Informações sobre a empresa

1. Agência de Marketing e Media

Escrito pela empresa

Vil du have langtidsholdbare digitale løsninger, der styrker din virksomhed, uden at I skal afsætte masser af ressourcer til det? Vores løsninger tager udgangspunkt i jeres behov. Vi sætter os ind i jeres mål, udfordringer og ønsker – og vi tilpasser naturligvis løsningerne derefter.

Informações de contacto

1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas på med dette firma!

Pas på med dette firma!
Vi blev kontaktet af Mr. Toucans i 2022, da de ville lave en ny og "bedre" hjemmeside til vores firma. Det skulle være en søgeoptimeret hjemmeside der skulle lede kunder vores vej. Teksten skulle være optimeret til Googles søgerutiner.
Her et år efter er hjemmesiden stadig ikke færdiggjort, idet det viser sig, at vi skal skrive det meste af teksten selv. Det virker lidt absurd at vi selv skal skrive hovedparten af teksterne, når hele mødet med Mr. Toucans handlede om hvor vigtigt det er at teksterne er fuldstændigt optimeret. Selv om hjemmesiden endnu ikke er sat i drift, bliver man stadig faktureret for SEO-optimering, hosting og GDPR sikkerhed. For en tarvelig skabelon vi selv skal fylde ud, er vi blevet faktureret Kr. 46.315,-. Hold jer langt væk!

18 de outubro de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Mr. Toucans

Resposta da Mr. Toucans

Tak for din feedback. Vi er dog nødt til at korrigere din fremstilling af forløbet, da den er faktuelt forkert.

Sagen har været behandlet ved domstolene, hvor alle sagens dokumenter, tidslinjer og aftalegrundlag blev gennemgået. Retten har afsagt dom og givet Mr. Toucans fuldt medhold i alle punkter.

Retten fandt det bevist, at:

1. Vi har leveret det aftalte arbejde i overensstemmelse med kontrakten.

2. De ydelser, der er faktureret for (herunder SEO, hosting og GDPR), er leveret som aftalt.

3. Påstandene om manglende færdiggørelse og "fabrikerede" tekster ikke var berettigede.

Vi tager altid kundekritik seriøst, men da retten har slået fast, at dine påstande er grundløse, må vi på det kraftigste tage afstand fra din beskrivelse af forløbet. Vi betragter sagen som afsluttet med domstolens afgørelse.

Med venlig hilsen
Mr. Toucans

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais