Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg lejede en fin lille Skoda CitiGo på Østerbro. Det gik super nemt med afhentning af bilen. Det kørte fint. Afleverede den som aftalt. Ingen problemer. Venlig og kompetent betjening.

Classificada 3 em 5 estrelas

Kommer til en møgbeskidt bil både indvendigt og udvendigt. Blinklys på spejle knust/ smadret. Melder fejl på lys. En positiv ting er den har gode dæk. Efter vores første oplevelse fik vi et opka... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har altid fået super god service hos one2move, og ligeså med deres forskellige afdelinger. Biler til fair priser og kundeservice udover det sædvanlige! - jeg er helt sikkert en blivende kunde h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået en hurtig tid, som er ekstremt vigtig, når man er afhængig af bilen. Min bil e også blevet repareret hurtigt. Jeg har fået information om fejlen og jeg har fået prisen, som jeg kan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de aluguer de carros
  2. Serviço de leasing de carros
  3. Agência de aluguer de vans

Escrito pela empresa

One2move Biludlejning tilbyder en billig billeje, der nemt kan tilpasses til dit behov. Vi er en landsdækkende kæde af selvstændige udlejningsforretninger med næsten 100 afdelinger. Vi udlejer alt fra små personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og trailere. Vores erfarne udlejere er alle dygtige fagfolk, der sætter store ære i at levere god service og kvalitetsbiler til vores kunder. Hos os starter dagsprisen ved 249kr. inkl. 100 km. Man kan også minilease en bil i 30 dage fra kun 2.500 inkl. et fast antal km. Leje af bil er en god og fleksibel oplevelse hos One2Move Biludlejning Lejer du bil hos os er du dækket af en basis kaskoforsikring.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har af to omgange indenfor det seneste år benyttet mig af One2moves lastvogne med stor succes og ingen problemer. Har oplevet en fin rådgivning i kundeservicen og en utrolig omgang service fra deres medarbejder Johnny! Jeg havde glemt min pung i deres udlejningsbil og Johnny finder mit nummer på nettet og tilbød selv, at komme forbi med pungen på min adresse. Det er eminent service!

Tusind tak for hjælpen! I bliver også valgt næste gang

13 de julho de 2024

Hej Jannick.

Mange tak for din anmeldelse. Vi bliver utroligt glade for at høre når vores kunder har sådanne oplevelse, da det er vores klare ambition at service niveauet skal være sådan!

Vi glæder os til at betjene dig igen, når du har et behov.

Mvh Kennet On2move

Super god service

Super god service - og SÅ fedt med varevogne på EL. Mere af det:-)

16 de julho de 2024

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på!

Det er helt klart noget vi gerne vil kunne tilbyde mere af i fremtiden!

2. oplevelse med One2move

der var min anden gang at leje en flytte bil fra One2move (1. gang fra Gentofte var rigtig fint, 2. gang fra 3B Biler i Ballerup, det var indtil videre den mest irriterende forretningsoplevelse, jeg nogensinde har haft i mit liv)
- Få dage i forvejen ringede en meget ikke-imødekommende agent fra firmaet for at arrangere afhentning.
- På grund af advarsel om kraftig regn og storm, har jeg kontaktet virksomheden for at ændre reservationsdatoen, selvom den samme lastbil og også andre lastbiler (endnu dyrere) var tilgængelige på deres lokation, nægtede agenten at ændre min afhentningsdato. Senere ringede direkte til One2move og bookingdatoen blev ændret med 395 kr (selvom jeg ikke kunne finde disse betingelser, ingen steder på deres hjemmeside)
- Afhentningstiden var meget mærkeligt nok kun 15 minutter (9:00-9:15). På grund af nogle uheldige omstændigheder kunne jeg ikke nå at komme til 3B Biler inden for denne tid men i stedet 09:25. Agenten talte meget uhøfligt og optrådte meget aggressivt (smadre mine kort på tælleren osv.).
- Inde i bilen lugtede det meget forfærdeligt, dækkene var slidte og så meget gamle ud for at være sikker at køre.

14 de julho de 2024

Hej Seyednezamaddin

Må indrømme at vi er lidt overrasket over at få denne anmeldelse. Vi synes vi har hjulpet dig rigtig meget.
Du ringer til os dagen før dit lejemål, og vil flytte bookingen grundet der er lovet dårligt vejr på dagen du skal flytte.
Normalt er det ikke muligt at lave sådan en ændring mindre end 24 timer inden lejemålet, trods det, vælger vi at imødekomme dig og flytte din booking.
at afdelingen har den åbningstid de nu engang har, synes jeg ikke man kan skyde dem i skoen. Kunderne plejer nu nok at kunne finde ud af det.
På flere parameter synes vi ikke denne anmeldelse er helt fair!

Hilsen Kennet One2move

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er meget tilfredse med servicen.

Vi er meget tilfredse med servicen.
Vi bestilte over tlf.
I Hvidover hvor vi hentet bilen. Er der god service.

11 de julho de 2024

Hej Helle.

Mange tak for anmeldelsen, den sætter vi stor pris på!
Vi glæder os til at betjene dig igen, når du har et behov ;)

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde lejet en bil efter vi havde…

Vi havde lejet en bil efter vi havde fået afvide efter vi ringede til dem at der ikke var depositum og ikke kunne finde noget om det da vi lejede bilen men da vi ringede efter vi havde lejet bilen skulle vi pludseligt betale depositum alligevel syntes jeg ikke er iorden og de ska være klare fra starten og have bedre styr på hvad de siger de forskellige steder

1 de julho de 2024

Hej Therese.

Vi har flere gange henvendt os til dig for at få flere oplysninger, for at vi kunne finde det påstået lejemål.
Da du har valgt ignorere alle henvendelse, er det meget svært for os at give et konstruktivt svar, da vi simpelthen ikke kan finde lejemål i dit navn.
Derfor vil vi også spå tvivl om det påstået hændelsesforløb, da dette ikke er en procedure vi normalt følger.

Hilsen Kennet One2move

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig

Hurtig, billig løsning for en uges leje af bil.

24 de junho de 2024

Hej Henriette.

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på!

Classificada 2 em 5 estrelas

Bil ok, men kundebetjening ringr

Bilen var fin. Men på trods af aftale via det centrale telefonnr, var det virkelig op ad bakke med at få aftalen i hus lokalt ( hillerød)- og 2. gang var det endnu værre. Og hver gang man var i kontakt skulle man høre på de samme irritationsmomenter mv overfor den måde aftale var lavet på, da det ikke var standardkonceptet. Så hellere sig at I ikke ønsker at leje ud på særbetingelser.
Oprettet af
Kennet Helmer-Jensen

26 de junho de 2024

Resposta da One2move

Hej Birthe (Kennet Helmer-Jensen)

Efter utallige henvendelser omkring at få flere oplysninger omkring det påstået lejemål, men intet svar fra dig/jer, har vi meget svært ved at kommentere på sagen.
Vi vil selvfølgelig gerne give så grundig en besvarelse som muligt, men det er lidt svært for os, når vi ikke kender sagens omfang.

Vi beder jer derfor komme med oplysninger som hjælpe os på vej til det.

super tilfreds

super tilfreds.
bil var nem at afhente til aftalte tid i Holbæk, og der var god service og opfølgning på ekstra leje af sækkevogn.
bilen var pæn og rydelige, og en hurtig into til lift, gav også trykhed.
jeg lejer hos One2move igen næste gang jeg skal bruge en bil.

22 de junho de 2024

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Vi lader også dine ord gå videre til afdelingen.

Stor anbefaling her fra.

Jeg lejede en bil fra one2move i Rødovre ved Michael. Super service, og han satte mig godt ind i bilen der var en automatgear (meget længe siden jeg havde kørt automat). Derudover var bilen super god, og nem at køre i. Har kun rosende ord her fra.

13 de junho de 2024

Hej Allan.

Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi glade for!

Vi vil selvfølgelig lade dine fine ord gå videre til afdelingen også. Igen, mange tak!

Helt efter bogen 110% i orden

Det hele gik som det skulle. Bilen var klar til den aftalte tid, blev guidet godt igennem. Fik endda et godt råd med på vejen om genbrugspladsen, så jeg ikke blev bon'et.
Perfekt, mange tak.

1 de junho de 2024

Hej Kim.

Mange tak for din anmeldelse samt stjerner, det sætter vi stor pris på!
Vi er selvfølgelig meget glade for at høre om din gode oplevelse!

Utroligt dejlige og flinke

Utroligt dejlige og flinke, forklarende personale, billige og effektive,du kører med fuld tank leverer tilbage med fuld tank, nemt og ingen dikkedarer

30 de maio de 2024

Hej Kai.

Mange tak for din anmeldelse, vi er utrolig glade for at høre om den gode oplevelse!

Classificada 3 em 5 estrelas

Modtog beskidt bil både inden i uden på…

Modtog beskidt bil både inden i uden på og blev opkrævet rengøring, lige til den smarte side....... Nu har One2move kontaktet mig, da de var kede af håndtering fra Automester på Mesterlodden 4 i Gentofte. Jeg har fået krediteret mine udlæg, så nu tror jeg man vil se en forbedret håndtering fra denne lokation.

10 de maio de 2024

Hej Thomas.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi fik muligheden for at rette op på en uheldig sag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen flyttebil og ingen penge retur…

Ingen flyttebil og ingen penge retur .....
Bookede et køretøj til brug ved flytning og fik kl 17 aftenen før, den skulle hentes næste morgen, at vide at bilen var i stykker og havde været det flere dage ....
Jeg blev lovet at få mine ca 1500 kr retur, men her mere end 2 uger efter, er der fortsat ingen penge tilbage betalt og jeg frygter at pengene er tabt :-(
Bruger aldrig mere One2move - det er helt sikkert !

3 de maio de 2024

Hej Elisabeth.

Nu har vi af flere omgangen spurgt efter oplysningen omkring dit påstået lejemål hos os, men intet svar. Vi kan ikke finde noget på dig i vores database, derfor er vi meget uforstående over for din påstand.

Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe, men det er svært for os når vi ingen oplysninger har.

Super nemt

Super nemt og det hele kørte som det skulle

6 de maio de 2024

Hej Glad kunde ;)

Vi lever af glade kunder, så det er vi meget glade for at du er!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg lejet en 7personerBil ved Michael…

Jeg lejet en 7personerBil ved Michael one2move i Rødovre, en rigtig fin Mercedes V 250. Dette var en rigtig god oplevelse, han spurgte indtil om jeg før havde kørt med Automatgear før da det var i bilen, ellers fortalte han lidt om bilen og instruktion om bilen var god. Jeg hentet bilen om Torsdagen, hvor vi skulle bruge den tidligt Lørdag morgen hvor vi skulle til Konfirmation. Bilen kørte super godt, og jeg har ikke en finger at sætte på bilen eller Michaels service, overordnet set en rigtig god oplevelse. :)

4 de maio de 2024

Hej Philip

Mange tak for de fine ord, dem lader vi selvfølgelig gå videre til afdelingen.
Vi er utroligt glade for at det var en god oplevelse!

Classificada 4 em 5 estrelas

Nem booking

Nem booking, men:
Hvordan betjenes liften? Ingen information.
Skal bilen afleveres med fuld tank? Ingen information.
Hvor ønsker One2Move bilen parkeret ved aflevering? Ingen information.

5 de maio de 2024

Hej Torben.

Vi er selvfølgelig kede af du ikke føler du har fået den tilstrækkelige information på de punkter du har nævnt.

Vi har giver informationen videre til afdelingen, så de fremover kan give de nødvendige instruktioner.

Med hensyn til brændstof, kan jeg se du ikke er blevet opkrævet noget ekstra?

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en glimrende bil

Jeg fik en glimrende bil, klare instruktioner. Ingen problemer!

27 de abril de 2024

Hej Steen.

Tusinde tak for din anmeldelse, den og stjernerne sætter vi stor pris på!

Mvh Kennet One2move

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais