A empresa respondeu
Ærlig anmeldelse. Disclaimer. Jeg træner i samme træningscenter som en af MakeIt-ejerne. Efter mit første bodybuildings-stævne fik jeg mine første ‘ MakeIt-straps ‘ i en goodie bag. Disse... Ver mais
A empresa respondeu
Vil hellere bruge den fra myprotein til 49kr God damn aldrig prøvet noget så dårligt ellers bare lavede til mini personer
Fantastisk produkt jeg træner ikke uden mine strips! 💪 Virkelig god kvalitet, og de fungerer præcis som de skal. Derudover super god service hurtig levering og flinke mennesker bag. Kan klar... Ver mais
MakeIt Denmark er et dansk fitnessbrand med egen produktion og design. Vi skaber bæredygtige og funktionelle produkter af høj kvalitet, der inspirerer til en aktiv livsstil og forbedrer din træning. Vores fokus er kvalitet, design og ansvarlighed – fra idé til færdigt produkt.
Motorgangen 7B, 2690, Karlslunde, Dinamarca
Respondeu a 81% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Det har forandret mine træninger til det bedre!
Er mega glad for både straps its og hook its!!

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Købte nogle straps fra dem, er utroligt glade for dem og de overgår rigtigt meget mine gamle. Kan helt klart anbefale dem:)

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Fantastisk produkt og sødeste og bedste service!!

Resposta da MakeIt Danmark ApS
For det første alt for lang leveringstid pga. restordre. Intet oplyst da jeg bestilte og måtte rykke for update på levering. Derudover er jeg ikke synderlig imponeret over produktet.

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Havde glædet mig til at brugt mine nyindkøbte makeit straps men trods jeg fulgte vejledningen på deres hjemmeside er mine straps alt for store. Jeg kontakter dem og får en besked om jeg selvfølgelig kan bytte dem, finder dog ud af det er for egen regning.
Hvis ikke man kan regne med deres vejledning så skal de skrive det.
Køber ikke noget ved dem igen, og anbefaler dem bestemt heller ikke

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Gode stropper, høj kvalitet og passer perfekt i størrelsen, de er lige tilpas.

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Nemt at bestille på hjemmesiden, levering som aftalt og samme kvalitetsprodukt som altid.

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Modtog et sæt hvor der desværre var 2 forskellige størrelser i. (Havde bestilt str short) skrev en mail med med et billede og forklarede "problemet". Og inden for kort tid blev der svaret og sendt et nyt sæt afsted med det samme. Hurtig og god service. Og så har jeg først ejet et par strap it. Og de er virkelig gode og uundværlige 💪🤩

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Havde ikke fået en ordrebekræftelse, skrive så en mail til dem og de svar dagen efter med svar. Hvor jeg kan se pakken når jeg heller ikke har modtaget noget på forsendelsen.
Skide god service 5 stjerner herfra!

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Gode straps, hurtig levering og super nemt at bytte størrelse. Jeg er meget tilfreds!

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Har nu brugt straps fra MakeIt i snart 10 måneder og de er super gode !
De gør en kæmpe forskel på hvor tungt og fokuseret jeg kan lave mine øvelser. Jeg skal ikke tænke over i f.eks. rumænsk dødløft om mine hænder kan holde stangen. Det klarer mine straps. Jeg kan fokusere på øvelsen og kan løfte tungere.
Super godt lille værktøj som bare gør en kæmpe forskel!
Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Jeg kommer aldrig til at købe mine straps andre steder 😃 og det næste sæt jeg skal ha skal der skrives navn i 🤩

Resposta da MakeIt Danmark ApS
De alt for korte… de jo til små børn🤦♂️

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Jeg er desværre ikke voldsomt imponeret.
Det føles som “Temu” stropper.
Og hvis man har store håndled.
Så får man ikke meget glæde af dem.
Men god og hurtig service og levering.

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Det har gjort oplevelse med styrketræning så lækker, så dejligt for mine hænder og håndled, mit greb er bare blevet fuldendt, tak😉🏋️🏋️

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Fantastiske produkter og mega god kundeservice 🤩

Resposta da MakeIt Danmark ApS
De er nemme og bruge bare hånden gennem stropperne, ingen vikling omkring stang eller andet redskab. Læderet giver et overraskende godt greb både på stænger og håndvægte. Hvis man evt bruger træningshansker, kan man med fordel bruge strapsne samtidig, det giver et endnu bedre greb….

Resposta da MakeIt Danmark ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.