Den 8. juli lejede jeg for et døgn en slagleklipper til at gå bagefter hos Nordjysk Lift i Randers. Jeg betalte det beløb de krævede for lejen, da jeg afleverede den, 3.162,50 kr., og tænkte f... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har lejet minilæsser hos Nordjysk Lift for første gang. Fin service og køreklar maskine - leveret og afhentet som aftalt. For gennemskuelighedens skyld skal i måske skrive på jeres hjemmeside h... Ver mais
A empresa respondeu
Største svindler på markedet. Overholder ikke deres aftaler og sender større regninger. Når man kontakter dem, jo jo de sender kreditnota, men så får man en mail til lukketid, nej ingen kreditnota…... Ver mais
A empresa respondeu
Første og sidste gang. Som aftalt fik vi leveret en lift. Chaufføren valgte dog at sætte den et sted hvor det stort set var umuligt at få den frem til hvor den skulle benyttes pga. blødt underlag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder. Virksomheden beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, således at kunderne altid er sikre på at komme til at arbejde sammen branchens mest professionelle udbyder. Med landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan vi allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunket af det bestilte materiel.
Informações de contacto
Frederikshavnsvej 315, 9800, Hjørring, Dinamarca
- 99 245 245
- salg@nordjysklift.dk
- www.nordjysklift.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fantastisk service både via…
Fantastisk service både via mailkorrespondance og via telefonisk henvendelse. Og priserne er lave i forhold til andre udlejningsfirmaer.

Resposta da Nordjysklift
Jeg oplevede rigtig god vejledning og…
Jeg oplevede rigtig god vejledning og levering af de maskiner jeg havde indlejet, til tiden.
Flink personale i Grenå.

God betjening
God betjening, og dygtige og kompetente medarbejdere, jeg vil ikke tøve med at bruge Nordjysk lift igen

Søde unge mennesker
Søde unge mennesker, klar besked og hjælp til at få tingene af og på traileren🤶🏼

Resposta da Nordjysklift
Jeg ringer til altid til Christian
Jeg ringer til altid til Christian, Nordjysk lift, og han er altid klar til at rådgive og sikre du får det bedste udstyr til opgaven. Jeg lejer aldrig andre steder.

Kompetent kvalitets udlejning
Altid hjælpsom og fleksibel. God service og god rådgivning
Jeg benytter konsekvent nordjysk lift når jeg skal leje udstyr, hvad enten det er lift, minigraver eller andet udstyr til hus og have.
De forstår at rådgive en amatør som mig.

Resposta da Nordjysklift
Uovertruffen service i afdelingen i…
Uovertruffen service i afdelingen i Frederikshavn. Stor fleksibilitet, da jeg måtte rykke min udlejning pga. vejrlig. Det er det, der gør at jeg helt sikkert lejer trailerlift ved jer igen.

Resposta da Nordjysklift
I forbindelse med at vi skulle lave…
I forbindelse med at vi skulle lave badeværelse lejede vi en dejlig bad mobil hos Nordjysklift, vil bare sige at både vogn og servicen hos Nordjysklift fint kunne leve op til vores forventninger.
Vi kan varmt anbefale Nordjysklift.

Resposta da Nordjysklift
God service, med hurtig venlig og flexible ansatte..

Resposta da Nordjysklift
Altid punktlig og til aftalt pris
Altid punktlig og til aftalt pris.
Tager altid tlf.
God og venlig betjening.

Resposta da Nordjysklift
Jeg havde svært ved at bestille online
Jeg havde svært ved at bestille online, og talte derfor med et rigtigt menneske som hjalp mig hele vejen. Jeg fik lejet det jeg skulle, ordentligt produkt og særdeles god service

Resposta da Nordjysklift
Leje af minigraver, meget tilfreds
God og hjælpsom betjening, som sørgede for at jeg fik de korrekte skovle der passede til mine opgaver
Leveret meget tidligt på den aktuelle dag, så jeg kunne få mest muligt ud af dagen.

Det spiller. :-)
Fornuftige priser, nemme at snakke med. Meget villige til at hjælpe og rådgive. Altid gode produkter, der er klargjorte.
VH
Uffe jepsen

Rigtig nem bestilling
Rigtig nem bestilling, afhentning og aflevering. Stort produktudvalg og fin service.

Resposta da Nordjysklift
God service. Tidspunkter og aftaler bliver altid overholdt .

Resposta da Nordjysklift
God service og fornuftige priser
Det er meget nemt at booke materiel på hjemmesiden, der bliver telefonisk fuldt op på bookingen, tingene er klar til det aftalte tidspunkt og prisen er helt klart i den fornuftige ende.

Resposta da Nordjysklift
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.