Nederlandse Loterij Opiniões 140

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Net telemarketer Ricardo aan de lijn gehad die belde voor de Nederlandse Loterij. Gaf meerdere keren aan NIET mee te willen doen waarna de beste man zegt "Dan ga ik u aanmelden". Ik reageerde "N... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Lotaria
  2. Agência de apostas
  3. Casino
  4. Serviço de jogos de azar
  5. Casino online ou agente de apostas
  6. Vendedor online de apostas desportivas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

140 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas je bankrekening niet aan en je bent de prijs kwijt

Ik heb mijn bankrekening veranderd en had vergeten om dat aan te passen bij Nederlandse Loterij. Toch een prijs gewonnenen en die heb ik niet ontvangen want mijn oude bankrekening op het systeem stond. Na een maand kunnen zij de terugstorting "niet zien", dus niet mijn prijs blijft in hun handen...

22 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Klantenservice moeilijk te bereiken.

De klantenservice is moeilijk te bereiken. Via veelgestelde vragen staat er onderin hoe je contact kan opnemen. Via messenger of bellen. Als je op de link voor messenger klikt krijg je de melding deze gebruikersnaam bestaat niet. Telefonisch is de informatie vaak niet duidelijk. En via mail of messenger contact opnemen gaat dus niet.
Ik vind het slecht van zo'n grote organisatie met zoveel winst dat de klantenservice niet eens goed te bereiken is.
Het kopen van loten gaat uiteraard wel heel soepel.

22 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De Nederlandse loterij: dubbelzinnig en onaantrekkelijk

Ik woon in Nederland, maar ik koop alleen Duitse, Belgische of Franse loten. Dat komt omdat ze niet duidelijk aangeven hoeveel winnaars er zijn en wat de prijzen zijn, waardoor het lijkt alsof alles achter gesloten deuren gebeurt. Vroeger was deze informatie transparant en was de trekkingsmethode makkelijk te begrijpen, maar de Nederlandse loterij is vaag en nogal afstotelijk.
Bovendien vind ik het onbegrijpelijk dat de al lang bestaande Staatslot in Nederland geen aankoopformulier heeft. Omdat transacties mondeling met de winkelbediende worden afgehandeld, komen er vaak onnodige opties bij de verkoop, vooral als de bediende iets verkeerd begrijpt, of als de winkel veel personeelsverloop heeft of ongemotiveerd personeel. In Duitsland is het aankoopsysteem heel eenvoudig, dus ik ga vaak de grens over om daar te kopen.

31 de janeiro de 2026

clubje opgezegt

wij speelden met een clubje met eurojackpot lotto en staatsloterij , met de eurjacpot valt de grote prijzen meestal in Duitsland dus opgezegd, de lotto valt de prijzen meestal op een abonnement speler dus opgezegd ,nu met de staatsloterij twijfelen wij nog maar wij denken ook daarmee te stoppen ,wij spelen al een tijdje mee maar nog nooit wat leuks gewonnen dus 2 loterijen al opgezegd .nu nog de staatsloterij ?

27 de janeiro de 2026

December kalender

Ik speel al jaren mee met de December Kalender. Hier staat in "winkans 1 op 2". Ik geloof eerder dat de winkans 1 op 200000... moet zijn want ik heb nog nooit 1 euro gewonnen. Statisch is dit toch wel een beetje vreemd. De enige die zal winnen en zeker in 2026 met 37,8% is de belasting en over geld waarover al dubbel en dwars al belasting is over betaald. Voor mij was dit ook de laatste keer dat ik mee doe.

31 de dezembro de 2025

1 lot te weinig geleverd, betaald maar niets meer gehoord van klantenservice

Ik had 4 krasloten besteld om kado te geven met kerst. Helaas stond op de pakbon 4 loten maar er zaten er maar 3 in. Wel 4 kadohoesjes maar 1 lot te weinig en wel 20 euro voor betaald. Contact gezocht en er werd mij telefonisch toegezegd dat ik gebeld of gemaild zou worden over een oplossing. Niets gehoord en ook mijn geld niet terug gehad. Best wel schandalig want ik had ook foto's gemaakt van de envelop, de inhoud en de pakbon om het manco lot aan te tonen maar die hoefde ik niet te sturen. En mijn man had nu geen kadootje met kerst, de andere loten waren goedkoper en kerstkadootjes voor familie.

16 de dezembro de 2025

Intimidatie

Vanmiddag tijdens het boodschappen doen aangesproken door een meisje dat leden aan het werven was voor eurojackpot. Ze stelde mij als eerste de vraag hoeveel sportscholen er in Nederland toegankelijk zijn voor mindervaliden. Hierdoor leek het eerst alsof ze geld wilde inzamelen voor een goed doel, vervolgens kwam de vraag of ik eenmalig een lot wilde kopen voor €2. Tijdens het proces werden er steeds meer gegevens gevraagd en nadat ik al meerdere malen had aangegeven dat ik geen abbonnement wilde of ergens aan vast wilde zitten (nee hoor zei ze, dat was niet het geval) kwam toch de aap uit de mouw dat het om een abbonnement ging (maar je kan het met 1 klik uitzetten hoor!). Toen haar collega ook voor ons kwam staan en mijn doorgang blokkeerde, mijn kinderen begon aan te spreken en gratis reclame begon uit te delen voelde ik mij erg geïntimideerd. Ik gaf aan geen interesse te hebben waarna haar collega mij begon te ondervragen waarom ik geen interesse had en waarom ik het lastig vond om het abbonnement weer uit te zetten. Echt schandalig gewoon, hoe ze me probeerden te intimideren en over te halen tot aankoop, ik ben ze toch zeker geen verklaring verschuldigd waarom ik liever niet een abbonnement wil aan gaan? Ik geef met alle liefde €2 voor een goed doel, hoef ik ook helemaal geen prijs voor te winnen, maar die misleidende trucjes en opdringerigheid vind ik echt NIET OK! Mijn dochter van 10 wilde naderhand meteen naar huis omdat ze zich zo onveilig voelde. Schaam jullie.

8 de novembro de 2025

Oplichting

Je speelt lotto mee en besteld vaste nummers via hun website. Vervolgens betaal je 12 euro via de ideal link. En ineens heb je niet de loten die je besteld hebt en je doet niet volledig mee dus staat er ineens geld in je wallet zodat je verplicht wordt nog een keer een lot te kopen. Oplichters.

25 de outubro de 2025

Afschuwelijk.

Afschuwelijk.
telefoon gehad of ik wou me wou aanmelden, waarop ik meerdere keren duidelijk nee zei. toen ik zei dat ik net 18e was en hier helemaal niet aan wou beginnen werd de vrouw aan de telefoon boos.
Niet normaal.

18 de agosto de 2025

Vraag me af .

Vraag me af .

Doe al 28 jaar mee met 3 loten per maand en ja ik weet had dat bedrag ook kunnen sparen.
Maar iedereen wil toch proberen iets te winnen.
Maar in 28 jaar x 3 loten per maand zijn iets meer als 1000 loten is het hoogste wat ik ooit gewonnen heb nog geen 100 euro .
Vaak helemaal niks .
Vraag me toch echt af ?

11 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hoe opa en oma ook een keer in hun leven bij de rechter uitkomen

Zeer agressief belmannentje, smeert dingen aan van Eurojackpot. Aan mensen in bewindvoering.
Vervolgens de volgende dag al meteen trekking uitvoeren, en dan roepen we hebben u lotjes verkocht, nu moet u betalen.
Na bellen met wel een vriendelijke meneer van de klantenservice en uitleg hieraan gegeven.
Hierop blijft men van mening een goede dienstverlener te zijn. En recht te hebben op €2,- met vervolgens aanmaningen met dreigen. €48,50
Ze zitten in de beschermingsbewind maar daar heeft dit bedrijf niet zoveel mee.
Lekker de zwakke geest paaien en naaien. Want ze zitten toch al in hun nek in de schulden.
Goed bezig👍
eens zien wat rechtspraak zegt hierover.
Kosten gaan toch naar me door de rechtbank aangestelde curator.

24 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Jammer dat geld wordt overgemaakt naar…

Jammer dat geld wordt overgemaakt naar je ‘wallet’ uiteraard om zo gemakkelijk mogelijk te maken om weer in te zetten op andere gokmogelijkheden. En dan voor de vorm en wet allerlei zaken opnemen om zogenaamd verantwoord te gokken.

11 de maio de 2025

Schofterige behandeling - krasloten.nl

Geachte klantenservice,

Onlangs heb ik via jullie website krasloten besteld voor mijn oude vadertje, maar helaas bleek het opgegeven adres niet correct. Vrijwel direct na het plaatsen van de bestelling – letterlijk binnen dezelfde minuut – heb ik jullie hierover gemaild in de hoop dit nog recht te kunnen zetten.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik als antwoord dat het adres niet meer aangepast kon worden, en dat er verder niets meer gedaan kon worden. Ik begrijp dat wijzigingen soms lastig zijn na een bestelling, maar dit voelt erg onredelijk aangezien ik vrijwel meteen heb gereageerd.

Daarnaast geven jullie aan dat het pakket misschien retour gestuurd wordt, of dat ik zelf maar contact moet opnemen met de huidige bewoner. Dat is natuurlijk geen redelijke oplossing voor een klant die op tijd heeft gehandeld.

Ik wil via deze weg dan ook formeel een klacht indienen over de gang van zaken én vraag ik om mijn bestelling alsnog te annuleren en mijn betaling terug te storten. Jullie geven aan dat annuleren mogelijk is, maar kiezen ervoor dit niet te doen. Dat is geen correcte service.

Ik vertrouw erop dat jullie alsnog bereid zijn mee te denken in een gepaste oplossing, en ik hoor graag spoedig van jullie terug.

Miranda
Ordernummer
20250509269509

9 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Krijg ik deze onzin mail van ze

Krijg ik deze onzin mail van ze: "Helaas bleek het niet mogelijk om de lotprijs voor de Nationale Postcode Loterij af te schrijven. Waarschijnlijk is het door u opgegeven rekeningnummer geblokkeerd. " Vervolgens moet ik al mijn persoonsgegevens in een formulier geven zoals zelfs mijn banknummer om de klacht te melden. Ga ik niet doen dus, ik geef niet mijn banknummer weg. Dit bedrijf moet maar eens wat aan prive veiligheid gaan doen. Daar zijn zat technologien voor. Weleens van gecodeerd klantnummer en account password gehoord? Kennelijk niet. Doe maar eens aan veranderingsmanagement.

16 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zonder toestemming een abonnement op…

Zonder toestemming een abonnement op mijn naam afgesloten. Ondanks het direct annuleren zijn er wel kosten in rekening gebracht. Direct contact gezocht waarbij verteld werd dat ik het gewoon kon terugboeken. Dat kon blijkbaar niet zomaar want ik werd vol gegooid met mails over aanmaningen. Uiteindelijk na veel moeite en bellen wel opgelost

1 de janeiro de 2025

Grootsheidswaanzin

Mijn dochter van 16 jaar wordt al een week gestalked door lotto bv onderdeel van de Nederlandse loterij (wat nada noppes niks betekent behalve een gokbedrijf, een casino). Ik heb haar gevraagd dat nummer te blokkeren. Ondanks die blokkade kwam er vandaag een vaag berichtje van een vaag grietje (zelfde nummer als lotto bv ondanks blokkade) binnen op haar voicemail. Minderjarigen lastig vallen, lotto bv? De Nederlandse loterij? Vage grietjes voicemail berichten in laten spreken bij minderjarigen?? Moet de tesla vervangen worden? Vreemde praktijkjes van mannetjes met grootheidswaanzin? De crimineeltjes van deze tijd? Ga iets zinnigs doen mafketels.
Ik heb aangifte gedaan.

24 de março de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.