Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ordered coffee table and four stools set on 17th Jan'23. Prepaid order. Not received till now. I have been writing to Abhishek couple of times, no response. This is a fraud company.

Classificada 4 em 5 estrelas

It is a wonderful store. But not convinient in terms of shoping cart avaiاablility. It makes costumers especially elders uncomfortable.Mostly the outside carts are gone to soon. The inside little re... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste mulige service! Gode priser og fantastiske ansatte! Ejeren Mads er også selv en friskere fyr som gerne tager en snak med sine kunder, og fortæller sin ærlige mening om produkterne han sælger, i... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt firma, prøvede at kontakte dem en fredag eftermiddag, fordi jeg ville afhente en ordre inden de sendte den afsted om lørdagen. De tog ikke telefonen, jeg lagde en besked på tonen. En gut ringe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

Polar, Palace, Butter Goods, GX1000, Pasteelo, New Balance Numeric, Vans, Stan Ray, Thrasher, Vans, Quasi, Dickies og mange flere brands. Dansk eget forretning med personale som har mange års erfaring.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Butik lukket

Vader gennem Århus for at finde ud af at butikken ikke længere er der.

21 de julho de 2020

Resposta da Oceanstore

Hej Marcus, butikken er markeret som lukket på google. Og har været det længe. At den ikke er der længere beklager vi. Men en 1 stjernet anmeldelse er vi godt nok kede af. Er du ikke sød at fjerne den? Den bedømmelse har jo intet med vores webshop og eksisterende butik at gøre. Beklager den dårlige oplevelse. Mvh Roberts

Super!

Super som det plejer at være!

28 de abril de 2020

Hej Heino,

Tak for de fine ord! vi er super glade for at du handler hos os. Du kan altid ringe eller skrive hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Lækkert

Lækkert, alt fra sortiment til leveringstid.

25 de abril de 2020

Hej Mark,

Tak for de fine ord! vi er glade for at du handler hos os.

Kæft det fee!

Den bedste betjening og de bedste og fedeste varer! ❤️

18 de abril de 2020

Hej Jacob,

Tusind tak! vi håber du får brugt de friske boards:)) YOLO

KH OceanBoyz

Classificada 5 em 5 estrelas

Et personligt favorit sted at købe tøj.

Super flinke mennesker i butikken. Derudover er der kort leveringstid, hvis man bestiller over hjemmesiden.

30 de março de 2020

Hej Alexander,

Mange tak for ordene. Vi gør vores bedste! Fedt at du kan mærke det.

Rigtig god dag

Mvh Mads - CEO

En god oplevelse

En god oplevelse, alt foregik efter bogen.

25 de março de 2020

Hej Ahmed,

Vi har en stor bog vi følger hver dag! Tak for din anmeldelse.

God dag til dig.

Den bedste skateshop

Det er nok en af de bedste skateshop man kan handle i. Man bliver aldrig snydt for kvaliteten eller priserne og det er en virkelig god service! Kan helt klart anbefale Ocean ;))

14 de março de 2020

Hej Martin,

Tak for support! vi er glade for at du handler hos os!

Mvh Mads - CEO

Fed service

Fed service
Mega nemt

9 de março de 2020

Tak Mads,

Kan vi gøre det nemmere? så sig til!

Mvh Mads

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes det er et fedt sted at shoppe…

Jeg synes det er et fedt sted at shoppe og at dem der abejder er meget søde

18 de fevereiro de 2020

Hej Samir,

TAK! Det gør da lige dagen lidt bedre at læse. Tjek da lige vores nye forårsvarer!

God dag.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
God service, vi mangle et par skruer til Trucks, og ringede og fik dem tilsendt i løbet af nogle dage.
Gode produkter, som holder.

12 de fevereiro de 2020

Hej Anette,

Tak for din finde anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

God dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en rigtig god webside

Det er en rigtig god webside, en meget personlig customer service, gode priser, det kunne ikke være bedre. Jeg bestilte en jakke, men så cirka 10 min efter, så får jeg en besked om at jakken er udsolgt i den farve. Så efter lidt tid har vi hurtigt fået forhandlet en ny deal. Jeg får så yderligere 10% rabat, og så kommer jakken dagen efter. Det er en af de bedste oplevelser med webshopping jeg har haft. 5 stjerner herfra 😎

10 de fevereiro de 2020

Resposta da Oceanstore

Tak for din fine anmeldelse Jeppe. Håber du blev glad for den erstatning vi fandt til dig.

Rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjemmeside og hurtig levering

God hjemmeside og hurtig levering. Ingen problemer overhoved.

10 de fevereiro de 2020

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse. Sig til hvis vi kan hjælpe med noget.

Mvh - Simon

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais