Motormännens Riksförbund Opiniões 10

2,2

Informações sobre a empresa

1. Agência de licenciamento
  2. Oficina de reparação automóvel

Informação fornecida por diversas fontes externas

Konsumentorganisation för bilister och andra trafikanter. Vi arbetar med trafiksäkerhet, miljö och bilägande. Medlemmar får fri rådgivning, rabatter och tjänster.

Informações de contacto

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

10 opiniões

Helt oseriöst

Helt oseriöst! Skickade in en alkomätare för kalibrering, men fick den aldrig tillbaka. Deras hjälp var att hänvisa till DHL. Min avtalspart är Motormännen. De har anlitat DHL. Inte jag. Good bye 3000 kr. Gick inte ens tillbaka kalibreringsavgiften.

19 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Motormännen var en gång i tiden en…

Motormännen var en gång i tiden en förening för bilägares intressen. Nu verkar det bli mera viktigt att vara PK än att driva bilägarens intressen. Man har t.ex. glömt bort alla sänkta fartgränser till 80 på landsvägar som drabbar landsbygden negativt. Där krävs protester och krav på återställda farter. Man var väldigt tysta när bränslepriserna rusade i höjden för några år sedan. Då bildades bränsleupproret och M hamnade i bakvattnet i frågan för att man var för passiv. Att sätta upp en fartkamera kostar drygt en halvmiljon per kamera. M har ingen kritisk granskning av om det är en bra investering eller om pengarna kan användas bättre på annat sätt. Det M sysslar med verkar vara att stå vid någon väg och räkna rattsurfare.

1 de fevereiro de 2025

Jag fick nytt försäkringsbrev

Jag fick nytt försäkringsbrev, men inget stod i mailet att dom kommer höja min bilförsäkring med 25% vilket jag själv fick upptäcka, ringde och fråga varför, Chef Anette Lagerström säger till mig att du har anmält en motorskada innan jul, då jag inte ens har lämnat in bilen för detta eller vet inte om verkstaden tar det på GOODWILL, då min bil är så ny, så då åker jag på en högre premie för detta men det slutar inte där, hon nämner även min gamla bil som jag hade för 4 år sedan att det var skador på som också påverkar din höjning, sedan påverkar det även då min förening orsaket en vattenskada hemma hos mig, jag har även min hemförsäkring här med så har dom även lagt in detta på mig fast det inte ens är jag som orsakat min skada hemma, helt horribelt hur dom gör mot sina kunder, att lägga på ny premie fast du inte ens åtgärdat felet på bilen.

9 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Passa er för att göra vänstersvängar

Passa er för att göra vänstersvängar, även vid trafikljus om det är grönt!
M-försäkringar dömer dig som vållande om någon kör in dig trots att den har axat snabbt och titta i mobilen samtidigt!!!
Helt tokigt!
Om du har grönt och svänger i takt med trafikströmmen och de som kommer från höger får grönt, men du inte hunnit in riktigt i filen plus inte kunnat öka din hastighet på grund av framförvarande bil, BLIR DU VÅLLANDE ENLIGT M-försäkringar.
Helt sjukt!!!

1 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid trevligt och kunnigt bemötande

Alltid trevligt och kunnigt bemötande. Jag har fått direktnummer till handläggaren, så jag ringer honom direkt och han är insatt i mina försäkringar.
Jag kan verkligen rekommendera M-försäkring.

1 de dezembro de 2023

Falsk marknadsföring

Luras med den nu avvecklade appen att man får "poäng" som kan användas i webshop. Kort sagt skulle man få en kartbok på köpet vid en order av 500kr.
Ingen kartbok fanns i kollit.
Dessutom samarbetar dom med de omtalade och avskydda SVEA som har 1,8 med sina fula metoder för att lura folk med räntor och pålagor. Inkasso som skapas samma dygn dom postar ut fakturan på brev.

Jag kommer via alla mina kanaler, youtube, sociala ytor avråda från Motormännen. Börja med att kicka ut maffian på SVEA ekonomi.

1 de junho de 2023

Inte nöjd!

Enligt deras hemsida får jag att ansöka för ett treårigt internationellt körkort baserad på mitt mål. Jag betalde för det vilket innebär högre kostnad men sen fick jag bara ettårigt körkortet. Jag har kontaktad dem två gånger via majl men inget svar. En star är för högt för dem, jag tycker att det är bedrägeri!

31 de maio de 2021

FRUSTRERANDE

Försökte skaffa ett internationellt körkort hos dem. De samlar in alla dina personliga och resuppgifter innan dem förklarar hur processen egentligen ska gå till. Sedan skickar dem ett mail som säger att man ska skriva ut sin ansökan, ett foto på fotopapper, mm. och skicka detta via post. Varför tar dem folks personliga uppgifter online då om ansökan inte kommer att ske online?

26 de novembro de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.