Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Mitt første lån er pågående og låntaker har kommet med oppdatering på progresjon i prosjektet. Slik skal det være. Lån nummer 2 er nå forlenget for andre gang uten noen som helst oppdatering fra lånt... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårg oversikt. Sen/ingen oppdatering når lån ikke utbetales til forfallsdato. Står et sted i appen at lånet er tilbakebetalt, et annet sted står det at forfallsdato er utsatt først en uke så to uker..... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Det gikk bra å investere i crowdlending hos Oblinor en stund, men de siste månedene har alle gjenstående investeringer jeg har på plattformen vært forsinket. For min del er det per i dag snakk om 11 g... Ver mais

2,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Stay away from this scam scheme

Stay away from this scam scheme! I was lucky to get back some of my loans, but 3 of them stalled and 1 is lost already for about 25 000 NOK. Two loans for same project is stalled and no one even responds to message to them via my Oblinor account. Can not reach them on the phone. The question of the mater is 45 000 NOK and looks like I have to prepare for a loss here. Stay away from these scammers!

8 de abril de 2026

Avoid.

Avoid.. your investment will be locked. ¢lσттєR ωανєѕ helped me get my money back.

29 de setembro de 2025

Tap på lån Olninpr

Da begynner tapene å komme, anbefaler ingen å låne penger gjennom oblinor.
Har 14 misligholdte og nå er 2 bekreftet som tapt. Regner med de siste 12 også er tapte. Oblinor har for dårlig kontroll med hvem de låner til og garantiene og kausjonist er ikke verdt papiret de er skrevet på

19 de janeiro de 2026

Manglende tilbskebetaling.

Har invistert her. Desverre ble noen av utlån ikke betalt tilbake innen tid. Syår nå 1.5 år etterpå og oblinor gjør lite med saken. Heldig vis du får en oppdatering hver 6mnd etter 4 purrringer.

6 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dessverre pusher de lån som ikke burde…

Dessverre pusher de lån som ikke burde ha vært utstedt. Penger man investerer oppleves nesten som 'konfiskerte' i lys av de utallige forsinkelsene. Attpåtil veldig dårlig informasjonsflyt. Begynt å føle meg veldig utrygg på investeringene. På nåværende tidspunkt er 1 av 3 av investeringene misligholdt, 2. er sannsynligvis på vei og 3. er halvt år på overtid.

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Profesjonell kunde ivaretakelse.

Min opplevelse med Oblinor er seriøs kunde ivaretakelse, hvor man hjelper sine kunder både med finansiering og gode økonomiske råd for gjennomføring av sine prosjekter. Dette gjøres igjennom helhetlige og ansvarlig rådgivning fra Oblinor sin side.

13 de novembro de 2025

Anbefaler ikke denne platformen

Anbefaler ikke denne platformen.

Når investeringer går galt, så har investorer behov for kontinuerlig informasjon. Denne gir ikke Oblinor tilstrekkelig. Lånets løpetid stemmer som regel ikke, og en må forvente mye lenger tilbakebetalingstid. Brukte også mye tid på å få skattemelding rett, uten at Oblinor ønsket å bidra med hvordan dette skulle gjøres. De henviser til skatteetaten, istedet for å gjøre det enkelt for brukerene.

2 de setembro de 2025

Advarsel – hold jer væk fra Oblinor

Jeg har som privat långiver haft en meget negativ oplevelse med Oblinor.

De forlængede et lån uden mit samtykke, på trods af at kontrakten klart kræver enstemmig afstemning blandt långiverne ved forlængelser over et vist antal måneder. Jeg protesterede skriftligt, men blev ignoreret.

Samtidig blev væsentlig information undladt over for sikkerhedsagenten, som ifølge kontrakten skulle varetage långivernes interesser. Det betød i praksis, at agenten ikke havde mulighed for at handle korrekt på vores vegne – fordi Oblinor undlod at informere.

Da jeg forsøgte at tage det op telefonisk, blev mit nummer blokeret, og jeg blev mødt med en arrogant og uprofessionel tone. Kritik tåles tilsyneladende ikke.

Oblinor fremstår for mig som en uigennemsigtig og uansvarlig aktør, hvor transparens og investorhensyn er fraværende. Jeg føler mig snydt og vildledt – og jeg advarer på det kraftigste andre mod at investere gennem denne platform.

30 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais