Nykredit Leasing A/S Opiniões 2

2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Langsommeligt og uden information

Vi valgte Nykredit i forbindelse med huskøb og elbils køb. Sidste nævnte lån var en rigtigt dårlig oplevelse. Ingen information fra hverken dem eller banken æ. Når man ringede var de igang med at konflikt håndtering frem for at lytte på spørgsmål og svare, de blev ved med at sige det var banken. Der han men efter flere opkald blev det tydeligt at de først sendte dokumenter til banken under telefonsamtaleb, efter at havde brugt det meste af en eftermiddag på at ringe til dem og til banken kunne de endelig tage sig sammen og få færdiggjort lånet. Efter 9 dages uvished på noget vores daværende bankmand havde sagt "det intet problem der gør i bare"

det kan ikke være rigtigt at Santander og nordanica kan klare et billån på 15minutter og Nykredit skal bruge 9dage og efterlade kunder i uvished

20 de outubro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 2 em 5 estrelas

Gammeldags og ufleksible

Gammeldags og ufleksible
Priserne er i bund og grund gode for de lån jeg har benyttet mig af som Nykredit kunde. Men, nok også den eneste grund til man gider bruge tid på dem. Imellem står bankrådgiveren der kun kan sukke over hvad der kommer fra Nykredit leasing.

Eksempel: jeg skal købe en ny bil til over en halv million. Jeg beder om et tilbud, svar: ikke muligt uden stelnummer, men det er bevilget. Ok hvad? Hvad betyder det? Må jeg se nogle tal? Hvad koster det mig? ÅOP, total pris over løbetid, månedlig ydelse osv. skal rive hver enkelt tal ud af dem men ender med at skal underskrive bilen og vente til den er produceret før man må se et tilbud! Hvilket århundrede lever de i? Helt sort total uflexible, burde boykottes…

Kan ikke anbefales. Er spændt på om noget ændrer sig inden min bil bliver produceret om 4-5 måneder, de har jo ikke bundet sig til noget andet end de siger at det er bevilget ! Øv en oplevelse. Øv for min rådgiver i banken der bare står og skal forsvare dette ikke kundecentreret firma.

22 de julho de 2024
Opinião espontânea

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais