Leia as opiniões dos outros
waardeloze vuile oplichtersbende. 150 euro pissen. nep polyester rommel ontvangen wat totaal niet overeenkomt met website. Amsterdam? gewoon China troep. bestel hier niet! vervolgen die dievenbende. g... Ver mais
Melden bij AFM!! Net als iedereen hier opgelicht door Noa Moda. Merino trui besteld, polyester troep ontvangen. Klantenservice stuurt steeds dezelfde standaard reactie: op eigen kosten terug sturen... Ver mais
Let op mensen, de mensen achter noamode.nl lijken een nieuwe website te hebben: vossermode.com Mijn dochter wilde er iets bestellen maar na een simpele check kwam ik hierachter. Kijk zelf maar. Z... Ver mais
Informações sobre a empresa
Beste klanten, We willen u laten weten dat Noamode helaas zijn deuren sluit. Vanwege technische problemen hebben we een nieuw e-mailadres. Voor klantenservice kunt u ons bereiken op dit nieuwe mailadres : hulp.noamode@gmail.com. We willen u verzekeren dat alle lopende orders gewoon worden geleverd zoals gepland. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of opmerkingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Noamode
Informações de contacto
Hong Kong
- hulp.noamode@gmail.com
- www.noamode.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Kleedje gekocht
Kleedje gekocht, nooit ontvangen, mails worden niet afgeleverd en het antwrd op de gelezen reviews " sorry wij ondervinden technische problemen" ... 1 grote bende oplichters! EN DIE BLIJVEN MAAR DOOR GAAN!!! ALS DAT ALLEMAAL NORMAAL IS ?!?!
Wat een stelletje oplichters zijn dit
Wat een stelletje oplichters zijn dit. Krijg je een mail dat je hierop kunt reageren doe je op beantwoorden dan krijg je hem terug dat hij niet is aan gekomen. Dus naar je centen kun je fluiten. En de kleding is zeker niet wat op de site staat. Ze zouden in Amsterdam moeten zitten, maar zeker kleding uit China dus niet te doen.
KOOP HIER NOOIT.
Oplichtersbende
Oplichtersbende, die onder andere naam gewoon doorgaat.
Verkopen zgn kwaliteitskleding, maar is pure polyester rotzooi, die zelfs Kringloop onwaardig is.
Jammer dat dit soort bedrijven zo lang door kunnen gaan.
Let op mensen
Kijk zelf maar. Zelfde website, teksten, foto van fysieke winkel (photoshop).
Binnenkort een pagina op Trustpilot over vossermode.com aanmaken lijkt me nodig.
drama
na weken wachten , bestelling geleverd , een giller .
4xl besteld nou wat ik binnen kreeg was echt geen 4xl
puin dus
Het is een grote nep reclame
Het is een grote nep reclame. Alles komt uit China en kan zo naar de kermis.
Het is prul en je wordt belazerd door de mooie advertentie. Ik had voor 85 euro besteld maar het is nog geen 10.00 euro waard.
Nooit wat ontvangen
Nooit wat ontvangen
Niet bestellen hier !!!!!!@
Dit is een doorsnee scam
Dit is een doorsnee scam. En het zijn ook nog eens turken met een kleine letter. Je bestelt, je betaalt en je krijgt vervolgens helemaal niks. Gewoon een scam.
Heb in februari een crème kleurige…
Heb in februari een crème kleurige mantel besteld helaas nog niet ontvangen. Heb ze een email gestuurd waar mijn jas blijft geen antwoord helaas. Niet bestellen bij ze.
Kan iemand misschien vertellen hoe jeceen klacht kan indienen of geld moet terugvragen want dit kan echt niet!!

Resposta da We gaan sluiten
Niet teveel woorden aan vuil maken
Niet teveel woorden aan vuil maken. Zonde van je tijd en geld. Eén tip: nooit iets bestellen!!!
Very bad company
Very bad company, they give the impression it's a company from A'dam but it's located in China. The articles are not like the pictures, bad quality, wrong sizes. Email doesn't work, no return. So don't shop here!

Resposta da We gaan sluiten
Zouden deze mensen nou lekker slapen?
Ook ik ben de boot ingegaan voor 100 euro😱 plus de verzendkosten.
Ongelofelijk en gewoon volhouden dat het pakje nog niet door hun ontvangen is etc etc
Ik vraag me af Zouden deze mensen nou ook lekker slapen met zoveel leed op hun geweten?
Pasop dit zijn oplichters.
Pasop dit zijn oplichters.
Als je kleren online koopt, koop dan gewoon van de bekende Nederlandse websites. De meeste anderen zijn oplichters met Chinese producten.
Onbetrouwbare website
Niets bestellen bij deze webshop! Ik heb mijn bestelling van 24-01-2024 nooit ontvangen en op mailtjes wordt niet gereageerd. Mijn geld ben ik kwijt. Oplichters.

Oplichters
Nep bedrijf
Het artikel wel ontvangen, maar lijkt totaal niet op foto, maar is van heel andere synthetische stof. Retour zending lukt niet want plotseling werkt mailadres niet meer en is retour adres niet meer vindbaar. Oplichters dus niks bestellen hier.

Not even worth 1 star
Not even worth 1 star, horrible experience here as well and as mentioned in other reviews, I wish I had read them earlier.
The shoes I ordered are nothing like the picture, 5 sizes too small and very very poor quality. Customer services is nowhere to be reached, contact emailaddresses are not working.
Money gone and unusable ugly shoes, crooks!!

Resposta da We gaan sluiten
Zeer onbetrouwbaar, zeer slechte kwaliteit
Normaal gesproken ben ik niet van dit soort reviews, maar dit bedrijf slaat echt alles.
Zich voordoen als betrouwbaar, met degelijke kwaliteit.
Geleverde producten zijn echt van zeer slechte kwaliteit. Terugsturen geen probleem!! Hoe moeilijk kun je het maken. Per week veranderende email adressen, geen direct contact mogelijk en naar je geld kun je fluiten.
Dus!! niet kopen, je wordt lachend opgelicht.
Net een verkleed jurk van de intertoys
Na 1 maand en 5 verschillende mailtjes mijn bestelling binnen gekregen. Het lijkt niet eens op de foto! Hele andere kleur en stof. Het is net een jurk uit de intertoys en daar betaal je dan 35 euro voor + verzendkosten. Hele slechte service en nog eens hele slechte producten.
Slecht materiaal
Slecht materiaal. Niet zoals afgebeeld. En mega lange levertijd. Dropshipping!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.