Informações sobre a empresa

1. Agência de aluguer de carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

NT-Automobiler formidler bilsalg, udlejer biler/ scootere til Bornholms bedste priser. Jeg har også dækskifte til kun 249kr.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

En fantastisk oplevelse++++++

Herfra kun rosende ord om NT-Automobiler...
Vi stod i en lidt klemt situation, og kunne heldigvis leje en bil ved Nihat som er indehaver af virksomheden, vi fin bilen til tiden og den så faktisk ret pæn ud.
Vi havde bilen i 2,5 dag.
Jeg havde taget fejl af datoerne og blev ringet op uden snerten af irritation i stemmen, blev jeg spurgt til om jeg var på vej.
Det blev til at Nihat kom og afhentede bilen, som så oven i købet var punkteret! Stadig ingen irritation at fornemme...

En meget imødekommende og godmodig biludlejer...+++++++++++

31 de julho de 2021

Enestående service

Helt fantastisk service i en akut situation en lørdag morgen. Grundig undersøgelse af problemet og ditto forklaringer.

18 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Et fint alternativ til de store…

Et fint alternativ til de store biludlejningsfirmaer - og billigere, da bilerne ikke er splinternye. Indehaveren Nihad er både serviceminded, imødekommende og præcis. Dejligt med muligheden for at få bilen leveret på feriestedet og afhentet i lufthavnen igen til en overkommelig merpris. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang, turen går til Bornholm. Tak for denne gang :-)

22 de junho de 2020

Resposta da NT Automobiler

Hej Lene. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg glæder mig til at se jer igen næste gang I kommer tilbage til Bornholm. Vh Nihad Tahirovic, NT-Automobiler

Super service

Super service. Lejede bil med meget kort varsel og alting var bare perfekt. Meget fleksibel og venlig.

21 de junho de 2020

Hej Casper
Tusinde tak det er vi super glade for at høre. Rigtig god søndag :-)

Venlige hilsner
NT-Automobiler

Great service

Great service, great price, really genuine people

18 de agosto de 2019

Dear Søren
Thank you so much for your kind words and recommendation. We hope to see you again soon.
Best regards
NT-Automobiler

Lejede bil på Bornholm i 2 dage

Lejede bil på Bornholm i 2 dage, de har rigtig god service og det er et fint alternativ til de store kæder. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

12 de agosto de 2019

Resposta da NT Automobiler

Hej Stefan. Vi er super glade for din fine anmeldelse, det betyder utroligt meget for os. Vi håber på at se dig igen næste gang du kommer til Bornholm. Vh NT-Automobiler

Classificada 4 em 5 estrelas

Alt i alt en ganske god oplevelse!

Alt i alt en ganske god oplevelse!

Virksomheden var ret hurtig til at sælge bilen, hente den og gøre den klar til overtagelse.

Det eneste der trækker lidt ned er, at vi var nødsaget til at køre fra Nordjylland for at mødes i København med en kort frist – men det lykkedes dog alligevel, og det hele blev klaret rigtig fint.

Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

22 de novembro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais