilla yritetty saada hyvitys aikaan matkoista,turhasta korjaamoajasta,lähetetty lukuisia sähköposteja,pompotellaan asiaa,pitkä viive takaisin yhteyden otoissa ja ei mitään vastuuta asiaan,siis luotettava kotimainen toimija.

31 de agosto de 2022

Tuotesaldot eivät pidä paikkaansa

Olen tehnyt useamman turhan matkan Motonetiin kun netissä on ilmoitettu tuotetta olevan hyllyssä mutta tuote onkin loppunut. Virheellinen saldo on todettu myös paikan päällä eli väärä saldo ei johdu siitä että tuote olisi myyty välllä saldon katsominen kotona - tuotteen puuttumisen toteaminen hyllyn luona Motonetissä. On se kumma kun Motonet ei laita asiaa kuntoon. Juoksuttavat asiakkaita ihan turhaan.

18 de agosto de 2022

Ostimme Ryobin sirkkelin

Ostimme Ryobin sirkkelin, joka täydellisen käyttökelvoton jo uutena. Tekee vinoa päätä, yläpuolella halkaisupuoli ei lukitse itseään, jotta konetta voisi edes käyttää.
Tein reklmaation, käskettiin tuoda kone näytille. Toimin kuten käskettiin, mutta ketään ei kiinnostanut koko laite. Kukaan ei tullut katsomaan vaikka itse pyysivät laitteen sinne!
Palauttaa tai vaihtaa ei kuulema voi koska ei ole myyntikunnossa! Vaikka laite on uusi, ja juuri sen ostin teiltä tässä kunnossa!
Kaksi lautaa katkaistu, mutta vinopäitä ei viitsi tehdä!!
Laite siis uutena jo rikki. Huolto voisi kestää useita kuukausia!
Loppuu asiointi tässä putiikissa, onneksi k-rauta ja autovaraosaliike löytyy muualtakin..

19 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ostin Motonet Rauman liikkeestä…

Ostin Motonet Rauman liikkeestä aggregaatin yli kk sitten, 299 e. Palautin koneen virallisena, ei kuulu ei näy. Rahat meni ilmeisesti firman pikkujoulukasdaan. Motonet on kuin venäjä, varastaa kaiken minkä irti saa.

3 de junho de 2022

Aivan uskokomatonta meininkiä

Aivan uskokomatonta meininkiä. Kävin hakemassa poikani autoon (rekisteri numerolla) suodattimia yms kama. Kassalla juippi ihmetteli että käyköhän tämä suodatin varmasti sinun autoon. Enhän minä voi tietää, kyllä myyjän tulisi tietää kun on siellä tiskin takana. No varaosa tiskin takaa juippi hiippaili ja alko väittämään kirkkain silmin että kyllä se käy, se on sellainen yleismalli joka käy. Laatikon kyljässä luki VOLVO vaikka osa oli tulossa NISSANIIN. No jätin suodattimen tiskille ja kävin hakemassa kilpailevasta liikkeestä ja tämä oli oikea. Se VOLVON yleismallin suodatin ei olisi sopinut edes kotelon sisään. Onneksi asiakkaana voin äänestä jaloillani ja hakea kamat paikasta jossa tiedetään mitä myydään. Toki tämä ei ole ensimmäinen kerta, näitä kertoja on vaikka ja kuinka paljon.

30 de maio de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais