Et skønt samarbejde. Vi har hos Musklerogled.dk arbejdet sammen med onlineplus igennem flere år både i forbindelse med ny hjemmeside, SEO og i perioder også Google Ads samt facebookannoncering. Vo... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til OnlinePlus. Jeg har brugt dem siden opstarten af min webshop Activepet.dk. I første omgang til design og herefter har de stået for synlighed på google og... Ver mais
A empresa respondeu
Kvaliteten af ændringen af min hjemmeside var til 5 stjerner. Gennemførelsen er kun til 4, men måske lidt uretfærdigt, når arbejdet blev udført af flere personer i ferieperioden. Koordineringen gjorde... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har gennem de sidste mange år været kunde hos online plus og jeg er stadig yderst tilfreds med vores samarbejde. Man bliver altid mødt af søde og kompetente medarbejdere, som ved hvad de sn... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er et marketing- og webbureau, der skaber vækst via udvikling, design og digital marketing for vores kunder. Vi hjælper med at lave en digital strategi på tværs af vores marketing indsatser som SEO, Google Ads, SoMe og e-mail marketing. Med 14 års erfaring inden for hjemmesider, webshops og marketingindsatser, er vi specialister i at hjælpe e-commerce, B2C, B2B, foreninger og offentlige institutioner med branding. Vi er 32 specialister samlet på vores kontor i Odense, men dækker hele Danmark
Rugårdsvej 103D, 5000, Odense C, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg havde en 12-måneders aftale med OnlinePlus om SEO/marketing (aftalen udløb 13/2-26).
I salgsdialogen blev det flere gange fremstillet, at samarbejdet med stor sandsynlighed ville skabe henvendelser/leads, som kunne dække min investering. Det var afgørende for, at jeg indgik aftalen.
Resultatet for mig i perioden var:
* ingen konkrete henvendelser eller leads
* ingen dokumenterbar forretningsmæssig effekt
* løbende dialog om manglende effekt uden at det ændrede udfaldet
Jeg har fulgt alle anbefalinger og input undervejs og gjort opmærksom på situationen flere gange i løbet af samarbejdet.
Min oplevelse er, at den afsluttende dialog primært kom til at handle om leveret indsats frem for den manglende effekt og den forventning, som samarbejdet blev indgået på.
Derudover sagde jeg ja til en afgrænset Google Ads-test over julen for at få indsigt i trafik og data. Min oplevelse er, at der efterfølgende ikke kom den forventede opfølgning eller evaluering, og kampagnen fortsatte derfor længere end tiltænkt, hvilket medførte ekstra omkostninger.
Jeg skriver denne anmeldelse for at give et sagligt billede af min oplevelse, så andre kan være opmærksomme på forventningsafstemning og opfølgning, hvis resultaterne udebliver.
Tak for jeres svar d. 1. marts 2026
Jeg er helt med på, at SEO ikke er en garanti for et bestemt antal leads. Min oplevelse handler derfor ikke om manglende garanti, men om den forventning, der blev skabt i salgsforløbet om sandsynligheden for forretningsmæssig effekt – og som var afgørende for min beslutning om at indgå samarbejdet.
Jeg fulgte løbende alle anbefalinger og input undervejs, men oplevede alligevel ikke den forventede fremdrift eller konkrete resultater. Det er baggrunden for min anmeldelse.
Jeg anerkender, at der er udført arbejde, men min vurdering bygger på den samlede oplevelse af samarbejdet, forventningsafstemningen og det faktiske udbytte.
Jeg ønsker jer også held og lykke fremover.

Resposta da OnlinePlus ApS
super service, de hjælper en hele vejen igennem for at få det absolutte bedste resultat for firmaet og så er for mange opkald aldrig for mange opkald, de ønsker som sagt det allerbedste resultat for deres klienter.

Resposta da OnlinePlus ApS
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med OnlinePlus. De er professionelle, lyttende og hurtige til at reagere, når man har brug for hjælp eller sparring. Deres team er tydeligt engageret i at skabe gode resultater.
Jeg kan varmt anbefale OnlinePlus til alle, der leder efter et digitalt bureau med både kompetencer og personlig service!

Resposta da OnlinePlus ApS
Jeg har haft og har stadig et super godt samarbejde med OnlinePlus. Til at begynde med hjalp de mig med at bygge min nye webshop moodliving.dk, og efterfølgende tager de sig nu af mine Google Ads-kampagner.
Alle hos OnlinePlus er super hjælpsomme og imødekommende, og jeg har aldrig følt mig forkert, når jeg har haft 1000 spørgsmål om alt det tekniske, der for mange jo kan være lidt svært. Jeg har aldrig mødt et 'nej' eller en negativ tone...så jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med OnlinePlus.

Resposta da OnlinePlus ApS
Hos Logitrans A/S har vi samarbejdet med OnlinePlus om udvikling af nyt website. Og efterfølgende marketingopgaver/markedsføring.
Det var en god og udviklinde proces for os internt, med mange gode drøftelser og beslutninger undervejs.

Resposta da OnlinePlus ApS
OnlinePlus har overtaget udviklingen af vores seneste hjemmeside, og vi har kun rosende ord at sige om samarbejdet. Jonas har været en kæmpe hjælp gennem hele processen. Han har altid været til rådighed for spørgsmål og små justeringer, hvilket har gjort, at vi har fået en hjemmeside, der er lige efter vores ønske.
Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da OnlinePlus ApS
Teamet og især Jonas Fabricius Winther, formåede at samle alle de bolde og ideer jeg kastede op i luften og forvandle dem til en helt fantastisk hjemmeside for min virksomhed.

Resposta da OnlinePlus ApS
OnlinePlus har leveret et fantastisk samarbejde.
De har indtil videre har holdt hvad de har lovet - de har endda næsten leveret samme, som et tidligere bureau, men til halvdelen af budgettet. Det er en stor fordel at tale direkte med de medarbejdere, der har lavet alle annoncerne, i stedet for kun at have én kontaktperson – på den måde får man svar på mange spørgsmål med det samme, uden at skulle vente til efter mødet. Derudover er det positivt, at de ikke kun fokuserer på de opgaver, de får betaling for, men også kommer med små, fine justeringer til ens website.
Vi er alt i alt virkelig tilfredse med OnlinePlus, og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Stor ros til Andreas og CO for lige at checke ind, når vi ikke har haft tid til at række ud i en periode.
CEO & Founder
Alex // Thepets

Resposta da OnlinePlus ApS
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Online Plus på udviklingen af vores seneste hjemmeside, og vi har kun rosende ord at sige om samarbejdet. Jonas har været en kæmpe hjælp gennem hele processen. Han har altid været til rådighed for spørgsmål og små justeringer, hvilket har gjort, at vi har fået en hjemmeside, der er helt efter vores hoved.
Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med Online Plus i starten af det nye år, hvor de skal hjælpe os med at udvikle en helt ny hjemmeside. Vi er sikre på, at resultatet også denne gang vil blive fantastisk!

Resposta da OnlinePlus ApS
Hurtig handling, og lytter til mit input. Flot design, og indhold er helt okay

Super samarbejde!
OnlinePlus er virkelig kompetente og viser stor begejstring for vores virksomhed. De lytter, kommer med gode tiltag og ideer, forstår virksomheden og ved hvad der skal til for at vækste. Det bedste marketingsbureau vi har samarbejdet med. Giver endvidere hurtig support, når behovet er der.
Varm anbefaling herfra!

Resposta da OnlinePlus ApS
OnlinePlus er en framragende virksomhed, fordi de formår at sætte kunden i centrum; lytter, handler og giver hurtig feedback. Tingene bliver løst. Vi har stor tillid til dem. Vi har kun haft fantastiske oplevelser indtil videre. Vi glæder os meget til et fremtidigt samarbejde. Alle gode anbefalinger fra en ny kunde.

Resposta da OnlinePlus ApS
Der er dygtige til det de laver
Vi har været uvenner, vi har bygget noget flot, jeg har skuffet og de har skuffet. Men de har ryddet op og jeg har ryddet op.
Online Plus yder en super service, alle problemer takles, og ved diskussioner lyttes der, og de kommer med konstruktive forslag og accepterer et nej.
De er ikke billige, men de er blevet super til kundeservice, og tilbage meldinger. Jeg har arbejdet med dem siden 2022.

Resposta da OnlinePlus ApS
God dialog med de forskellige afdelinger og de giver sig altid tid til at lytte og derefter bliver opgaverne eksekveret indenfor den aftalte tidsramme. Samlet set vil jeg give 4 stjerner, men mit sublime samarbejde med udvikleren Jonas Winther gør, at vi lander på 5. Han er sku en guttermand!

Resposta da OnlinePlus ApS
Fantastisk virksomhed, med professionelle medarbejdere der altid yder den bedste rådgivning og vejledning. HVER gang.

Resposta da OnlinePlus ApS
Vi har været kunder hos OnlinePlus i flere år og er tilfredse med samarbejdet. OnlinePlus drifter og servicerer vores hjemmesideløsning samt håndterer vores SEO og digitale tilstedeværelse.
Teamet hos OnlinePlus er kompetent og hjælpsomt. De har en god forståelse for vores forretning og sørger for, at vores digitale tilstedeværelse er opdateret. Vi har oplevet forbedringer i vores online synlighed og trafik gennem deres arbejde.
OnlinePlus fungerer som en stabil partner, der arbejder sammen med os for at opnå gode resultater. Vi kan anbefale deres services til dem, der har brug for pålidelig partner.

Et skønt samarbejde.
Vores nye hjemmeside er super flot og vi har altid været super glade for såvel samarbejdet som sparringen i forhold til cost benefit - hvor får vi mest valuta for pengene. De bedste anmeldelser til hele teamet. Ingen spørgsmål har vist sig "for dumme" :-)

Resposta da OnlinePlus ApS
Danmarks Patientforening for Hovedpineramte, har ved OnlinePlus mødt stor faglighed på deres område og der er ingen tvivl om at efter vi har indgået samarbejdet er vores budskaber bare kommet langt bedre ud, og ikke mindst så føler vi at OnlinePlus lytter til vores behov og har tid til os.

Resposta da OnlinePlus ApS
Meget tilfreds med at være kunde hos Onlineplus - de har lavet vores webshop, laver vores annoncer og nyhedsbreve så fint. Og så har de bare nogle søde og kompetente ansatte 🙌🏼
Alt godt herfra❤️

Resposta da OnlinePlus ApS
OnlinePlus er en professionel partner i alle henseender og de har gjort meget for vores vækst. De arbejder målrettet og er meget fokuseret på resultater og ikke bange for at blive udfordret. Og så er det altid med et smil og en opmærksomhed, der gør at man føler sig velkommen..
OnlinePlus var det rigtige valg for os dengang og nu. Kan kun anbefale andre at benytte dem.

Resposta da OnlinePlus ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.