Goede afspraken die - bijna - allemaal zijn nagekomen. Ontvangst in receptiehal en begeleiding naar Festzelt waren prima, alsmede de voorbereide tafels in de feesttent. De afterparty viel wat tege... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vanaf het boeken tot het vertrek huiswaarts: alles top geregeld. Helder communicatie vooraf, duidelijk wat je boekt en denkt mee over opties. Ontvangst prima geregeld, enveloppe ket de vouche... Ver mais
vanaf de boeking tot aan het ontvangst was de communicatie helder en op tijd. Ook bij vragen tussendoor werd er snel gereageerd. Ter plaatse was alles top geregeld, je ziet dat deze organisatie lol he... Ver mais
Oktoberfest kun je niet zonder vooraf tafelreservering heen. Oktoberfestreizen.nl neemt deze zorg van je weg, ze zijn goed georganiseerd en erg vriendelijk! Dus zeker een aanrader als je het oktoberfe... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Operador turístico
- também em
- Agência de viagens
Het Oktoberfest Munchen moet je (minimaal) een keer in je leven meemaken en in september en oktober is het jouw kans: dan barst het jaarlijkse en GROOTSTE BIERFEEST TER WERELD weer los. En jij kunt DABEI SEIN! Het Oktoberfest is meer dan alleen een dagdeel in een biertent. Véél meer! De hele stad bruist. Onze weekenden bestaan dan ook uit een ticketpakket met de 4 beste Oktoberfeesten die je allemaal meemaakt! Naar onze bescheiden mening: leuker krijg je ze niet! Uiteraard zitten de gewilde en zeer exclusieve biertafels in de echte grote biertenten ook in het ticketpakket. Met het ticketpakket maak je alles mee wat er te beleven is en het voorkomt je dat je doelloos rondloopt. Het staat garant voor een fantastisch weekend welke je niet snel zult vergeten! Je gaat bij Oktoberfestreizen.nl vooral je eigen gang en je bent met je eigen groepje, geen verplichtingen dus! Je hebt echter wel toegang tot allerlei Oktoberfeesten nodig!
Informações de contacto
Wogmeer 79, 1711SX, Hensbroek, Holanda
- 0031 6 8394 3010
- info@oktoberfestreizen.nl
- www.oktoberfestreizen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Het was fantastisch
Het was fantastisch! Plezier maak je uiteraard zelf, maar zonder kaarten de tenten binnen te komen is het toch net niet.....dat worst steeds moelijker. Daarom zeer blij met OFR dat we toegang hadden, met name de traditionele tent brengt ons zeer mooie herineringen. Leuke toevoeging op het ''standaard''
We hebben een schitterend weekend gehad…
We hebben een schitterend weekend gehad in München, we hadden zelf een hotel geregeld en tafel in één van de grote tenten via oktoberfestreizen.nl . Dit was dik voormekaar. We waren met 9 mannen van 40 tot 73 jaar. De begeleiding naar de tent was super, we werden tot de tafel aan toe gebracht, werden meteen bediend en kregen ook meteen een schaal met lekkere hapjes.. 😀
Zeker een aanrader!
Super georganiseerd
Super georganiseerd. Het feest begint al met het samen komen op de centrale locatie. Daarna gezamenlijk naar de feesttent
Top geregeld!
Dit jaar hebben we het Oktoberfest in München bezocht met een vriendengroep van 12man.
We hadden geboekt met Oktoberfestreizen.nl want niemand van het gezelschap had ooit München bezocht tijdens het Oktoberfest.
Vanaf dag 1 was het meteen al relaxt doordat we als groep rustig eerst konden aanmelden op de de door Oktoberfestreizen aangegeven locatie.
Hier werd alles meteen duidelijk uitgelegd zoals vertrektijd naar de biertent en welke host we moesten volgen. Ook vragen over verder verloop van het weekend werden netjes beantwoord. Dit alles onder het genot van de eerste liters bier.
Aangekomen op het evenemententerrein "Die Wiesn" waren we heel blij dat we met de host langs de (drukke) wachtrij konden lopen en meteen met zen alle plaats konden nemen aan de besproken tafel. Nog geen minuut later stonden de eerste liters bier al op tafel.
Na de eerste sessie weer opnieuw aangemeld voor de volgende sessie die we besproken hadden en hier verliep ook alles weer goed.
de dag erna was ook weer top geregeld.
We zijn nog op zaterdagavond na onze biertentsessie zelf naar plaats gaan zoeken in een van de drukbezochte tenten, dit valt met een grote groep erg tegen.
Mijn Advies: van te voren boeken bij Oktoberfestreizen.nl zodat je zeker plaats hebt en zorgeloos kunt genieten van het Oktoberfest.
Dit is een absolute “must do”
Dit is een absolute “must do”. Geweldige organisatie. Begeleiding naar uw gereserveerde tafel. Topplaatsen helemaal vooraan. Ook de toegang tot de after party helemaal geregeld. Toppie. Wij doen dit zeker nog eens over.
Het was een fantastisch feest
Het was een fantastisch feest! En perfect verzorgd door de topmensen van Oktoberfestreizen. Zou de volgende keer zeker weer met hen boeken.
Wat was het dit jaar weer fantastisch
Wat was het dit jaar weer fantastisch! Zowel de wiesn als de organisatie. Bedankt weer en tot volgend jaar!!
Uitstekend geregeld
Uitstekend geregeld. Goede communicatie vooraf en ook op locatie. Goede plaatsen vooraan.
Van A-Z goed geregeld, ook top Afterparty
Ontvangst was goed, instructies duidelijk.
Afterparty ook goed geregeld.
Was een supergezellig feest
Was een supergezellig feest. Ook top geregeld door Oktoberfestreizen.nl. Peter, Kees, Pietro en Roelof
Erg leuk georganiseerd
Erg leuk georganiseerd. De eerste avond zaten we in een traditionele tent, erg leuk, heel familiair. De tweede dag zaten we in een wat meer modernere, erg grote tent. Leuke live muziek waarbij je veel mee kan zingen, jonger publiek dan de eerste avond. Dank voor de goede zorgen!
Het was geweldig en alles was super…
Het was geweldig en alles was super geregeld. Wat een feest was het. Dit moet je een keer meegemaakt hebben.
Dit was voor ons het eerste Oktoberfest…
Dit was voor ons het eerste Oktoberfest en ik ben super blij dat ik dit met Oktoberfest Reizen gedaan heb.
Wij boekte 2 avonden en beide waren fantastisch. Het was mega druk en Oktoberfest Reizen zorgde er voor dat wij feilloos door de drukte naar onze plek in de tent kwamen waarna we een onvergetelijke avond mee maakte.
Het hele Team van Oktoberfest reizen wil ik hiervoor bedanken!!
Vooral ook het belletje omdat wij de tijd vergeten waren kon ik erg waarderen en daarna het stukje persoonlijk contact super
Goed geregeld allemaal door…
Goed geregeld allemaal door oktoberfestreizen.
Super avond gehad in 1 van de biertenten.
Top ervaring oktoberfest!
Het is alweer een tijdje geleden dat we met oktoberfestreizen mee zijn geweest naar München, maar wat een ervaring! Alles was tip top geregeld. De kaarten konden we makkelijk ophalen en de service was goed bereikbaar (toen we het zelf eventjes niet meer wisten)
Als je deze de ervaring van Oktoberfest wil mee maken, zou ik zeker boeken via Oktoberfestreizen!
Proost
Geweldige service
De informatie is erg duidelijk en het aanbod zeer gevarieerd. Het boeken gaat vrij simpel.
Goed geregeld en leuk personeel
Goed geregeld en leuk personeel
Prima georganiseerd
Prima georganiseerd. Erg goede en duidelijke communicatie voorafgaand aan het weekend. Het was onze eerste keer op een Oktoberfest in München en we hebben er van genoten.
Ik kan Oktoberfestreizen zeker aanraden.
Wat een fantastische belevenis
Wat een fantastische belevenis! Wij hebben genoten van het eerste tot het laatste moment. De sfeer, uitstraling, de gemutlichkeit erg leuk. Jullie organisatie was ook tip top geregeld. Niets op aan te merken.
Wat een vondst! Absolute aanrader!
Wat een vondst!! Hadden moeite om tickets voor 2 personen te vinden en via Oktoberfestreizen.nl was het zo geregeld! Organisatie tiptop in orde, leuke, hartelijke ontvangst, fijne begeleiding naar de 'Wiese', perfecte plek, leuke tafelgenoten en duidelijke info omtrent het hoe en wat. We hebben geweldig genoten!! Zeker een volgende keer weer via jullie organisatie! Top! Ein Prosit von ganzem Herzen wert!!