Norsminde Kro Opiniões 137

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastik sted - så god service og betjening, og lækker forplejning, rent og pæne værelser - og udsigt og omgivelser bestemt et besøg værd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi er lige vendt hjem fra et 2 dages sommerophold på Norsminde Kro, alt levede op til vores forventninger. Vi havde et dejligt stort værelse med en vidunderlig udsigt over sø og fjord. Venlig b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Var på 2 dags seminar med arbejdspladsen fra torsdag d.28.4. til fredag d. 29.4.22 Alt var simpelthen så godt morgenmaden var fælles men frokosten særdeles god med meget god servering som oplyste os... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante
  2. Aluguer de salas de reuniões e conferências
  3. Hotel

Informação fornecida por diversas fontes externas

Norsminde Kro - Logi & Gastronomi, ligger smukt placeret midt på Norsminde Havn, syd for Århus. Vi tilbyder en langt række luxus oplevelser for både små og store selskaber.

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Et besøg ærd

15 de abril de 2026

Generelt hyggeligt sted

Generelt hyggeligt sted. Ingen varmt vand på vores værelse. Manglede sukker til den hjemmebryggede kaffe. Lidt nusset i kanterne. Spejlet var støvet og fyldt med striber fra rengøring eller manglende af samme. Supergode senge og gode dyner. Mangler opgradering af badeværelset/toilet.

5 de abril de 2026

Kære Ole
Vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse. Vi er naturligvis kede af at rengøringen ikke har levet op til den forventning både vi og vores gæster bør kunne have.
Marie/Norsminde Kro

Dealophold

Dealophold, dejligt ophold, med lækker mad og vinmenu ,god betjening af personalet.Kommer gerne igen

13 de março de 2026

Resposta da Norsminde Kro

Tak for det pæne or, det sætter vi stor pris på.
Håber at I vil besøge os igen en anden gang.
Marie/Norsminde Kro

Classificada 1 em 5 estrelas

Ærgerlige oplevelser på Norsminde kro

Vi overvejede forskellige overnatningssteder, som en lille miniferie. Vi vælger desværre Norsminde kro baseret på ordlyden “Dobbeltværelse med fjordudsigt” til 1495,- et alm. værelse kunne fås for 995,- men vi ville godt spendere ekstra for den gode oplevelse. Men uaaak for en skuffelse der var ingen fjordudsigt fra værelse 24… Man kunne se 2 blå pletter i horisonten. Vi besluttede os for at meddele det i receptionen.. Men der var ikke mere at komme efter, vi var endda blevet opgraderet til et endnu bedre værelse med terrasse hed det sig. Det var en lille fliseterasse på 2x3 m med naboer direkte til begge sider.. Kaffen og kagen kunne heller ikke rigtig få smilet frem 2 kopper og en rabarber triffli, små stykker næsten rå og ret sure rabarber 179,- Vi kunne have valgt Helnan Marselis hotel til 1050,- med 180 graders udsigt over Marselis bugt og havn, det skulle vi have gjort i stedet.. Det ville have klædt damen i receptionen at stryge kaffen fra regningen, men heller ikke det skete. Lidt ærgerligt og ikke et sted vi kommer igen. mvh. Jens

4 de agosto de 2025

Kære Jens,
Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger.
Vi sætter en ære i at skabe gode oplevelser for vores gæster, og vi tager feedback alvorligt, både når det er ros, og når der er noget, vi kan lære af. Det gælder selvfølgelig også din oplevelse.
Vi vil dog gerne nævne, at vi oplevede din henvendelse og tone over for vores personale som usædvanligt hård og desværre direkte ubehagelig. Hos os har vi stor respekt for vores medarbejdere, og vi forventer det samme af vores gæster – også når der er utilfredshed. Kritik er velkommen, men respekt er en forudsætning.
Med hensyn til værelset er der tale om et opgraderet dobbeltværelse med både terrasse og kig til fjorden – vi beklager, hvis det ikke levede op til det, du havde forestillet dig. Vores rabarbertrifli er hjemmelavet med friske råvarer, og kartoffelsalaten i ishuset, som du også kommenterede på, er selvfølgelig også lavet fra bunden i vores køkken – som alt andet vi serverer.
Vi forstår, at vi ikke var det rigtige match denne gang – det er vi oprigtigt ærgerlige over. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.
Norsminde Kro

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig lækker 5-retters landmenu med…

Virkelig lækker 5-retters landmenu med spændende, fyldige og afrundede smagsoplevelser, kompetent og charmerende præsenteret og serveret😊

12 de julho de 2025

Resposta da Norsminde Kro

Tak for de fine ord, dejligt at I havde en god oplevelse hos os. Håber at få fornøjelse af jeres besøg en igen en anden god gang :)
Marie Aarkrog
Norsminde Kro

Classificada 5 em 5 estrelas

Rune i receptionen var meget venlig og…

Rune i receptionen var meget venlig og imødekommende, da vi checkede ind. Værelset var hyggeligt og omgivelserne dejlige. Vi fik en 3 retters menu inklusive vine og Rune sørgede for sublim service og maden var tip top. Vi sov dejligt og brunchen var lækker med god kaffe og dejlige theer. Jeg vil varmt anbefale Norsminde kro.

26 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og hyggelig…

Fantastisk service og hyggelig atmosfære

Vi besøgte Nordsminde Kro under et arbejdsprojekt i området, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt med smil og en fantastisk gæstfrihed. Tjenerne gjorde virkelig en ekstra indsats for at sikre, at vi følte os godt tilpas – intet var for meget besvær for dem.

Selve kroen er utrolig flot og hyggelig, med en varm og indbydende atmosfære. Det er tydeligt, at der er lagt kærlighed og omtanke i både stedet og servicen. Maden var også helt i top og komplementerede oplevelsen perfekt.

Vi kan varmt anbefale Nordsminde Kro, både til forretningsrejsende og dem, der bare vil forkæle sig selv. Det er ikke bare et sted at spise – det er en oplevelse i sig selv!

22 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var inde og spise på Norsminde kro…

Vi var inde og spise på Norsminde kro og blev betjent af Peter, som gjorde vores aften helt fantastisk. Aldrig har jeg mødt så smilende og fantastisk en medarbejder. Hans humør og gode energi smittede helt af på os, og gjorde kun madoplevelsen bedre. Vi kommer helt sikkert igen! ☺️

26 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Norsminde kro for en helt…

Tak til Norsminde kro for en helt igennem fantastisk afvikling af min fødselsdag.
Lige fra begyndelsen har I været utrolig hjælpsomme og jeg har på intet tidspunkt følt at jeg ikke spørge til eller ændre noget.
Og selve aftenen, personalet, deres samarbejde, maden, vinen, hele stemningen var i top. Og alle mine 55 gæster har meldt meget positivt tilbage.
Så hold trygt din fest på Norsminde kro.

6 de setembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Service og vinpriser

Jeg bestilte et Gourmet ophold med 1 overnatning. Modtagelsen var perfekt, Etfermiddags servering af kaffe og "Bobler" var ligeledes perfekt.
Ved aftensmaden opstod der et problem, vi mødte præcis kl. 18:30 men i det gode vejr var alle skyggepladserne besat. Vi fik anvist et 2 mands bord, i bragende sol uden nogen form for skygge, og måtte så tage nøjes med et indendørs bord i et lokale uden gæster med lummervarme.
Vi er skuffet over at Hotellet ikke har reserveret et behageligt bord til 2 personer der kommer for at fejre en begivenhed.
Maden var absolut tilfredsstillende, men prisen på den Rose vin vi bestilte var chokerende, vi betalte kr. 495,-
for en vin der kan købes i butik for kr. 73,85 tæt på en syvdobling!!
Lidt ærgerligt for jer, men ovennævnte koster 2 stjerner i min anmeldelse.

26 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk mad og rigtig god service

Vi var 3 par, som havde booket et ophold via Spotdeal. Vi fik en virkelig god oplevelse lige fra venlig indtjekning til fine store værelser, en helt forrygende velsmagende og lækker 4 rettets middag med vinmenu, og meget kompetente vidende og servicemindede tjenere. Kroen ligger desuden i rigtig skønne omgivelser, som opfordrer til en vandretur før middagen. Vi kan varmt anbefale Nosminde Kro og kommer helt sikkert igen.

15 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Norsminde Kro leverede en uforglemmelig…

Norsminde Kro leverede en uforglemmelig oplevelse for vores bryllup. Fra den smukke beliggenhed ved vandet til den hjertevarme og professionelle service, kunne vi ikke have ønsket os et bedre sted at fejre vores store dag.

Madoplevelsen var helt fantastisk med lækre kulinariske retter, der forkælede vores smagsløg og imponerede vores gæster. Personalet var yderst opmærksomme og sørget for, at alt kørte glat fra start til slut.

Vores bryllup på Norsminde Kro vil for altid være et vidunderligt kapitel i vores historie, takket være den unikke atmosfære og den kærlige pleje, vi modtog fra stedets dygtige personale. Vi kan varmt anbefale Norsminde Kro som den perfekte bryllupsdestination."

Håber det er til hjælp, og ønsker jer alt det bedste i jeres fremtid sammen!

4 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Min mand og jeg spiste i dag på…

Min mand og jeg spiste i dag på Norsminde Kro, kl ca 12. Vi bestilte en lille og en stor mad med fiskefilet og hjemmerørt remoulade. Lad os sige det sådan at fiskene var små og meget døde, selvom de havde overmeget remoulade at svømme rundt i! Det var simpelthen 2 stykker mad der var meget ringe, vi kan ikke anbefale at spise på Norsminde Kro, hvis man kan smadre så nem mad, tør jeg slet ikke tænke på de mere krævende retter, øv. Da vi sagde det til tjeneren, var hans eneste kommentar, at det ville han bringe videre til kokken! Mvh Maria Johanne Frederiksen

26 de setembro de 2023

Verdensklasse

Vi var på et gourmetophold og madoplevelse i deres gourmet restaurant. Simpelthen en oplevelse for livet.
Deres sommelier var yderst velformulerende, deltog godt i selvskabet og skabte virkelig god oplevelse. Værelse var helt perfekt, hvilket morgenmaden også var.

Dejlig oplevelse og alle 5 stjerner værd

23 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hold da op, det var en fantastisk oplevelse

Vi takker for skøn mad og et meget venligt og kompetent personale. Vi er blevet serviceret på allerbedstevis. Værelset var rent og pænt som forventet.
Kroen ligger det mest fantastiske sted, og har en historie, som er værd at kende.
Vi kommer igen, og glæder os allerede. Tak for to skønne dage.

1 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Når man lægger alt i hænderne på det…

Når man lægger alt i hænderne på det sted, man ønsker at holde en stor fest, så er det pragtfuldt, at kun kan rose stedet for hele arrangementet. Lokalet dejlig stort til 72 gæster, maden fuldstændig perfekt, drikkevarerne var gode og varierede. Personalet meget opmærksomme, dygtige og smilende. En kæmpe tak til Norsminde kro, og tak til værten for en aften, der levede mere end op til forventningen.

16 de junho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais