Informações sobre a empresa

1. Empresa de software
  2. Plataforma de colaboração web
  3. Empresa de hospedagem na Web

Informação fornecida por diversas fontes externas

myFC.dk leverer fodbold hjemmesider til fodboldholdet eller fodboldklubben. Aldrig har det været nemmere at få et velfungerende website med alle dertil hørende værktøjer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super system

Vi kan kun rose Myfc.dk - har kun haft det i 3 mdr. men det har fungeret upåklageligt og været relativt nemt at gå i gang med. Efter vi har skiftet til Myfc.dk har vi oplevet en større aktivitet på siden end hidtil. Angående supporten så er den outstanding - spørgsmål bliver svaret hurtigt, og hvis man ikke lige selv kan forstå at løse det - klarer supporten også det.

Herfra kan kun siges "thumps up" :-)

Mvh.

Rishøj Boldklub

28 de fevereiro de 2012

Fantastisk koncept!!!!

Kan kun sige gode ting om myfc.dk.
Vi har som hold, haft en side herinde i 2år.
Og det har kun været en ren fornøjelse, der har været god respons fra vores egne spillere/sponsore og til vores modstandere eller venner.
Selv supporten herinde er FANTASTISK, det er super hjælp når man ikke lige kan løse et problem. Eller man har en god ide, men bare ikke kan få den til at fungere som man gerne vil..
Kan kun anbefale hold/klubber at lave en side, det er billig og meget nemt. Og så er det jo også slut med, at printe information ud til folk.
De smider jo alligevel altid sedlerne væk ;-)
Her er man kun et klik fra infoen eller news..
Mvh
Vokslev IF
Serie.6

7 de fevereiro de 2012

Nemt og meget brugervenligt

Myfc.dk er alsidigt og nem at bruge og kræver ingen erfaring med hjemmesider, kan bruges af alle.
super nemt som adm, at kunne tildele forskellige rettigheder alt efter hvor ens bruger skal have adgang

Super support hvis der skulle være problemer.

Anbefales klart til alle.

6 de fevereiro de 2012

Nemt og brugervenligt

MyFC er alsidigt, nemt at bruge og fordrer ingen erfaringer med hjemmesider.

Systemet er meget brugervenligt, og er der noget der driller, er supporten helt i top!

Det er en stor fordel, at man som administrator kan have mange brugere med forskellige rettigheder til at vedligeholde de forskellige holdsider, - uden at miste overblikket. :-)

Det bedste er supporten

Vi er utrolig glade for Myfc her på Idrætten. Så glade for det, at vi har og gør det stadig, anbefaler dem til andre.

Chat supporten, er nem, god, og hurtig.

Hvorfor Myfc ikke har fået 5 stjerner, er ikke fordi de på nogle måder er dårlige, men kun et generelt udtryk for, at man altid kan blive bedre. Hvilket er vores indtryk, at Myfc arbejder på hver dag.

Mange Hilsner
Mikkel, Idrætten.

Kan det blive nemmere ?

Efter at have benyttet flere forskellige systemer til opretholdelse og vedligeholdelse af hjemmesider, så har jeg fundet stedet hvor jeg får det som jeg søger.

Super nemt og overskueligt at oprette, vedligeholde sin egen hjemmesiden, du behøver bestemt ikke at være it-nørd for at være med.

Derudover har myfc.dk en fantastisk support, som svarer lynhurtigt og kvalificeret på ens spørgsmål.

Mine varmeste anbefalinger til myfc.dk !

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt hvad hjertet begærer .. og lidt til.

Med myFC får man et cms-system der fra start indeholder alt hvad en sportsklub/forening kan drømme om.
Det er det nemt og simpelt at sætte op, og man kan, uden tidligere hjemmeside erfarring, have en hjemmeside kørende i løbet af ingen tid.
Systemet er oveni så gennemført at man med ganske få ændringer kan lave en hjemmeside til både private og kommercielle formål, eftersom design og layout kan tilpasses på næsten alle punkter.
Som designer har det været en fornøjelse at få lov at lege med, og jeg vil uden at tøve anbefale myFC til alle der ønsker en hjemmeside.

19 de agosto de 2010
Classificada 5 em 5 estrelas

En gang imllem bliver man glad!

Fantastisk god platform. Effektivt omdrejningspunkt for hele holdet. Efter en kort introduktionsaften, hvor de forskellige funktioner blev testet af, er platformen så nem at arbejde med, at fremtidig holdkoordinering bliver en leg. Sitet er allerede efter få dage i luften blevet et aktivit omdrejningspunkt for hele holdet.

18 de agosto de 2009

Kan kun tilslutte mig

Kanon koncept som ligger lige til højrebenet og support er i top. Sjældent oplever man så hurtig en respons som fra MYFC. Også ændringer og forbedringer bliver der lyttet til.
Så jeg kan kun tilslutte mig alle de andre roser - godt gået MYFC.

Jacob, sif.myfc.dk

8 de junho de 2009

Pragtfuldt koncept

Der er alt hvad man skal bruge til en fodboldhjemmeside.

og hvis jeg skulle sætte en finger på noget negativt, er det næsten at det bliver uoverskueligt med så meget. Dog er den de 4 stjerner værd, da supporten er i top hvis man skulle have det mindste problem, og vareren kan virkelig leveres i den sidste ende.

jyderup.myfc.dk

28 de março de 2009
Classificada 4 em 5 estrelas

Alt fungerer undtagen på ét punkt

Jeg forstår ikke hvorfor der ikke er et punkt der hedder "indstillinger"??? Det var der vist i store dele af 2008 men i efteråret forsvandt det :-/ Jeg forstår ikke hvor det er blevet af.. Jeg har 5 punkter: "Forside/nyheder", "Indhold", "Administration", "Support", "Log ud".

Det må siges at være et meget vigtigt punkt jeg mangler for jeg kan fx ikke ændrer karakterskalen i spillerstatistik fra 13-trins skalaen til 7-trin skalaen osv...

25 de janeiro de 2009
logótipo da Myfc

Resposta da Myfc

Hej Jesper

Jeg synes du skal sende dit spørgsmål til post@myfc.dk og oplyse hvilken klub det drejer sig om.

Jan Larsen
www.myfc.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Nemt og lige til at bruge.

Hjælp er der altid mulighed at få, og der bliver altid fuldt op på eventulle spørgsmål.

Freragende

16 de janeiro de 2009
Classificada 5 em 5 estrelas

Super brugervenligt med mange muligheder - suverænt!

CMS-systemet er meget brugervenligt og skulle der opstå problemer klares disse fantastisk hurtigt via en fremragende online support.
Systemet er løbende under udvikling, og man har som bruger indflydelse på, hvilke tiltag der skal til, for at programmet bliver endnu bedre.
Det er simpelthen imponerende, så meget værdi man får for pengene.

Kan VARMT anbefales.

12 de janeiro de 2009

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais