Niek Roos BV Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een lichtstraat 20 jaar geleden laten maken door dit mooie bedrijf . Alles super!! We dachten nu een onderhoudsbeurt te geven en rubbers en kit te laten vervangen er kwam een nette monteur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg prettige aankoop van de lichtstraat. Veel tijd en uitleg in de showroom inclusief een rondleiding door de werkplaats. Ook de communicatie tussentijds was prettig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf de offerte to montage verliep alles heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met de mooie Lichtstraat. Administratief was prima goed geregeld en afspraken waren duidelijk. Petje af voor Bart die de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de construção civil
  2. Arquitecto
  3. Fabricante
  4. Indústria do vidro

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Niek Roos. Brengt daglicht in huis.

Lichtstraten, serres en veranda's met stijl.
Al 29 jaar heeft Niek Roos de insteek om de klant op 1 te zetten. Door gehoor te geven aan jouw wensen, maken we lichtstraten op maat van de beste materialen. Door de zorg van échte vakmensen wordt ieder project een succes. Lees wat andere klanten van ons vinden en breng ook bij jou het daglicht in huis.

10 Jaar Garantie op de Constructie en Waterdichtheid!

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.

Bij ons heb je naast een garantie voor de mooiste lichtstraten, serres en veranda's ook een zekerheid dat we altijd een oplossing zoeken wanneer er iets mis is met het product. En dit valt meestal nog in je garantie ook. Ga dus voor een échte Niek Roos voor een garantie op kwaliteit en vakmanschap.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

423 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een zeer correct bedrijf

Het is een zeer correct bedrijf , goede communicatie, keurige administratie , en een nette monteur volgens afspraak

10 de novembro de 2023

Beste heer Nell,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het leveren en monteren van het houten zadeldak. Veel woonplezier gewenst.

Top vakwerk

3 de novembro de 2023

Beste Diederik,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het vervangen van de lichtstraat voor nieuwe houten lessenaar.
Veel woonplezier gewenst.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit zowel in materiaal, levering en installeren. Duidelijke communicatie, prettige organisatie

10 de novembro de 2023

Beste Simone,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het vervangen van de kunststof lichtkoepels voor nieuwe frameless lichtstraten.
Veel woonplezier gewenst.

Classificada 4 em 5 estrelas

De kwaliteit en afwerking van de…

De kwaliteit en afwerking van de lichtstraat is goed.
Je kunt goed afspraken maken met Niek Roos en die worden dan ook nagekomen.

31 de outubro de 2023

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we jullie lichtstraat naar wens hebben kunnen renoveren. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe houten lessenaar tegen de gevel.

Lichtstraat review

Goede service en communicatie.
Net werk afgeleverd!

25 de outubro de 2023

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten en fijn dat we lichtstraat goed hebben kunnen vervangen voor je.
We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe houten lessenaar.

Wederom zeer tevreden!

Na het plaatsen van een nieuwe lichtstraat enkele jaren geleden, hebben de mannen van Niek Roos nu het glas vervangen van een lichtstraat die wij al hadden en ook deze klus is weer zeer netjes en professioneel uitgevoerd, firma is zeker het aanraden waard.

17 de outubro de 2023

Beste Michel,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we je weer hebben kunnen helpen met het vervangen van het glas op de lichtstraat. Nu kan je er weer tegenaan.

Kwalitateit

De bestelling was op tijd geplaatst. De lichtstraat ziet er mooi uit volgens onze wensen, echte vakmanschap. Ben ook tevreden over de plaatsing daarvan

29 de setembro de 2023

Beste Anisa,

Dank voor je mooie complimenten. Fijn dat we het houten zadeldak naar wens hebben kunnen plaatsen op jullie veranda. Nog vele zonnige uurtjes toegewenst.

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we de lichtstraat naar wens hebben kunnen vervangen voor een nieuwe frameless lichtstraat. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe lichtstraat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk uitstekend kwaliteit …

Vriendelijk uitstekend kwaliteit ,begeleiding bij plaatsing ,ik kan geen enkel negatieve moment bedenken

11 de outubro de 2023

Beste Thierry,

Dank voor je mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe frameless lichtstraten.

Telefonisch goed geholpen

Telefonisch goed geholpen, snelle afhandeling en betrouwbaar.

9 de outubro de 2023

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe frameless lichtstraat.

Het team van Niek Roos.nl

Onze lichtstraat is schitterend

Onze lichtstraat is schitterend. Vakkundig geplaatst!

11 de outubro de 2023

Beste Boris,

Dank voor de mooie complimenten!
We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe houten zadeldak in de aanbouw waar we ook het gat in het dak hebben gemaakt.

Komen afspraken na!

Op alle mogelijke manieren een aanrader. Komen de afspraken na! Data worden níet opgeschoven. Er is aandacht voor details. Er wordt zorgvuldig gewerkt zodat het niet resulteert in een volgende ‘klus’.

9 de outubro de 2023

Beste Rieneke,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe lichtstraat als vervanging van de oude.

Classificada 5 em 5 estrelas

Niek Roos zet de puntjes op de i en levert meerwaarde!

Niek Roos heeft in mijn op het noord-westen gerichte uitbouw een lessenaarsdak van 4 x 1 meter geplaatst met trippelglas warmte en vuilafstotende coating. Daardoor een zee van licht in mijn relatief donkere woonkamer. De communicatie met Niek Roos (Luuk) en ook collega is prettig en constructief. Alle afspraken zijn keurig nakomen inclusief de plaatsing door 2 vakkundige collega's. Omdat mijn uitbouw uit een betonnen kanaalplaat bestaat moest er eerst een sparing gezaagd worden. Dit doet Niek Roos niet maar heeft daarvoor een samenwerking met de Betonboorder.nl
Dit is een goede combi en door deze samenwerking ben ik volledig ontzorgt. 1 dag de sparing maken en 1 dag voor het plaatsen van de lichtstraat en je hebt een 'nieuw huis' met een zeer luxe uitstraling en meerwaarde. Ik zeg DOEN!
Foto’s volgen 😉

28 de setembro de 2023

Beste Ben,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat de ervaring zo positief is geweest. Zowel in de communicatie en het proces als het resultaat.
We zijn erg benieuwd naar de foto's.
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe lichtstraat.

Niek Roos....een aanbeveling.

Een fijn bedrijf met mensen die goed met je meedenken en komen met een goed advies wat voor ons het beste was/is.
Plaatsing en afwerking vlgs afspraak door vakmensen die ook met je meedenken en oplossingen komen.

13 de setembro de 2023

Beste Arjan en Anita,

Dank voor de mooie complimenten. We zijn blij dat we jullie goed hebben kunnen ontzorgen in het maken van de sparing in het platte dak en het plaatsen van het houten zadeldak. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe lichtstraat.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi afgewerkt product (daklicht) en…

Mooi afgewerkt product (daklicht) en prima hulp bij aflevering. Lange levertijd door onduidelijkheid over aanvang productie dat traject had wat beter gekund.

11 de setembro de 2023

Beste Bas,

Dank voor de complimenten. We gaan met je feedback aan de slag om teleurstellingen over levertijd in de toekomst te voorkomen.
We wensen je veel woonplezier toe met het stalen schilddak.

Vakwerk geleverd

Vakwerk geleverd! Vriendelijk en meedenkend. Alles is top afgewerkt en schoon achtergelaten. Wij zijn heel blij dat we voor Niek Roos hebben gekozen!

15 de setembro de 2023

Beste Jeroen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we het serredak van je aanbouw naar tevredenheid hebben kunnen vervangen.
Veel woonplezier gewenst van de vernieuwde serre.

Geleverd stalen schilddak 4x2 mtr

keurig op datum en tijd geleverd.
kwaliteit is goed en het product ziet er zeer netjes en verzorgd uit.
Montage verliep vlekkeloos

13 de setembro de 2023

Beste Jan,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe stalen zadeldak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een prachtige lichtatraat en een…

Een prachtige lichtstraat en een prettig team om mee te werken.
Na wat offertes, gesprekken over de opties en bezoek aan het bedrijf hebben wij Niek Roos bv de opdracht gegeven. Goede communicatie en zonder verrassingen geleverd en geplaatst. Kost wat, maar dan heb je ook wat…

18 de julho de 2023

Beset Michiel,

Dank voor je complimenten en mooie review. Fijn dat je het leveringsproces goed hebt ervaren en dat jullie blij zijn met het resultaat. We wensen jullie veel woonplezier toe met het houten lessenaarsdak.

Goed werk verricht

Goed werk verricht, het resultaat ziet er prachtig uit. Alles volgens afspraak, en leuke mensen.

20 de julho de 2023

Beste Coen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat je blij bent met de werkwijze en het resultaat. We wensen je veel woonplezier toe met de vernieuwde lichtstraat.

Mooi product

Mooi product, goede service, klantvriendelijk bedrijf

27 de junho de 2023

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe houten lessenaarsdak en de frameless lichtstraat.