Oasen Samsoe Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis man ønsker fred/ro og hygge er Oasen det perfekte sted. Michael laver super god mad og Susanne sikre sig at alle har et godt ophold. De går gerne en ekstra mil for at deres gæster skal føle sig... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var 4 voksne og 2 børn der overnattede på Oasen i 3 nætter. Det var fint sted, og centralt sted til udflugter. Der var det der skulle være, og manglede vi noget var der et imødekommende værtspar, d... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Lavede en spontan fisketur til Samsø og fandt dette herlige sted som virkelig passede til lejligheden. Super værelse+r og så skønt et værtskab, som virkelig brænder for stedet og servicen. Skøn aftens... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Oasen Nordby Samsø kan anbefales

Oasen har fået nye ejere i år. De skal have Tor ros for deres service og venlighed. At bo der er billigt, men ikke luksus. Mad og drikke er rigtig godt og billigt. Der er pænt og rent over alt. Kan varmt anbefales til såvel par og familier. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Oasen en perle med gode faciliteter og dejlig morgenmad

Oasen på Samsø var en dejlig oplevelse fra fredag den 22-10-2021 til Søndag den 24-10-2021
Sidste del af efterårsferien.
Denne tidligere efterskole havde dejlig store dobbeltværelser med eget bad og en rigtig flot stor opholdsstue med tv i den blok vi boede i.
Mini køkken med køleskab, elkedel, mikroovn og bestik og glas. Plus opvaskefacilliterer m.m
Morgenmaden var bare super med brunch o.s.v Der manglede intet og det var meget rent og flotte lokaler.
Et hyggeligt sted som dannede rammerne for de daglige udflugter fra morgen til aften.
Bedst Issehoved, labyrinten, by-besøg, godsbesøg og køre i de gamle gader i byerne og de mange udflugtsmål der kan besøges.
Alt i alt en dejlig 3 dages oplevelse af Samsø som fortjener 5 ud af 5 stjerner.
Tak til Oasen og til Jette for denne dejlige oplevelse.
🤗👍👍👍

24 de outubro de 2021

Dårlig behandling på Oasen på Samsø

Oasen på Samsø er et hotel hvor du kan medbringe hund. Rigtig fint klart nok skal du betale ekstra for hunden der er sikkert hundehår på værelset bagefter. 75kr per døgn ok
Lidt overrasket da jeg efterfølgende blev præsenteret for en bøde for hundehår gad vide hvad man betalte ekstra for ???
Jeg var alene på Oasen min kone var i sommerhus med datter og børnebørn.
Desværre ville skæbnen at min kone fik et slagtilfælde mens jeg var på Samsø så jeg måtte haste hjem 4 dage før tid.
Efterfølgende kontaktede jeg Oasens ledelse om jeg kunne få refusion men NEJ jeg kunne få en bøde pga hundehår ja man undres.
Jeg kunne få morgenmaden refunderet men desværre de penge har jeg ikke set endnu.
Alt i alt meget dårlig oplevelse.

12 de julho de 2021

Super dejligt sted

Dejlig personale, rengøring perfekt og maden var så god! Forholdene på stedet gør, at man kan være sammen med andre og hygge - eller hvis man foretrækker det, have alene kærestetur. Et sted jeg helt klart vil anbefale 😊

3 de abril de 2021

pas på !

pas på !
De reklamerer med handicap venlige værelser , efter jeg havde bestil et værelse , spurgte jeg om jeg nu også kunne komme ind når jeg sad i kørestol , jeg fik så det svar jeg ikke kunne komme ind fordi der var en trappe op ved ind gangen og dørene var heller ikke brede nok.
Så jeg tænker at det de forstår ved handicap venlige er nok at de er venlige over for handicappede. det kalder vi i Jylland for FUP OG SVINDEL.

23 de julho de 2020

Værste mad nogensinde

Værste mad nogensinde, bestilt bord til buffet kl. 19.30 bliver mødt af en tjener som forklarer at de er midt i at skifte til andet hold, og at hun vil tjekke at maden er frisk. 19.57 er det stadig den samme slatne kedelige mad, da jeg spørg for jeg at vide at den stakkel kok skulle tisse. Aldrig igen

16 de julho de 2020

Ellers en sød hjælpsom værtinde...men

Ellers en sød hjælpsom værtinde...men
Dette sted kaldes Oasen. Et møgbeskidt sted, som ikke kan anbefales. Borde er beskidte og der er fugle klatter på næsten samtlige stole og maden kan ikke anbefales 🙄
Oaser kan åbenbart være møgbeskidte.
Og alt for dyrt, forhold til forholdene 😨🙃

17 de junho de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Plads til forbedringer.

2 overnatninger med mand og hund. God modtagelse og info om stedet med god og interessant fortælling om den tidligere efterskole. Desværre levede værelset ikke op til forventningerne, utæt dør til gangen, meget lidt plads på værelset, en håndvask på værelset vi ikke måtte bruge, beskidt køleskab. Værelset var lige over restauranten så det var lidt larm, men ro kl. 22. Fælles bad og toilet var rent men afløbet var stoppet eller defekt.
Jeg håber at denne anmeldelse kan være med til at sætte fokus på renovering af disse værelser, så vil prisen være ok.

9 de agosto de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais