Netcentret.dk Opiniões 2327

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte et 7-fods Stanford poolbord fra Netcentret og en masse ekstra produkter. Bordet er super godt og det er rigtig flot. Der manglede et par poolkøer ved leveringen og bordtennisbol... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Egentlig blev jeg skuffet, MEN skylden ligger IKKE hos netcentret.dk. Der var en fejl på den ene af 2 ens varer, som kun kan skyldes producenten. Forløbet fra ordre til modtagelse forløb fejlfrit og h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Netcentret finder du legetøj til børn i alle aldre til markedets bedste priser - Alt det sjove og spændende både med og uden motor

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, har ikke benyttet kundeservice, men ud fra anmeldelsers har jeg stor tiltro til at den også er i top. Pris og fragt er ok ifht. Den hurtige levering. Havde forventet mere arbejde i forhold til samlingen, ved ikke om de har ydet en ekstra indsats der, men er meget tilfreds med den minimale indsats ifht fra udpakning til direkte brug af crazy carten.

7 de abril de 2026

Kanon produkt

Kanon produkt, drengen blev glad og leger i det hele tiden. Prisen var fair. GLS leveringen er bøvlet da de store pakker ikkke kan gå i pakkeshop. Og at vi ikke var helt trygge ved bare at lade pakken levere bag huset.

6 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Kundeservice er i top

Efter en misinformation om bestilt produkt fik jeg en opringning fra kundeservice på trods af, at de holder lukket om onsdagen.
Så nu er alt som det skal være.

8 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hurtig reaktion

Hurtig reaktion…

På min reklamation; tak.

22 de março de 2026
logótipo da Netcentret.dk

Resposta da Netcentret.dk

Hej Rasmus, Jeg kan se at din pakke er sendt og afhentet hos os af Danske Fragtmænd i mandags, så den skulle gerne have været hos dig i tirsdag? Jeg får vores servicefolk til at kontakte fragtfirmaet og vende retur til dig i dag. Mvh Netcentret

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte to pool kø’er

Bestilte to pool kø’er, de var desværre skæve , men fik mine penge retur meget hurtigt og uden besvær. Dejligt med service, og ingen mistro.

22 de fevereiro de 2026
logótipo da Netcentret.dk

Resposta da Netcentret.dk

Hej Rikke

Det beklager vi virkelig – de skal naturligvis ikke være skæve. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores varer skal leveres.

Hvis du sender en mail til vores serviceafdeling på service@netcentret.dk
, sørger de for hurtigt at finde en løsning til dig.

Vi går meget op i, at alle vores kunder er tilfredse, og vi gør altid vores bedste for at rette op på fejl, når de opstår. Det er vigtigt for os, at du står tilbage med en god oplevelse.

Endnu en gang beklager vi ulejligheden, og vi ser frem til at få løst det for dig.

Netcentret.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais