Bestilte varer pr telefon i går betalte med det samme. Modtog mine varer i dag. Det kan vel næppe gøres bedre 👍
Leia as opiniões dos outros
Har handlet lidt stort, mens mest småt. Fin behandling. Faglig hjælp. Lave priser. Forsvarlig forsendelse. Og bedst af alt: Stort udvalg - også af tilbehør. Kæmpe anbefaling til alle filatelister - am... Ver mais
I forbindelse med handlen, var jeg i tlf.kontakt med en medarbejder. Det var utroligt konstruktivt. Hun var utrolig hjælpsom. Jeg havde valgt at afhente det bestilte, men pga. uforudsete hændelser, va... Ver mais
De sender deres blade hjem til ens adresse uden tilladelse. Hvilket er imod Markedsføringsloven. Jeg har af flere omgange bedt dem stoppe, hvilket holder indtil næste gang jeg bestiller. Hvilket... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Nordfrim har i mere end 50 år leveret frimærker, mønter og tilbehør til samlere. Det er vores mål at kunne tilbyde et bredt sortiment af interessante produkter til attraktive priser og vi arbejder hele tiden på at finde nye spændende produkter til vores sortiment. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedst mulige kundeservice og sikre hurtig og fejlfri levering til vores kunder. Vi hjælper gerne både før og under din bestilling. Vores medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål mandag 8:00 - 17:00 / tirsdag - torsdag 8:00 - 16.30 / fredag fra 8:00 - 15:30. Ring til os på +45 64 82 12 56.
Informações de contacto
Kvindevadet 42, 5450, Otterup, Dinamarca
- mail@nordfrim.dk
- www.nordfrim.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bestilte varer pr telefon i går betalte…
Altid god service!
Jeg har handlet hos Nordfrim i mange år og har altid fået god service og modtaget mine varer inden for den forventede leveringstid.
Seneste oplevelse var køb af varer, der blev sendt med brev den 12. januar. Desværre har dao ikke leveret brevet, og jeg tog kontakt til Nordfrim for at finde en løsning. Jeg synes jo ikke, at Nordfrim skal bøde for, at dao (som alle efterhånden har fundet ud af) ikke kan finde ud af at levere breve, men de sendte en erstatningspakke til mig, som jeg modtog efter to dage. Denne var sendt som pakke med PostNord.
Tusind tak for altid god service til Nordfrim!
(Jeg kan læse, at andre brokker sig voldsomt over sen levering af møntsæt fra 2025. Da jeg selv bestilte møntsættene, stod der, at de ville blive leveret sent (kan ikke huske datoen), og det var for mig slet ikke noget problem, da jeg godt kan forstå, at Nordfrim selv skulle modtage dem fra produktionen først.)
Hurtig ekspedition
Altid god service god besked om…
Altid god service god besked om leverancerne.
Bestilling og levering
At bestilling plus efterbestilling og levering forløb som ønsket. Varen pakket godt ind, så ingen skader.
Fint bestillings- og leveringsforløb
Let bestilling på hjemmeside, god håndtering af bestilling, selvom vare var kommet i restordre, god information i hele forløbet. Nu er varen ankommet i god og solid indpakning. Flot!
Nordfrim leverer hurtigt
Nordfrim leverer hurtigt, og varerne svarer fuldt ud til beskrivelserne og de viste fotos. En god og tryg handelsoplevelse.
Alt iorden varen som angivet
Fin og omhyggelig betjening
Fin og omhyggelig betjening, har allerede bestilt igen.
En virkelig god oplevelse at handle hos…
En virkelig god oplevelse at handle hos Nordfri. Købte 2 mapper til postkort, kvaliteten er helt i top. Hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Hurtig og præcis levering.
Bestilte 2 møntsæt af de ny danske…
Bestilte 2 møntsæt af de ny danske mønter. 2/12/25 til julegaver. For leveringen ville ta 1-5 arbejdsdage så kunne jeg godt nå det inden jul. Får så en mail på at de først kan blive leveret i februar 26. Der var en oplag på 8000 men firmaet valgte bare at blive ved med at sælge over det uden at ændre på noget. Og skriver så at man kan få 10% i rabat på det næste man bestiller. Ha ha som om jeg bestiller noget der igen. Men idet mindste kan jeg jo give år 25 mønter i julegave i år 26. Troede det var seriøse firmaer der fik lov til at sælge for Nationalbanken.

Resposta da Nordfrim
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.