MakeIt Danmark ApS Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi skulle bruge et sæt af deres strap its, med én I hver størrelse, men da det ikke var en købs mulighed på deres hjemmeside, kontaktede jeg dem på mail, og Anton gav fantastisk service, i form af en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt de korte i lilla 💜 for noget tid siden, og her tidligere på ugen, havde jeg fornøjelsen af at indvige dem. Min fibromyalgi var slem den dag i mine hænder der, men havde brug for at træ... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg synes at jeres Premium straps er super fine, nemme og behagelige at anvende. Jeg bruger dem udelukkende til dødløft. Jeg synes dog at når jeg vender læderet ind mod stangen som anvist, glider de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god kundeservice. Fik hurtig tilbagemelding på min henvendelse og rettet op på min ordre. Produktet lever op til det lovede. Med min nye straps kan jeg løfte tungere og opnå bedre resultat af m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento fitness

Escrito pela empresa

MakeIt Denmark er et dansk fitnessbrand med egen produktion og design. Vi skaber bæredygtige og funktionelle produkter af høj kvalitet, der inspirerer til en aktiv livsstil og forbedrer din træning. Vores fokus er kvalitet, design og ansvarlighed – fra idé til færdigt produkt.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

128 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

ALTID MED • ALDRIG UDEN

ALTID MED • ALDRIG UDEN…

Min grebs styrke blev mindre og mindre jo mere vægt jeg kunne løfte, derfor valgte jeg at investere i STRAPIT - Jeg kan nu præsentere 100% i mine løft igen 💪🏾

Resposta da MakeIt Danmark ApS

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for, at vi har kunnet gøre din træning bedre!

😍😍😍😍

Jeg blev både anbefalet at bruge straps til min træning og at købe dem hos MakeIt. Det har jeg på ingen måde fortrudt.

StrapIt er en stor hjælp for mig i flere øvelser, kvaliteten er i top, prisen er fin, og jeg er den glade ejer af to par StrapIt 🩷💜

Straps + hooks

Købte både straps og hooks - og de er begge gamechangers! Slut med at spilde unødvendig styrke på grip, mens form og teknik bare spiller nu <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bruger deres hookit og jg elsker…

Jeg bruger deres hookit og jg elsker dem! Jeg har de korte i sort og dem bruger jeg både til skulderøvelser i kabeltårnet men også til balleøvelser. Det er fedt man kan bruge dem til flere forskellige ting, så dem har jeg altid med i tasken 😍

15 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

MAKEIT har øget min styrke

MAKEIT har øget min styrke, markant! De er så nemme at bruge, og det er bare fedt, at der ikke hænger 10 meter strap man skal vikle rundt om grebet etc 🔥 derudover er kvaliteten også bare i orden! Kæmpe fan, og varm anbefaling 🫱🏼‍🫲🏽

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste straps jeg har prøvet

Bedste straps jeg har prøvet, kan aldrig gå tilbage til lange straps igen

15 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er super tilfreds med Makeit

Jeg er super tilfreds med Makeit! Leveringen var lynhurtig, jeg bestilte produktet modtog pakken allerede dagen efter. Produktet lever helt op til forventningerne, og jeg er faktisk så glad for det, at jeg måtte købe mit andet par, da jeg mistede de første. Kvalitet og komfort er i top, kan varmt anbefales!

10 de setembro de 2025

Gode straps

Jeg købte straps - de fede

24 de fevereiro de 2025

Dyre dårlige straps

Super dyre straps, men tilgengæld er de også super dårlige... MakeIt Straps som jeg havde købt gik syningen op, efter jeg havde brugt dem til to træninger...
Prisen afspejler under ingen omstændigheder produktet.... man ved at når et produkt bliver så hæftigt marketsførts som dette gennem Instagram, plejer det er være dårligt, hvilket det også er i dette tilfælde.

25 de agosto de 2025

Resposta da MakeIt Danmark ApS

Det er vi rigtig kede af – de kræver lidt tilvænning. Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende dem retur og få dine penge igen, hvis du ønsker det.

Ingen respons - overhovedet

Øv. Har fået leveret strapit - i meget anden farve end bestilt .
Har forsøgt at træffe jer igennem en uge på mailadresser fra jeres hjemmeside. En enkelt hilsen på insta har jeg også forsøgt
Ingen respons overhovedet.
Nu bliver det hele returneret og jeg finder en anden producent fremover

19 de agosto de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækre straps

Nem at bestille - hurtig levering og straps’ne er lækre, men syntes nu, at de er lige korte nok. Jeg har i hvert fald problemer med at få fuld gavn af dem, desværre

25 de julho de 2025

Resposta da MakeIt Danmark ApS

Tusind tak for din anmeldelse – vi håber du har fået lært at benytte dem og du er glade for dem.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt et par StrapIt i standard…

Jeg har købt et par StrapIt i standard størrelse med den viden, at short var til mindre hænder og kvinder muligvis også. Jeg mener selv jeg har en fin håndstørrelse men må sige at selv en såkaldt standard størrelse er meget stor. Strappen hænger alt for løs og er ikke til at spænde ind. Det var så de 288 kroner… Det er ikke helt godt nok, hvis man spørg mig. Hvis i vil tage dem tilbage og ombytte dem eller lignende, så vil det selvfølgelig være tilfredsstillende.

7 de agosto de 2025

Resposta da MakeIt Danmark ApS

Hej, du er altid velkommen til at bytte produktet her: https://www.returnflows.com/www-nowmakeit-eu

Det er vores generelle oplevelse at vores short model oftes passer personer med små hænder, som sagt er du velkommen til at bytte på vores returportal.

God dag

Jeg er ikke fan

Jeg er ikke fan. Har både købt strapit og hookit. Begge tingene er lavet af det samme ubehagelige stof som gør ondt at bruge. Strapit giver ikke et særlig godt grip da stoffet kræser når man holder på det.

1 de julho de 2025

Virkelig god

Virkelig god, sød og over the top service! Skulle bytte et par stropper til en større størrelse, men i stedet sendte de et par nye uden beregning og lad mig beholde det første par også🙌🥰

9 de julho de 2025

Lynhurtig levering og Kvalitets Straps

Lynhurtig levering og Kvalitets Straps.
Jeg har prøvet mange forskellige straps efterhånden, som alle er gået i stykker efter kort tid pga. dårlige syninger.

Men MakeIts Straps + Hooks holder bare så meget længere og er 10 gange nemmere at bruge end de der lange tarvelige nogen, som også kan rive ens håndled i stykker.

Så 10/10 herfra - anbefaler det ihvertfald til alle andre, hvis de ikke allerede har dem.

11 de junho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik god og hurtig service

Jeg fik god og hurtig service, da der var en mindre fejl på mine straps efter få ganges brug. De sendte et nyt par med det samme, uden bekostning for mig. Magen til den service skal man lede længe efter ⭐️

23 de junho de 2025

Dejligt du havde en god oplevelse - rigtig god træning!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais