Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte i april måned en twister smoothie blender. Den begyndte hurtigt at lugte brændt ved brug og satte sorte mærker i køkkenbordet. Fik pengene retur og købte en ny. Der er motoren allerede stået af,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en OBH Nordica Easy Fresh Food Sealer model 7965 for 4-5 år siden. Dengang brugte jeg vacuumpakkeren til at pakke forskellige ting, og jeg kunne konstatere, at den fungerede upåklageligt. Var d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores airfryer holdt op med at virke efter 2 år og 2 mdr. 2 mdr efter garantiens udløb, det blev jeg dødelig fornærmet over så jeg skrev til OBH kundeservice. 10min efter ringer telefonen og jeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos
  2. Loja de eletrodomésticos
  3. Loja de utensílios de cozinha

Informação fornecida por diversas fontes externas

OBH Nordica's danske hjemmeside

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,7

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

obh vejrstation 4832

Køb ikke denne vejrstation.
Det er en batterisluger af format.
På ingen måde miljøvenlig.
Først bruger du en masse batterier, som havner på lossepladsen. Til sidst kasserer du produktet, som havner på lossepladsen. Det er vist en sag for miljøministeren.

2 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt en OBH Nordica Hero 6700…

Jeg har købt en OBH Nordica Hero 6700 blender. Der går ild i den og motoren ryger når jeg enten laver smoothies eller vil knuse peanuts. Den kan hverken knuse is, frosne varer eller ikke frosne varer. Det er en rimelig dyr blender og jeg synes på ingen måde den lever op til forventningerne af hvad en blender skal kunne.

21 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Har anmeldt en badevægt med glasplade…

Har anmeldt en badevægt med glasplade som ved blot at flytte den med foden splintres i 10000 stykker som gav følgende tilbagemelding :

En af ​​årsagerne kan være, at der har været spændinger i glasset. Spændinger opstår når man f.eks. rammer glasset på gulvet eller i en anden hård genstand.

Der lyttes åbenbart ikke til hvad kunderne skriver.

En ret dårlig kundeservice

Hilsen Lars

20 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

dårlig oplevelse med blender hero 1400w

Har lige haft en dårlig oplevelse med en OBH BLENDER HERO 1400 W
Den har været brugt til smoothie yoghurt og frosne bær. Den er gået i stykker i plasticdelen under knivene.
Forhandlerne mener ikke den har været anvendt korrekt, men der er kun blevet lavet smoothie et par gange i den.
Efter min vurdering er sammen koplingen mellem knivene og plastikdelen lavet alt for svagt.
Jeg kan ikke forstå at OBH kan stå på mål for så dårlig en kvalitet.
Jeg vil gerne sende billeder og uddybe min beskrivelse, evt være behjælpelig med produkt udviklingen.
Jens Kjær olsen

21 de fevereiro de 2022

Obh vejrstation 4832. Udemåler viser forkert

Jeg har en gammel Obh vejrstation som ligner 4832. Udemåleren viser 7 gr for meget. Så har jeg en knap så gammel, hvor udemåleren viser 4 grader for meget. Nu har jeg købt en ny, og her viser udemåleren 0,6 gr for meget. Troede at denne sygdom var rettet.

26 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

I have been given several kitchen…

I have been given several kitchen utensils of the OBH brand through the years. They were all useless and ended up in the trash. Most recently I owned a juicer having a 30 watt engine!!! No need to say it didn't juice anything at all. OHB products are such a waste of time, material, and a damage to the reputation of Scandinavian brands. Such an embarrassment this company is.

26 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik en Obhnordica blooming kaffemaskine…

Fik en Obhnordica blooming kaffemaskine i julegave, den snorker meget og kaffen smager af metal og tyndbenet, skrev til kundeservice, fik at vide at det er vandkvaliteten og skal bruge flaskevand, sådanne noget vrøvl, vand ændrer sig ikke fra en dag til en anden, vores gamle mokkamaster har ikke de problemer. Vi har leveret maskinen tilbage, køb aldrig sådanne en maskine, dårlig service fra obh nordica.

5 de janeiro de 2022

Min kogekedel smuldrer

Jeg har en kogekedel, hvis låg er begyndt at smuldre indvendig. Svar på min henvendelse:

"Lågets materiale er en blanding af PP og POM.
Vi hos Groupe SEB har altid vægtet kundernes sundhed meget højt. Med henblik herpå er koncernen perfekt i overensstemmelse med reglerne.
De materialer der er brugt til fremstilling af produktet, er tilladt i henhold til de europæiske regler
Produktet er testet i henhold til de europæiske regler for materialer og genstande beregnet til kontakt med fødevarer og resultaterne er i overensstemmelse.

Vi anbefaler du ikke længere bruger produktet, da låget er defekt og vi desværre ikke har reservedele til den kan udskiftes."

2 de novembro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

hej jeg har bestilt en riskoger gennem…

hej jeg har bestilt en riskoger gennem en forhandler på 1,8 l men da den ankommer er der en lille riskoger på 1 liter tog kontakt til forhandler fik at vide at det var sådan obh lavede dem jeg har svært ved at se at der skulle kunne være 1.8l færdig kogt ris
dårlig oplevelse

29 de junho de 2021

Blooming Coffee Maker

Har købt en Blooming Coffee maker som erstatning for min gamle Mokkamaster.
Kaffen er ikke varm og Blooming effekten larmer pænt meget og bevirker at der "forsvinder" en kop kaffe inden kaffen er færdiglavet

27 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg køber et “OVEN AND BARBEQUE WIRLESS…

Jeg køber et “OVEN AND BARBEQUE WIRLESS TYPE 4771 GRILL TERMOMETER” Den skal bruges til grillen. I manualen under sikkerhed og el-apparater punkt 10 står der så “ APPARATET ER IKKE EGNET TIL UDENDØRS BRUG” Min grill kommer altså ikke i stuen...

19 de março de 2021

Resposta da Obhnordica

Hej Bjarne. Tak for din henvendelse. OVEN AND BARBEQUE WIRLESS TYPE 4771 GRILL TERMOMETER kan du sagtens tage med udendørs. Du skal bare ikke opbevarer det udendørs. Jeg tror du har misforstået ordet GRILLEN, her menes bl.a. grill funktionen i ovnen. Jeg Håber du bliver glad for dit termometer. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen Groupe SEB / Kundeservice.

HOLD JER VÆK :O:O:O

KØB ikke deres skrammel. Min blender døde efter 3 brug. Kunse is på program til at knuse is.
5 isterninger var alt der skulle til for at aflive en blender til 1600kr.

28 de janeiro de 2021

Hej Kenny.
Tak for din henvendelse. Jeg beklager at du har en dårlig oplevelse med din Blender. Er blenderen brugt korrekt og herefter gået i stykker, skal du henvende i butikken hvor Blenderen er købt. Her vil de hjælpe dig videre med denne reklamation. Husk at medbringe din kvittering . Jeg beklager meget ulejligheden.
Med venlig hilsen
Kundeservice / Anette

Classificada 1 em 5 estrelas

Røg og ringe knive og UMUGLIGT at få kontakt med dem.

Deres skrald blender kommer der røg fra hele tiden + at der sider skrald fast i knivene som gør den ikke virker HELE. I kan ikke hjælpe over telefonen eller mail (intet svar OVERHOVEDET. Jeg har læst hele brugsanvisningen, og har gjordt alt man må fra start. KØB IKKE HER FRA

13 de janeiro de 2021

OBH vejrstation 4832

OBH vejrstation 4832. Skidt, hvis min udendørs sender er inde, så skulle jeg ha 47 grader i stuen. Og når den er ude, hvor temp. Pt. Er omkring frysepunktet så siger den mellen 14 og 18 grader. Det lyder jo meget godt, men koldt at drikke kaffe i haven, fordi thermometeret står på 18 grader 🙈

12 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

OBH blooming kaffemaskine snorker.

Min mand fik via gavevalget en OBH blooming kaffemaskine. Den er meget flot, men da vi kører vand igennem.inden vi vil tage den i brug, snorker den ved de sidste 2 kopper vand.
Den lyder som en gammel Melitta fra 80erne gjorde.
Kan det være rigtigt?
Den kommer ikke i brug her ihvertfald.
Ligeså havde den en meget stor sort klistermærke på siden af vandtanken.
Den var stort set umulig at få af.
Kaffemaskinen har en pris på 1499 kr, og til den pris burde den ikke snorke..

28 de dezembro de 2020

Resposta da Obhnordica

Hej Anette. Tak for din henvendelse. Vi beklager kaffemaskinen ikke er som forventet. Vi beder dig om at henvende dig i butikken for at I her kan finde en løsning. Husk at medbringe garantibevis eller gyldigt købsbevis. Med venlig hilsen og Godt Nytår, Group SEB/Anja

Minutur..

Minutur..
Kitchen Timer Count On Me - 4950

Øhhh funktionen er fin nok..
Men lyden.
Hvis æggene koger ved siden af, kan man ikke hører det.. Almindelig snak overdøver det.. Kort sagt, lyden er ALT for lav.

26 de dezembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste støvsuger nogensinde

Bedste støvsuger nogensinde. Selv prisen var cool. OBH. Compact power. Performance 3AAA. Minder mig faktisk om en Mercedes med dobbelt udstødning, fede fælge og masser af ekstra udstyr. Skal ses, prøves og jeg garanterer at I får det store smil på👌😁👌

19 de dezembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais