Naestvedmaegleren Opiniões 18

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse fra start til slut

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med Næstved mægleren. Super hjælpsom og tålmodig, når han manglede dokumenter/oplysninger fra mig, så var det med links til hvor jeg kunne finde dem osv. Som 1. gangs sælger, så kan det godt være en jungle.
Han gav gode inputs til forbedringer inden et salg og i sidste ende solgte han det på 14 dage.
Kan kun anbefale her fra.

2 de janeiro de 2026

Utrolige proffessionelle

Jeg solgte min lejlighed igennem Næstved Mægleren og var helt igennem tilfreds. God kundekontakt, styr på tingene og altid klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

De solgte min lejlighed til mere end jeg havde håbet på og inden for 10 dage var købsaftalen underskrevet.

En køberrådgiver var en smule krævende og besværlig jeg var hele tiden informeret så jeg vidste hvad der skete og kunne følge med i processen.

Vil til hver en tid vælge Næstved Mægleren igen

1 de agosto de 2025

Solgt hus

Ringstedgade 101 er solgt. Tusind tak til Næstved Mægleren Aps. Anders og teamet har vist energi og styrke og har hele tiden været professionelle og velforberedte. Alt har fungeret 100% fra første fremvisning til endelig handel. Et ordenligt menneske og en troværdig mægler. Mvh Jette & Michael Harbo

10 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har solgt vores hus igennem Næstved…

Vi har solgt vores hus igennem Næstved Mægleren og vi har brugt Anders som køberrådgiver da vi købte nyt hus efter. Vores hus blev solgt til prisen som skuffesalg! Vi har været meget tilfredse med Næstved Mægleren og de altid flinke og hjælpsomme medarbejdere.

30 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi solgte vores hus igennem Næstved…

Vi solgte vores hus igennem Næstved Mægleren og var meget tilfredse med forløbet. Huset blev solgt godt og hurtigt, og mæglerne holdt os godt opdateret under hele forløbet. Vi vil til hver en tid anbefale Næstved Mægleren.

10 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis man ønsker en ejendomsmægler

Hvis man ønsker en ejendomsmægler, der kombinerer høj faglighed med en varm og menneskelig tilgang, så er Næstved Mæglerne det helt rette valg. Deres markedsføring er i en klasse for sig – professionel, gennemtænkt og med en synlighed, man sjældent oplever andre steder.

Man bliver mødt med nærvær, ærlighed og ægte engagement fra start til slut. De er altid klar med gode råd, uanset tidspunkt på døgnet, og man mærker hurtigt, at de sætter kundens behov først. Tryghed, tillid og topprofessionel service går hånd i hånd, og hele forløbet føles overskueligt og sikkert.

Kort sagt: Hos Næstved Mæglerne får man ikke bare en mægler – man får en samarbejdspartner, der brænder for sit arbejde og leverer resultater, der taler for sig selv.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger og ville til enhver tid vælge dem igen.

9 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En reel, kompetent og smilende ejendomsmægler

Den rette køber blev hurtigt fundet, og jeg har gennem hele processen følt mig tryg og mødt. Mine mange spørgsmål er blevet mødt med smil, forståelse og reelle svar.
Hos NæstvedMægleren evner de både at være 100% professionelle, samtidig med at de har blik for individet. Der drives forretning med gode erhvervsfolk, som også er behagelige og ordentlige mennesker, og det er ifølge mig vigtigt!
Jeg vil til hver en tid anbefale lige præcis dem, til alle jeg møder på min vej!

2 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er køber og ikke sælger

Jeg er køber og ikke sælger, men jeg er blev mødt med en åbenhed og hjælpsomhed hos NæstvedMæglerne, som var langt over det forventede. Jeg fik både kompetent vejledning, gode råd og oplevede en ægte vilje til at hjælpe hele vejen igennem.

De ta sig tid, de kendte deres sager, og det hele virkede bare – professionelt, ærligt og effektivt.

Hvis jeg en dag skal sælge, ville jeg uden tøven vælge dem. Man mærker tydeligt, at de ved, hvad de laver, og at de gør det godt.

4 de junho de 2025

Hyggelig familie mægler virksomhed

Hyggelig familie mægler virksomhed! Vi har lige fået solgt vores hus gennem Næstved Mægleren, hurtigere end vi turde håbe på. Som første gangs sælger, har det betydet meget, at Bastian og Anders altid har taget sig god tid til at svare på vores spørgsmål, når vi havde brug for det - det har været med til at gøre vores hussalg til en ekstra god oplevelse.

20 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået solgt mit hus igennem…

Jeg har fået solgt mit hus igennem Næstved mægleren i marts månede, det gik super godt og kort tid efter det blev sat til salget var der allerede en køber klar.
Hvis jeg havde nogle bekymringer eller spørgsmål omkring alt dette hussalg halløj, så stod Bastian og Anders altid klar med en hjælpende hånd til hvad en det var, hele teamet er super flinke og man kan mærke de gerne vil jer/os det bedste.

19 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

pas på ! han snyder

næstvedmægleren tog selv salær på 50300 kr trods aftale om 36000 kr jeg har nu i en måned bedt ham fremsende bilag. det har han ikke gjort.
man tænker han lever efter egne regler og hvis man kritiserer ham krakkellerer hans “ charmerende “ facade. uhyggeligt menneske.

6 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Uærlig mæglerforretning

Med ærlighed når man langt.
Næstved mægleren var alt andet end ærlig overfor mig i forbindelse med huskøb i foråret 2022.
Sælger havde udbedret flere af de i tilstandsrapporten nævnte "skader" på huset. Dog fik mægler aldrig igangsat en allonge til tilstandsrapporten, dette til trods for at mægler havde lovet mig det ved fremvisning af ejendommen.
Der blev fundet skade på overtagelsesdagen, som blev skrevet i overdragelsespapirerne, men der har kun været mig til at betale for at få den udbedret. Dette til trods for, at jeg har ytret min utilfredshed overfor mægler og mente at sælger skulle afholde udgiften. Mægler fejede mig af og forklarede at sælgere ikke havde fået det ønskede provenu ud af handlen og derfor ikke ville/kunne betale. Huset havde ved overtagelse mange fejl og mangler og var IKKE værd de penge jeg betalte for det!
Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
Jeg vil fraråde alle at handle med Næstved Mægleren APS.

20 de fevereiro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais