Munkebo Alge & Fliserens Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Vedr. betalingsløsning er det blevet til en engelsk konto, derfor kun 2 stjerner. Arbejdets udførelse er på 4.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med arbejdet udført af Munkebo Fliserens. Jeg fik min mur hulmursisoleret. Muhammad kom til aftalt tid - og alt blev gennemført som aftalt. Var bekymret for hvordan min mure ville... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan varmt anvefale Munkebo Alge- og fliserens. Yderst professionel, kompetent og behagelig mand Mohammad Mohamad Chini👌 Han har virkelig lavet et flot stykke arbejde med at fjerne flisepest fra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de lavagem a pressão
  2. Limpeza de janelas

Escrito pela empresa

Fliserens er ikke bare en overfladisk behandling. Den fjerner dybtliggende snavs, alger og mos, og genopretter flisernes oprindelige skønhed. Men hvordan sikrer man sig, at rensningen er effektiv og varer længe? Hos os bruger vi branchens bedste udstyr og metoder, der tilbyder en dybdegående imprægnering, som ikke kun gør dine fliser rene, men også beskytter dem i lang tid fremover. Vælger du at gøre brug af vores imprægnering af fliser eller bekæmpelse af flisepest får du 10 års garanti.​ Hos Munkebo Alge & Fliserens har vi stor erfaring med algebehandling af tag hos private såvel som erhverv. Munkebo Alge & Fliserens arbejder ikke kun for at passe på dit tag, dine facader og dine fliser. Som en fast del af vores ydelser, har vi således også lagt stor vægt på anvendelsen af miljøvenlige løsninger og produkter. Det er netop derfor, vi blandt andet anvender produktet AlgeFri N Proff og Neutralon i forbindelse med algebehandlinger - de eneste, af miljøministeriet, godkendte algebekæmpelsesmiddel på det danske marked.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Troværdig aftale partner

Hurtig aftale og fuld tilfreds med arbejdet

14 de abril de 2025

Resposta da Munkebo Alge & Fliserens

Hej Søren tak for din anmeldelse og de fine ord det sætter vi kæmpe pris på✅

Flot arbejde

Kom til den aftalte tid og udførte en flot rensning, algebehandling og imprægnering af mine fliser. Taget på huset og garagen fik en algebehandling. Giver de varmeste anbefalinger.

11 de abril de 2025

Resposta da Munkebo Alge & Fliserens

Tusinde tak for anbefalingen og de fine ord ✅

Top service

Rigtig god oplevelse. Service var i top, meget venlige, og opgaverne blev udført til perfektion

29 de março de 2025

Resposta da Munkebo Alge & Fliserens

Hej Lina, tak fordi du tog dig tid til at sætte nogle ord på vores arbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt arbejde så 5 stjerner er…

Perfekt arbejde så 5 stjerner er fortjent, selv om de havde overbooket den første aftale med lidt kommunikations problemer til følge.

21 de março de 2025

Resposta da Munkebo Alge & Fliserens

Tak for den fine anmeldelse og anbefalingen🥳

Loftisolering med gangbro

Som aftalt kom de kl 07.00 virkelig flinke og effektive de fik hurtigt målt op og begyndte med at bygge en rigtig fin gangbro. Efterfølgende startede de maskinen og fik blæst isolering på mit 180kvm loft, aftalen lød på 450mm, de kom 500mm så de på forhånd har taget højde for at isoleringen kan falde sammen med tiden, virkelig professionelle klart anbefales, og jeg har allerede fået tilbud på fliserens til foråret.

18 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Fantastisk samarbejde

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Munkebo Alge og Flisernes. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og ser frem til at fortsætte det i fremtiden.

20 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God service - leverer hvad der er blevet lovet og kører ikke før de er sikre på alt er i orden.

28 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais