Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Et rigtig godt bordbænkesæt, virker solidt. Lidt svært at få fat i Brian der er indehaver af firmaet, sandsynligvis på grund af forårstravlhed. Handler der gerne der igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Outdoordesign.dk. Både service, kvalitet og professionalisme har været helt i top fra start til slut. Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne... Ver mais

4,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

4,4

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Et rigtig godt bordbænkesæt

Et rigtig godt bordbænkesæt, virker solidt.
Handler der gerne der igen.

30 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Outdoordesign.dk.

Både service, kvalitet og professionalisme har været helt i top fra start til slut. Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne, og man kan virkelig mærke, at der er fokus på holdbarhed og godt håndværk.

Kommunikationen har været klar og professionel hele vejen, og leveringen forløb uden problemer.

Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale dem til andre.

9 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en dog solid bordbænk

Købte en solid bordbænk, som jeg selv valgte at samle (kunne købe den færdigsamlet). Fik det leveret i samlesæt efter 4 hverdage. En god og overskuelig seddel med instrukser for, hvordan den skulle samles og ingen dele manglede. Fik den samlet på nogle få timer.

31 de maio de 2024

God købsoplevelse

OutdoorDesign har leveret et handicap bålsted og en stor kuglegrill med låg. Det er flotte og solide produkker, der blev leveret som aftalt. Vi fik lidt lang kredit da vi har søgt fonde og skulle have økonomien til at gå op. Vi takker for hjælpen.

20 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Mine allerbedste anbefalinger til…

Mine allerbedste anbefalinger til OutdoorDesign. Jeg bestilte 3 borde- og bænkesæt til Aktivitetshuset Paraplyen, Frederiksværk. Helt igennem top service: Nemt at bestille på en god, logisk opbygget og indbydende hjemmeside.
Hurtig levering og fin info hele vejen igennem 👍
Vigtigt er: Bænkesættene er af super kvalitet og i et fint og enkelt design - og, ja: En fornuftig pris 👍
BRAVO til jer i OutdoorDesign 👏

10 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Arrogante og indrømmer ikke fejl.

Har bestilt 12 bordbænkesæt i komposit til arbejdspladsen. Ca 80.000 kr.
Beder om at få dem i 2,1 i stedet for standard 1,8 m.
De sender 2 billeder og siger det kan de godt. Det ene billede viser 1,8 m og det andet i dårlig opløsning kan man knapt se hvad er.
Der bliver sendt 12 sæt hvor kun bordpladen er forlænget til 2,1 m med et klodset beslag sat nedenunder og tilmed kun i den ene ende.
Det er totalt ubrugeligt og ser helt tåbeligt ud men de nægter at tage det retur og er meget arrogante og afvisende.

3 de julho de 2023

Enormt dårlig kundeservice

Jeg købte i april et byg-selv-shelter samlesæt som i hht. produktbeskrivelsen skulle være “nemt at sætte op”. Sættet blev leveret med 3 meter lange planker i lærketræ uden farvemarkering, nummer eller noget der kunne vejlede een om hvad der skulle bruges til hvad. Dertil hørte en meget uigennemskuelig samlevejledning.
Det endte med, at jeg måtte betale en tømrer 2 hele dages arbejde (7000kr) for at samlet shelteret!

Firmaet har en meget afvisende tone og kunne ikke være til nogen hjælp.
De ønskede heller ikke at anderkende min frustration omkring, at jeg ikke synes, at produktet lever op til beskrivelsen.

Dog har de nu rettet i produktbeskrivelsen og fjernet “nemt at sætte op”, men fastholder at jeg har fået, hvad jeg har bestilt - det synes jeg ikke.

Find et mere seriøst, ærligt og serviceminded firma!

16 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende viden om egne produkter!

Jeg kontaktede outdoordesign med henblik på, at bestille nye brædder til vores borde-bænke sæt. Jeg oplyser hvilke fakturanr. og model på bænkesæt, som stod på gamle faktura, fra da vi købte borde-bænke sættene, så jeg var sikker på at få de rigtige brædder.
Men men men... der blev leveret forkert antal samt størrelse på brædderne. Da jeg kontaktede outdoordesign for at oplyse om dette, fralagde de sig ethvert ansvar og mente at jeg havde godkendt, hvad de havde leveret. Jeg foreslog efterfølgende at de sendte mig de rigtige brædder og så kunne tage de forkerte med retur, men man ønsker ikke at betale fragt for dette, det var ikke deres problem.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service!

25 de abril de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais