Leia as opiniões dos outros
Hej, Produkten tallow balm känns och är väldigt skön i ansiktet. Lite fet kanske men tar på den på kvällen så det gör inte så mkt. Sen tog sändningen lite lång tid men när jag skrev och fråg... Ver mais
Mycket snabb leverans. Har använt produkterna i ca 3 veckor. Än så länge väldigt nöjd! Använder tvålen som schampo, va skeptisk till förslaget men funkar helt perfekt. Blir rent och håret får en bra s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Svensk ekologisk hudvård gjord på talg. Med omsorgen för både din hälsa och vår natur.
Informações de contacto
Tranbärsvägen 10, 13542, Tyresö, Suécia
- info@nobondbeauty.se
- www.nobondbeauty.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Superbra kundtjänst
Superbra kräm. Huden blir så glad! Och superbra kundtjänst. Väldigt snabba, trevliga och tillmötesgående
Oerhört bra kundservice
Oerhört bra kundservice. Jag köpte tallow balm genom en återförsäljare men vände mig direkt till dem när jag ifrågasatta doften ( ros) De skickade direkt ett litet provkitt på alla dofter och jag kunde konstatera att jag genast hittade lavendel och gran som nya potentiella köp 😀
Köper min Tallow Deo här
Har handlat Tallow Deo här flera gånger, väldigt bra produkter. Den med Pine lukt är bra och dryg, man behöver inte mycket. Den skyddar mot svettlukt en arbetsdag utan problem. Inte lika effektiv som vissa kemikaliska produkter men med tanke på att den är bra för dig köper jag denna lösningen alla gånger i veckan. Något i dyraste laget kanske men jag är helnöjd.
Trivsam deo
Förtjust i deodoranten. Snäll mot huden och mjuk doft av tallbar. En favorit som jag använder dagligen.
Fantastiska produkter
Fantastiska produkter som funkar mot torr hud. Vi är jättenöjda
Tallow balm
Sen tog sändningen lite lång tid men när jag skrev och frågade var den var så kom svaret snabbt. Dock skulle det kunna stå tydligare på hemsidan att den ska tillverkas innan sändning och att det kan ta lite tid.
Vänligen
Fredrik
Bästa jag någonsin använt!
Fullkomligen älskar er hud produkt baserad på nöttalg och lavendel. Går snabbt in i huden, lämnar ingen klibbig hinna och huden blir så mjuk och len. Använder den även i mitt lockiga hår.
Kommer nog aldrig använda ngt annan hudprodukt igen, känns rätt och naturligt.
Mycket nöjd med produkterna
Mycket nöjd med produkterna. Återkommande kund.
Grymma produkter!
Jag är supernöjd med produkten
Jag är supernöjd med produkten! Använder den på hela kroppen. Klådan jag hade i mina armhålor är borta,så skönt.
Fantastiskt för huden!
Snabb leverans av superbra produkter
Snabb leverans av superbra produkter.
Går in bra i huden och har gjort underverk med min hy i ansiktet.
Förälskad...
Har använt allt utom deon och är supernöjd. Har känslig och torr hy som blir mjuk och len på det mest naturliga sätt. Känns även värmande nu när luften blir kyligare.
Man blir lätt beroende.
Bra men dyrt!
Super-, super-, superbra produkter!
Men helt hutlösa priser mht att man kan göra egen med exakt samma ingredienser till en spottstyver av pengarna. Men om du inte pallar stå hemma och vispa själv, alternativt är ekonomiskt oberoende så kör på!
Kommer aldrig köpa något annat!
Helt fantastiska produkter, tallow balmet är next level!!!!
Hudvård i världsklass!
Snabb leverans! Och fantastiska produkter som alltid! Gillar hela konceptet som är helt i linje med mina egna tankar kring hudvård. Skulle önska någon mer doft - men det har ni säkert i pipeline!
Bra hudkräm för känslig hy med akne
Alltid haft besvär med torr hy och en stram känsla i ansiktet, men inte med denna krämen! Perfekt för min känsliga hy, har bara använt krämen i 2 veckor men märker redan att min akne har lindrats lite grann.
Superbra
Superbra, doftar gott, huden mår bra, fick lite blämmor i början men de hör väl till när man börjar med ny kräm.
Min hud känns inte lika torr.