Jag beställde ett par coils som inte va i lager men snabbt va dom på att meddela att de skulle ta lite längre tid samt att dom skulle försöka få in dom snabbare! Riktigt trevliga å väldigt förstående... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Beställde bult on spacers som snabbt kom hem... missförstod att hjulbultar inte följde med och beställde sen dom. Tyvärr slarvade de bort i transporten men Oliver i kundtjänst var väldigt tillmötesgåe... Ver mais
Beställde en m-sport front till en e60 och 2 dekaler, fick bar fram 1 dekal och leveransen tog 2 veckor extra. Pratade mycket med kundtjänst de var ganska bra förutom att de slutade svara under 2-3 da... Ver mais
Mr turning har varit mycket snabba med leverans av de jag beställt men vad som verkligen imponerade på mig är sättet dom hanterade mitt garantiärende. Beställde en downpipe som inte passade som den... Ver mais
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Vänder mig alltid till dom när behöver…
Vänder mig alltid till dom när behöver hjulbultar till rätt kvalitet och till vad jag kollat upp till marknadens bästa priser, dessutom snabb behandling, om något fel rättar de också till detta.
Tack
Mycket nöjd med både Ledrampen och…
Mycket nöjd med både Ledrampen och godiset dom bjöd på i lådan:)
Jag fick en annan produkt än den jag…
Jag fick en annan produkt än den jag beställt.. vid kontakt med Mrtuning blev svaret att det är rätt produkt.
Till slut överbevisade jag dem,då kom det ett svar att jag ska reklamera produkten.
Jag kommer aldrig handla därifrån igen.
Råder verkligen ingen att ha med dom att göra...Riktigt taskigt bemötande
Jag köpte en mobilhållare som fått bra recensioner. Den kom jättesnabbt och motsvarade förväntningarna.
Jag rekommenderar inte alls
Detta rekommenderar jag inte alls, eftersom du köper produkten och när du ångrar dig så är de väldigt strikta och drar mycket pengar på dig, så att du inte får tillbaka dina pengar ändå, eller så slutar du lämna tillbaka produkten. Så köp inte från Mrtuninig.
Ypperlig kundservice
Ypperlig kundservice! PostNord tappade bort min beställning så då ersatte de mig med en ny direkt.
Super bra service
Super bra service, super trevlig support/ eller den man pratade kunnig samt produkten jag beställde är super nöjd och billigare än på andra ställen.
Snabb leverans och grym service.
Jag har aldrig varit i kontakt med en…
Jag har aldrig varit i kontakt med en sämre kund"support". Handlar du här kan du inte räkna med att få den hjälp du förväntar dig.
Under en månads tid försökte jag få suporten att förstå, men det gick aldrig in. De vägrade på något sätt att mottaga bilder för att underlätta, och de hade orimliga och obegåvade antaganden.
Tillslut ersatte dom delen det gällde på "Goodwill" trots att det egentligen var en garantifråga. Så de lär inte riktigt ha förstått i slutändan i vilket fall.
otrevliga och ohjälpsamma
Kan rekommenderas!
Beställde en front till min F10a, den gick på perfekt och har inte alls haft några problem med deras service eller produkten!
Kundtjänsten var också väldigt bra & kunniga! Väldigt snabb på att ge svar när jag hade ex antal frågor!
Beställde på en måndag och fick min produkt på onsdagen samma vecka :)
Tack så mycket!
Köpte en downpipe till passat b5.5 3bg
Köpte en downpipe till passat b5.5 3bg. Efter några timmar av demontering så ska jag montera nya downpipen och då visar det sig att den är helt felbyggd. Flänsarna e helt fel vinkeln så lambdan går in i grenröret och vinkeln på slutet är in mot bilen. Extremt tråkigt när man läser "riktigt bra passform" som recension på en sida när man inte kan skriva recensioner.
Beställde grenrör fick bara att de va…
Beställde grenrör fick bara att de va fel på lagerstatus o min order blivit borttagen.. man kan väl be om ursäkt när man beställt en turbo för 8000kr som man inte kan montera för de inte kunde sagt de innan de skickade ut en orderbekräftelse detta är ett skojjar företag akta er
Snåla är vi allihopa.
Skickade mig fel tillbehör till ett värde av ca 50:-
När jag kontaktade dom gällande detta ville dom ha fotobevis!
Men efter att dom fått det så skickades tillbehören jag faktiskt beställt snabbt.
DOCK krävde dom att få de felaktiga tillbehören i retur!
Vilket är irriterande eftersom det nog kostar mig ca 50:- i bränsle för att åka och posta returen..
Den huvudsakliga produkten jag beställde "BTR" verkar iaf prisvärd hittills.
Bra butik med okej utbud och priser
Bra butik med okej utbud och priser. Fick hjulmuttrar som ej passade spacer/fälg. Butiken i fråga valde att skicka ut nya dyrare bultar och stå för mellanskillnaden, frakt och returfrakt. Positiv till butiken och kommer handla fler gånger
Köpte xenon lampa Philips halvljus fick…
Köpte xenon lampa Philips halvljus fick ej i förpackningen förmodligen billigt kinesis kopia, lampan håll i 2 månader!! Vilka skojare helt oseriösa undvik dom.
värdelöst på allt
värdelöst på allt. produkterna är extremt dålig kvalitet och det här företaget måste ha den sämsta retur policyn i hela sverige
Man får inte det man beställer.
Man får inte det man beställer.
Tydligen svårt det här med artikelnummer..
Dålig kvalitet
Fruktansvärt dålig kvalitet på plast produkter från företaget, kommer med små bubblor i plasten som inte går att slipa ned eller lacka på. Dålig kundservice får som svar att jag behöver ”plast primer”. Tror dom jag är efterbliven?
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.