Intet at sætte en finger på. Bestilte to gaver derinde torsdag formiddag, som allerede var klar til afhentning i pakkeshop i dag fredag. Fine produkter. Handler der gerne igen 👌🏻
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Fik leveret gaven hjem til mig selv, i stedet for til dem der skulle have den. Der var heldigvis hurtig levering, så det lykkedes mig at få den sendt frem rettidigt. Da grunden til at jeg havde bestil... Ver mais
A empresa respondeu
Det er sikkert fint alt sammen. Logistikken var i orden, og når pakken fra jer, der indeholder en kaffekværn, finder vej ud af gavestakken under juletræet, vil modtageren sikkert græde i timevis... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
NemmeGaver - Din Online Gavebutik Måske Danmarks hyggeligste gaveshop! Vi gør det nemt at finde gaver i alle aldre til både private og virksomheder. Vi er professionelle og gør et stort arbejde for at levere gaven flot, indbydende og med et personligt touch, der gør modtageren overrasket og glad. Vi lægger 100% energi i at levere den flotteste gave - hver gang. Vores store gaveudvalg til alle aldre, gør det nemt for dig at vælge din gave - Vi klarer det hele med gratis og flot personlig indpakning, kortskrivning og hurtig levering til dig eller direkte til modtageren. Vi har et stort udvalg af flotte specieldesignede gavekurve til alle anledninger og alle aldre - samt firmagavekurve til kollegaer og medarbejdere. Vi gør det nemt at finde gaven!
Informações de contacto
Frederikslundvej 22, 4200, Slagelse, Dinamarca
- 50 50 78 88
- kontakt@nemmegaver.dk
- www.nemmegaver.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Intet at sætte en finger på
Intet at sætte en finger på.
Fine produkter. Handler der gerne igen 👌🏻
Jeg købte en Grill
Jeg købte en Grill, som ikke virkede efter en uge af en sælger Johnny Dall.
De siger at det er min skyld, de vil ikke gøre mere ved det.
Dårligt oplevelse hos dem.

Resposta da Nemmegaver.dk
Hurtig levering og god kundeservice
Rigtig spændende udvalg, hurtig levering og rigtig god kundeservice :-)

Bedste service
God kommunikation, meget hurtig afhentning af pakker, flot indpakning

Resposta da Nemmegaver.dk
God service. Fik mail med ordrebekræftelse og hvilken dag pakken ville ankomme til modtagerens adresse. Man har mulighed for at skrive kommentar til hvad skal pakkes ind sammen, og alt var pakket godt og korrekt ind med gavepapir. Smart hjemmeside at bestille gaver på, kan klart anbefales :) Gaverne er endnu ikke åbnede.

Jeg købte en elkedel
Jeg købte en elkedel, som desværre gik i stykker efter et par måneder. Der var INGEN problemer med at få den byttet. Jeg fik faktisk også tilbudt at få mine penge igen.
Det er virkelig service😎

Super service!
Pakken kom frem dagen efter til modtager.
Og de vedlagde ikke fakturaen som jeg bad om, da jeg fik den sendt direkte til modtageren.
Oven i købet havde de pakket det fint ind (helt uden at jeg bad om det)
Super service!
Tusind tak 🤩

Super god service
Super god, venlig og hurtig service. Kan varmt anbefales.

Dagen reddet.
Fik dag til dag levering og fantastisk flot pakket det hele for mig. Tak for suveræn levering :)

Resposta da Nemmegaver.dk
Gaven blev leveret efter én dag
Gaven blev leveret efter én dag, og den var super flot pakket ind. Så nemt og godt 🤗

Fint indpakkede gaver
Jeg havde bestilt to gaver. De kom med det samme, rigtig flot pakket ind og med en lille julehilsen. Rigtig god service

Altid levering til tiden
Altid levering til tiden. Hurtig tilbagemelding og god service.

Intet svar
Bestilte legetøj d. 26-07-22 og fik kort efter en ordrebekræftelse, så langt så godt. På hjemmesiden stod der “levering 1-3 hverdage”. Her d. 31-07-22 har jeg fortsat ikke modtaget noget. Skrev d. 28-07-22 for en opdatering på ordren, intet svar. Skrev igen d. 30-07-22 og ville annullere ordren, intet svar.

Resposta da Nemmegaver.dk
Præcis som det skal være
Hurtig levering, gode priser og havde ikke registreret at gaverne blev leveret pakket ind - er kæmpe fan, for så skal jeg ikke kæmpe med det 😅

Resposta da Nemmegaver.dk
Hurtig levering og vildt flot (og gratis) indpaknig
Bestilte en gave som ankom hurtigt og som endda blev pakket gratis ind. Og den var pakket virkelig flot og personligt ind! Meget imponerende og en fed kundeoplevelse - tak for det!

Glad og tilfreds
Bestilte en julegave og modtog den i flot indpakning. Intet at sætte en finger på.

Resposta da Nemmegaver.dk
Hurtig fremsendelse og utrolig flot…
Hurtig fremsendelse og utrolig flot indpakning. Meget tilfreds.

Super oplevelse
Super oplevelse , hurtig levering flot indpakning . Mvh Steen Hurup Andersen .

Resposta da Nemmegaver.dk
Hurtigt nemt og en dejlig pakke med…
Hurtigt nemt og en dejlig pakke med karmeller :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.