Hallo, ik raad aan om via deze website te bestellen. De service is uitstekend, ze reageren snel en leveren binnen 1-2 dagen.
Leia as opiniões dos outros
Aankoop heel goed verlopen. Het model dat we hadden gekozen kwam onverwacht toch even in stockbreuk, onmiddellijk kregen we een evenwaardig alternatief aangeboden of keuze om dagje langer te wachten (... Ver mais
DYU D3F elektrische opvouwbare fiets online gekocht. Aardig wat goedkoper dan elders, snelle levering (voor nog geen 10 euro bezorgkosten, optie om het op locatie te Breda op te halen, dus fijn dat d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Omidbikes Breda heeft voor iedereen een fiets. Of u nu opzoek bent naar een Omafiets, kinderfiets, transportfiets, jongensfiets, meisjesfiets, damesfiets, vouwfiets of elektrische kindervoertuigen op accu. Wij hebben het allemaal en leveren direct uit ...
Informações de contacto
Zinkstraat 61, 4823AC, Breda, Holanda
- info@omidbikes.nl
- www.omidbikes.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snel geleverd
Snel geleverd, contact was even nodig wegens onduidelijkheid over mijn bestelling. Allemaal.vlot en vriendelijk afgehandeld!
De auto en de servies zijn er goed.
De auto en de servies zijn er goed.
Alleen het bij geleverde papier wat een nummerboord zou moeten zijn is een beetje knullig.
Maak daar een mooie sticker van en maak de auto € 5 duurder. Dat maakt het dan net af.
Snelle verzending
Snelle verzending alleen jammer dat post nl pas na een week mijn pakket bezogde. De auto is top en precies zoals beschreven is.😍😍
Heel tevreden en goede service
Heel tevreden over het kinderautootje en de service! Het autootje was optijd geleverd, zoals aangegegeven op de website. Met plakken hebben we ons kentekenplaatje perongelijk gescheurd. Aanvraag via de website gedaan, volgende dag reactie en wordt gelijk een nieuwe opgestuurd! Goede service ook!
Ze hebben goed meegedacht en snelle…
Ze hebben goed meegedacht en snelle levering dus tevreden
snelle en goedkope levering
Zo snel zo mooi product het is echt…
Zo snel zo mooi product het is echt gewldig perfect 😍
Volgens afspraak op tijd geleverd!
Goede service ervaren hij deze winkel
Goede service ervaren hij deze winkel. Online een elektrische step besteld na telefonisch contact. Step was snel/de volgende dag geleverd. De step wilde echter na een dag niet opladen. Na overleg met de eigenaar de step terug gestuurd. Hij heeft hem nagekeken en de oplader bleek defect. Vervolgens de step en een nieuwe oplader terug ontvangen en daarmee was alles opgelost. Een heel tevreden klant!
afspraken niet nakomen!!
helaas niet zo’n goede ervaring met dit bedrijf. helaas wachten wij nog steeds op het geld dat zou worden terug gestort. het Geld waar mijn zoon hard voor gespaard heeft. allemaal beloftes via de mail. zeer jammer! wij wacht n inmiddels al meer dan één maand. wij hebben helaas andere stappen moeten ondernemen.
Goede service, op tijd geleverd.
snel contact kortom goed bedrijf!!
Ik raad dit bedrijf aan!
Top service
Super service ....goede communicatie...alles tiptop in orde ...zeker de moeite .....ik ga zeker bestellen als ik terug iets nodig heb
Top service zelfs op afstand!
Top service netjes geholpen!
Zelfs op afstand via videobellen geholpen !
Oplichtersbende!
Oplichtersbende!! Een roze auto besteld die volgens de site op voorraad was. Type dat we heel graag wilde hebben dus voor de zekerheid dag later gebeld. Was niet op voorraad, maar in bestelling. Dit type was er ook in het blauw, hier werd specifiek naar gevraagd of we die wilden. Nee, we wilde echt de roze. Een week later worden we gebeld de auto binnen is, ik nogmaals gevraagd of dit de roze was. Ja werd gezegd.. komen we daar staat er een heel ander type auto (wel in het roze maar dit type bestaat dus niet in het blauw) met de mededeling dat dit 'm echt is. Tussen het belletje en het ophalen is heel de site aangepast en is onze auto niet meer te vinden op de site, maar gelukkig stond in de order nog wel de juiste benaming en die kwam ook niet overeen met de auto die klaar stond .. vervolgens wordt er alleen maar schaapachtig gelachen en er wordt niet eens ontkend dat ze de boel aan het oplichten zijn. Jammer dat dit de eerste levenservaring van m'n dochter moet zijn.
Electrische kinderwagen gekocht en…
Electrische kinderwagen gekocht en zelfde dag nog bezorgd en in elkaar gezet.top service en klantvriendelijke mensen
uitstekende service
uitstekende service! electrisch skateboard aangeschaft en deze was na een tijdje defect. Complimenten over de hele afhandeling en heb meteen weer een nieuwe bij ze besteld. Kan altijd gebeuren dat wat aan de hand is met een artikel en dan gaat het gewoon om de juiste service!
Afgebroken spiegel in Mercedes G…
Afgebroken spiegel in Mercedes G kinderauto...2x vriendelijk te woord gestaan.....nu afwachten of het bestelde onderdeel volgt.....
Dus deze review heeft nog een vervolg :)
Snelle zending en kwaliteit product!
Vriendelijk geholpen aan de telefoon en…
Vriendelijk geholpen aan de telefoon en de fiets is de volgende dag bezorgd.
Super service!
Super service. Fijn ontvangst bij het afhalen en goed advies. Ook tijdens het bezoek/afhalen, werd meegedacht over het gebruik van elektrisch skateboard. Super fijn - echte aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.