Faulty goods
When the item finally arrived it did not work, the web page is not working, I fear this is a fake site selling over priced chinese rubbish.
I have written to their customer service email, with no response.
Vores mål hos Nordic-Bodycare er altid at levere et super produkt og kundeservice af højeste kvalitet - vi er en 100% dansk ejet virksomhed som hjælper vores kunder med massageapparater til smertelindring
kildehuset 3A, 2670, greve, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
I have written to their customer service email, with no response.
Deres lovede leveringstid 4-10 dage holder ikke. 14 dage er mere realistisk.
For mig virker apparatet underligt. Synes, det er mere held end forstand at få gang i det, og det går ofte bare ud af sig selv, efter knapperne i et stykke tid bare har blinket. Knap 1 og 2 kan lyse samtidig men ikke de andre. Mangler nok bare en ordentlig manual, for når jeg har fået det i gang, er det fint. Det er lidt Kinaagtigt.Hurtig levering!
Jeg har kun positivt at sige om dette sted og osse kun 👍🏻👍🏻👍🏻 for rigtig god kundeservice 😃
Jeg havde bestilt 3 produkter.
Den ene var en gave til min mand, desværre var det ikke noget for ham, og jeg kunne uden problemer sende produktet retur og fik mine penge hurtigt igen 😊
De to andre ting kom fra Kina, så der har været lidt leveringstid, dette blev jeg oplyst om inden køb.
De kom (lidt forskudt af hinanden). Desværre fungerede det ene produkt slet ikke for mig, så jeg kontaktede Christian (indehaver af bodycare) og har aftalt at sende det retur til ham. Nu afventer jeg bare at han modtager det og jeg fået mine penge retur, men jeg stoler på at det vil gå fint 😊👍🏻
Så kun positivt at sige herfra 😃🥳
Hilsen Mette

Resposta da Nordic Bodycare.com
Jeg er mega træt af at blive ved med at modtage mails trods det at jeg har unsubscribed tre gange. Noget er galt!

Resposta da Nordic Bodycare.com
Jeg kan, ikke rigtigt give nogle stjerner da jeg ikke har fået mit produkt endnu.

Resposta da Nordic Bodycare.com
"super kundeservice og levering som lovet, kan klar anbefale deres lænd massage."
Lysterapi maske pro 2.0 fra Nordic-bodycare har været et super køb - behagelig kundeservice som svarede på de få spørgsmål jeg havde til produktet - super tilfreds med den effekten den har på fedtet hud!!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.