Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Opus våxnäs karlstad Sa att cornväv syntes på vänster bakdäck. Vägrade visa mig var då det krävdes att bilen skulle lyftas. Bad tekniskt ansvarig på stationen visa mig då min besiktningsman var påvä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fått bra bemötande på Opus bilprovning i Karlskrona i flera år. Mycket trevlig personal. Jag fick vid ett tillfälle otillräcklig info om en anmärkning vilket ledde till ombesiktning året därpå. D... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de inspecção

Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (traktorer och motorredskap). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar. Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

355 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Superbra service OPUS Upplandsväsby

Superbra service OPUS Upplandsväsby! Jag var tyvärr lite sen till min tid, men de tog ändå in bilen utan problem och var väldigt hjälpsamma. Personalen var trevlig, professionell och gjorde hela besöket smidigt. Uppskattas verkligen – rekommenderas starkt!

17 de abril de 2026

ÌHej,
Den 15.04.2026 var jag på besiktning hos Opus Bilprovning i Angered.
Jag fick först ett protokoll där det stod att bilen var godkänd utan anmärkningar.
Jag frågade därefter hur man fäster det mittersta säkerhetsbältet i baksätet. Efter det kontrollerade besiktningsmannen bilen igen och meddelade att bilen trots allt inte var godkänd. Han registrerade en tvåa med motiveringen att det saknas säkerhetsbälte i baksätet.
Jag åkte då till bilsalongen där jag köpte bilen, och där visade de mig att säkerhetsbältet finns och är placerat i bilens övre del.
Jag återvände till besiktningsstationen och påpekade felet samt den felaktiga bedömningen. Därefter korrigerade han sitt misstag och registrerade att bilen ändå är godkänd.
Trots detta upplevde jag hela situationen som onödig och bemötandet som otrevligt och oprofessionellt.Jag önskar att ni ser över detta ärende så att liknande situationer inte uppstår i framtiden.
I vilket fall som helst kommer jag inte att återvända till Opus Bilprovning i Angered igen.

15 de abril de 2026

Resposta da Opus Bilprovning

Hej Det var tråkigt att läsa att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gjorde att du inte var nöjd, så att vi kan bättra oss till nästa gång. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information. Hälsningar Opus Bilprovning

Classificada 1 em 5 estrelas

Skickar spam trots att jag sagt ifrån

Skickar spam trots att jag sagt ifrån, irriterande

15 de abril de 2026

Resposta da Opus Bilprovning

Vi ber om ursäkt för att våra utskick har upplevts som irriterande och att din avanmälan inte har gått igenom. Om du kontaktar vår kundtjänst på kundtjanst@opusbilprovning.se så hjälper vi dig att ta bort dina uppgifter. Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

Classificada 1 em 5 estrelas

Kommer aldrig mer besikta bilen på opus…

Kommer aldrig mer besikta bilen på opus storheden luleå.
Mer inkompetent personal har jag aldrig varit med om.

16 de junho de 2025

Resposta da Opus Bilprovning

Hej, Vi beklagar att du inte var nöjd med din upplevelse med oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att mejla till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar Opus Bilprovning

Classificada 1 em 5 estrelas

Ombesiktning ger nya fel !!!!!!!

När jag ombesiktigade min bil för bl.a. ett framdäck fick jag en ny 2a på ett dåligt, slitet bakdäck. Undrade varför han ( samma kille) inte såg det på kontrollbesiktningen, då lät det som jag bytt med framdäcket😡2 nya Continental har jag i fram. Jag frågade ska jag betala för ytterligare en ombesiktning?, ja det skulle jag men med 30% rabatt. Gulligt. Nej aldrig mer Opus speciellt inte Brunna. Verkade inte varm i kläderna killen.
Sen ringer man kundtjänst ( trevlig kille) brunna skulle återkoppla inom 24 timmar. Såklart har de inte det.
Detta var igår den 30e
Åk inte dit om ni vill vara säkra på att de är erfarna😡😡😡😡

30 de março de 2026

Hej Anneli,

Tack för feedbacken gällande din senaste besiktning. Det var tråkigt att se att du inte var helt nöjd med ditt besök hos oss. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Opus våxnäs karlstad

Opus våxnäs karlstad
Sa att cornväv syntes på vänster bakdäck. Vägrade visa mig var då det krävdes att bilen skulle lyftas. Bad tekniskt ansvarig på stationen visa mig då min besiktningsman var påväg att besikta nästa bil. Han hade svårt att hitta när han lyste med en lampa, sedan pekade han på ett ställe, där det inte syntes någon cornväv alls…Han sa även att det ”säkert” finns mer om han vrider lite på däcket, men det var ej han som bedömde bilen från början. Jag bad om att få fota då släckte han sin ficklampa.

18 de março de 2026

Resposta da Opus Bilprovning

Det var tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Fick 2 st 2:or och en bra att veta

Fick 2 st 2:or och en bra att veta. Lämnade in bilen för att laga och byta. Åker tillbaka glad i hågen att det skulle vara ok, vad händer 😡 Den dumma idioten slår sönder med spetshammaren den punkten som var bra att veta . Den var ju inte den som skulle ombesiktas. Nu blev det extra dyrt med ytterligare en lagning som inte var trasigt från början och körförbud 🤬
Detta gjorde att det var sista gången jag kommer att besiktiga bilen hos Opus som jag har varit kund sedan dom öppnade.
Dessutom har jag informerat alla runt omkring mig och ingen som jag har talat med kommer att besiktiga någon bil där fler gånger .

20 de março de 2026

Resposta da Opus Bilprovning

Hej ! Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg. Det var tråkigt att se att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer. Hälsningar Opus Bilprovning

Classificada 5 em 5 estrelas

hade problem med registrerings…

hade problem med registrerings besiktning på en bil jag nyligen köpt, alla jag pratade med var fantastiskt hjälpsamma, kundtjänst, support ingenjören, men framför allt stations chefen på Sollefteå besiktning ,som får en extra stjärna av mig.

18 de março de 2026

Resposta da Opus Bilprovning

Hej! Vi är glada att du är nöjd med oss och ser fram emot att ge dig en lika bra upplevelse nästa gången. Önskar dig en fortsatt fin dag. Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

Opus Sundsvall Birsta

Opus Sundsvall Birsta
Jag har fem bilar och besiktigar dem regelbundet på olika stationer.
Detta var min första och sista upplevelse på opus Sundsvall birsta station och jag rekommenderar ingen att åka dit.
, eftersom personalen medvetet påpekade fel som inte påverkar trafiksäkerheten – några diamanter på Volvo-märket på ratten!
Jag rekommenderar inte de alls.
Jag bad honom om undersökningsrapporten i pappersform. Han sa att han hade skickat den till mig via e-post och att det inte fanns någon pappersrapport. Jag fick dock inget mejl, så jag gick tillbaka till honom och sa att jag inte hade fått något. Då skrev han ut protokollet på papper.
Min epa A-traktor Han gillade inte den lgf reflekterande triangeln på baksidan. Konstigt.

11 de março de 2026

Hej Mohammad,

Tråkigt att se att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi tar ditt ärende vidare till stationschefen, som får undersöka vad som hänt och se vad som kan göras för att undvika det i framtiden. Om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se.

Opus bilprovning Flen

Opus bilprovning Flen

Jättetrevlig personal..fint bemötande 🌟

11 de março de 2026

Hej Helena

Tack för besöket och ett femstjärnigt betyg! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök på vår station i Flen och att du uppskattar vår kunniga och trevliga personal.

Hoppas du får en fin dag och välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fått bra bemötande på Opus…

Jag fick vid ett tillfälle otillräcklig info om en anmärkning vilket ledde till ombesiktning året därpå. Detta blev förstås besvärligt, men efter kontakt så fick jag åtminstone ett bra pris på ombesiktningen.

18 de fevereiro de 2026

Hej Lina,

Tack för besöket och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Roligt att höra att du var nöjd med ditt besök hos oss och att du upplevde att du fått en bra service av vår personal. Hoppas du får en fortsatt fin dag och välkommen åter!

Efterkontroll

Skulle bara göra en efterkontroll på min bil på Opus Vallentuna.
En efterkontroll av handbroms och ett torkarblad.
Killen som besiktar bilen börja hoppa på dragkroken, tillkallar sina kollegor och pekar och kollar vidare på bilen som det skulle vara en hel ombesiktning. Slutar med att jag får 2st nya anmärkningar 1 på handbroms och 1 på färdbroms som nu tydligen är anläggande, vilket hans kollega inte slagit ned på 4dagar tidigare...
Jag börjar ifråga sätta saker och får bara spydiga svar och dåligt bemötande av personen som säger att det kan bli så när man justerar vajern (Vilket ingen har gjort). Löste problemet på annat sätt och inte ens samma hjul.
Men den killen vet tydligen vad som gjorts på bilen i mitt garage dom senaste dagarna..
Aldrig mer Opus Vallentuna.
Lär dig att va trevlig och behjälpsam istället för att tro du vet saker du inte vet.

5 de março de 2026

Hej Niklas,
Tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Trevlig Personal

Trevlig Personal
Berättar om det är något som kommer att hända innan
nästa bes bra så har man lite koll

23 de fevereiro de 2026

Hej Peter,

Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att höra att du uppskattar vår personal och vårt arbete. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till på ett effektivt och kunnigt sätt.

Inkompetens ?

1. Lär personalen att hantera löstagbara dragkrokar.
2.Få dem att förstå att de arbetar i ett serviceyrke.
3.Upplys kunden om att ombesiktning kan ske till halva priset inom 20 minuter.
Fick 2a på dragkrok som fungerade.
Fick 2a för att spolarvätskan tog slut när inspektören provade funktion.. Fanns lite kvar när han började. Ny dunk stod på sätet bredvid honom.
Hade det inte räckt med att säga åt mig att fylla på från dunken som fanns där?
Om jag blivit upplyst om 20 minutersregeln hade jag kunnat köra runt kvarteret och sedan visat hur man hanterar dragkroken.
Känns som man satt i system att slå ner på dragkrokar för att tvinga kunden till ett återbesök.
Gäller Opus i Söderhamn.

20 de fevereiro de 2026

Hej Bo,

Dryg och otrevlig personal

Dryg och otrevlig personal. Har man den attityden mot sina kunder bör man söka ett nytt jobb där man inte möter människor! Aldrig mer Opus i MÄRSTA

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Opus Bilprovning

Hej, vi är ledsna att vi inte lyckades ge dig en bra upplevelse. Vi vill gärna förstå vad som gick fel, så kontakta oss gärna direkt på kundtjanst@opusbilprovning.se. Din feedback hjälper oss att bli bättre. Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

Classificada 1 em 5 estrelas

Väldigt otrevligt bemötande från…

Väldigt otrevligt bemötande från personalen i Uppsala Librobäck.

13 de janeiro de 2026

Otrevligt

Missade min tid, fick betala hela beloppet, fast de inte skickat ut en påminnelse, som de lovat! Kundtjänsten var otrevlig!
Aldrig mer Opus för mig!!!

11 de janeiro de 2026

Hej Melanie,
Vi är tacksamma för din feedback och att du tog dig tiden att lämna oss ett omdöme. Om du vill får du gärna skriva till oss på kundservice@opusbilprovning.se och berätta mer.

Classificada 2 em 5 estrelas

Varit hos Opus Nyköping i många år utan…

Varit hos Opus Nyköping i många år utan problem, men senaste 2 omgångar mycket konstiga anmärkningar från de två kvinnliga anställda. Båda gångerna körde jag utan åtgärd till annat företag och bilen blev godkänd utan problem.
Är det bristande kompetens eller vill de nya kvinnor bara visa att de kan hitta fel?
Jag undviker Opus i Nyköping framöver!

1 de maio de 2025

Hej Michael,

Besiktigade bilen Opus Göteborg-Lundby

Besiktigade bilen Opus Göteborg-Lundby. Der är bemötandet av kunden före mig av en besiktningsman som var mkt dåligt. Kunden var säkert runt 80år När han kom dit blev han utskälld för att han parkerat fel när deras parkeringsplan var helt översnöad och man kunde inte se några platser att stå på. (väldigt snöig dag i Göteborg). När han skulle betala sa besiktningsmannen att han inte överhuvudtaget skulle komma pga. vädret. (han kunde ju inte avboka eftersom det ska göras 24 h innnan - min kommentar). Farbror började urskuldra sig varför han var där - stackarn. Han försvann med svansen mellan benen. Det uppkom en diskusion om avbokning där jag menade att man inte vet om man får pengar tillbaka vid sen avbokning. Det löser kundtjänst var svaret. Dessutom menade han att alla kunder borde fatta att det inte går att provköra bilarna i detta väder och besiktningarna inte är ok egentligen. Det verkade precis som dom inte ville ha kunder den dagen? Däremot var min besiktningsman trevlig och ingen kommentar om felparkering trots att jag ställde mig snett där det gick att stå pga snön. Trevligt bemötande och lite extra info om rost under bilar, han kunde fått 5 X.

7 de janeiro de 2026

Hej Gunnar,

Tack för att du tog er tid att lämna feedback. Vi beklagar att ditt besök inte motsvarade förväntningarna. Om du önskar dela ytterligare synpunkter är du välkommen att kontakta oss via e-post på kundtjanst@opusbilprovning.se.

Åk aldrig till opus Birsta i Örebro

Åk aldrig till opus Birsta i Örebro.
Dem hittar fel och ger nedslag på saker som alla andra besiktningsmän godkänner.
Dem är bara ute efter pengar kommer aldrig tillbaka.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Opus Bilprovning

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.