Fantastisk personale dom er nærværende og yderst hjælpsomme. Man føler sig altid velkommen med en dejlig stemning man sjældent ser når man handler fysisk i butikker😊 Stort udvalg sf lækre mærker kv... Ver mais
A empresa respondeu
Nybo Mode er en særdeles spændende og moderne butik. Der er tøj til alle størrelser og aldre. Du finder også specialiteter, smykker, make-up og meget mere hos Nybo Mode. I Nybo Mode bliver man mødt af... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg handler mega meget tøj hos nybomode og får en helt fantastisk hjælp og betjening som jeg har behov for da jeg er dårlig gående så dem hjælper hun også. Hun har str for de tynde men også dem som br... Ver mais
A empresa respondeu
Nem bestilling, hurtig levering, ingen fragt eller administrations omkostninger. En rigtig sød hilsen samt en rabatkode til næste køb. Og kjolen er allerede taget i brug. Handler helt sikkert hos Ny... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Nybo Mode gør vi alt for, at du får den bedste vejledning og service til køb af moderigtig tøj i str. 36-56. Hos os er du i fokus til hver en tid.
Bredgade 41, 6920, Videbæk, Dinamarca

Resposta da Nybo Mode
Let og overskueligt at handle på hjemmesiden og meget hurtig levering.

Resposta da Nybo Mode
Hurtigt levering af varen.Hurtigt tilbagebetaling ved reklamation.

Resposta da Nybo Mode
Rigtig god service og super venlig, sød og professionel betjening. Kommer helt sikkert igen

Resposta da Nybo Mode
Varen kom dagen efter bestilling og var som forventet.
Derfor har jeg hverken haft brug for kundeservice eller returnering, som er det man som oftest - udover varens kvalitet - bedømmer efter.

Resposta da Nybo Mode
Ganske enkelt en god oplevelse - hurtig levering.

Resposta da Nybo Mode
Jamen altså helt fantastisk dejligt sted at handle. Jeg er fra Søborg København og fik lige den buks jeg søgte og fik rigtig dejlig og meget hurtig hjælp og råd fra Birgit Nybo selv. Mange tusind tak. Kan varmt anbefales.
Mvh
Annika Rasmussen

Venligheden og imødekommenhed
Og så gik det hurtig med at jeg fik min pakke og tøjet var så pænt
Så tak for en god oplevelse
Susanne

Resposta da Nybo Mode
Virkelig en dejlig butik at komme i. De er altid i godt humør. Og klar på at hjælpe. Elsker når de sender live det gør en i godt humør. 😀 så de bedste roser til jer.

Resposta da Nybo Mode
Nem at bestille på hjemmesiden, hurtig og gratis levering.

Resposta da Nybo Mode
Hurtig og venlig service, med personlig besked sendt sammen med pakken.
Tak :-)

Resposta da Nybo Mode
Fantastisk service, fik en kjole med fejl i, sendte billede af den.
De vil ikke have den retur og pengene tilbage betales til mig.
De bedste anbefalinger herfra.

Resposta da Nybo Mode
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.