Panorama Restaurant Opiniões 17

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Dårligt mad

Vi ankom til restauranten. Vi stod et stykke tid inden der kom en ung pige og anviste os til et bord. Hun snakkede meget lavt så vi måtte flere gange spørge hvad hun sagde.
Vi bestilte en pizza. Og 2 gange oksemørbrad med Whiskysauce. 1 Pepsi max og 2 Pepsi.
Kødet var branket udenpå. Og der var 7 bittesmå kartofler på hver tallerken. Og Whiskysaucen smagte underligt og lignede karrysauce. Vi fik 3 alm. Pepsi, men pigen sagde det var Pepsi max.
Atmosfæren var mærkeligt, der var ingen stille musik i baggrunden og en kedelig udsigt til en vej.
Vi kommer ikke igen efter sådan en oplevelse.

5 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Компетентност и отношение на персонала…

Компетентност и отношение на персонала не отговаря на концепцията на ресторанта, също и качеството на някои от поръчаните ястия.Същите бяха върнати, но в сметката бяха маркирани. За големи компании не е най- добрата опция. Сервитьорът не предупреди за последни поръчки преди да приключи кухнята.
Генерално, разочаровани сме. Дадохме конструктивна обратна връзка на управителя, но усещането , което остави в нас е, че нямат желание да работят за градивна промяна в името на клиента. Усещането за ресторанта е за скъп продукт, поднесен в посредствено съдържание и отношение.

6 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Idyllische ligging maar geen vriendelijkheid

Een mooi ingericht restaurant met idyllische ligging. Waarschijnlijk zit het hier vanavond gewoon vol maar nu is het op de vroege namiddag en zijn er slechts 3 tafeltjes bezet. Ik kom om iets te drinken maar dat is duidelijk niet naar de zin van de ober. In het weggaan met onze bestelling trekt hij een gezicht waarop de man aan het tafeltje achter me hem raar nakijkt want hij had het ook gezien. Mijn vriendin heeft last van haar gebit en vraagt of er hard fruit in de coupe zit maar ook dat is niet naar de zin.
Vanavond wilden we terugkomen maar dat doen we nu dus niet. Zelfs een vriendelijk bedankje of een lach kan er niet af
Ze hebben de toeristen hier blijkbaar niet nodig

30 de junho de 2025

Nie wieder

Der Zwiebelrostbraten hatte an jedem Rand sichtbares Fett, sodass ich ihn nicht esse konnte. Auf Nachfrage beim Ober meinte dieser es gehöre so, aber es hätten sich schon andere Kunden beschwert. Wie bitte? Und trotzdem wird er verkauft? Von einem guten Restaurant hätte ich mir erwartet, dass es das Essen zurücknimmt und ich mir etwas Anderes aussuchen kann. Aber hier? Fehlanzeige. Dieses Restaurant sieht mich nie wieder.

19 de setembro de 2023

Ein perfekter Abend

Wir waren 14 Tage in Bali und haben leider erst am Abreisetag ,dieses großartige Restaurant entdeckt.
Es war das beste Essen hier in Bali und der Service ist perfekt gewesen. Wir haben uns durch das Familiengeführte Unternehmen sehr wohlgefühlt.
Beim nächsten Besuch hier auf der Insel kommen wir zu 1000 % hierher zurück.
Kleiner Tip, sie vermieten auch eine Unterkunft

15 de abril de 2023

Der 85. Geburtstag

Der 85. Geburtstag wird vielen unserer Gäste in Erinnerung bleiben, besonders der Jubilarin.
Wir erlebten kompetente Beratung in der Planungsphase, eine nette, sehr aufmerksame Chefin und freundliches Personal. Das Menü war mega lecker und ausgezeichnet gekocht!
Liebes Team - WEITER SO! und wir können euch bedenkenlos weiterempfehlen! DANKE!

18 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Tolles Bistro, Urlaubsfeeling pur!

Das Bistro ist einfach super. Die Lage ist perfekt und für alle Altersklassen ideal. Die beiden Chefs sind mehr als freundlich und typmäßig der absolute Knaller. Man kann sie einfach nur mögen. Der Rest vom Team ist fleißig, umsichtig und sehr fix bei den Bestellungen. Wir waren schon ganz oft hier und wurden noch nie enttäuscht. Im Gegenteil! Wenn wir auf dem Warsberg sind ist der Besuch bereits vorher geplant und fester Bestandteil unseres Urlaubs! Vielen Dank für die Gastfreundschaft und liebe Grüße vom Tisch 17. Wir freuen uns schon auf das nächste Mal!!

17 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

restaurant panorama på lego…

Vi besøgte restaurant panorama på lego hotel. Vi var 2 voksne og 4 børn. Vi fik buffet, og drikkevarer til 1037 kr.
Egentligt en ok pris for 6 personer. Men aldrig har jeg set så ringe en buffet. 2 forskellige slags kød, kalv eller kalkun. Jeg var oppe efter noget 2 gange, begge gange var der ikke mere kalkun, og kun nogle små stykker. Lidt forskellige salater. Varme rejer (det var ikke meningen de skulle være det) en slags kartofler.
Der var en børnebuffet med et fint udvalg, men den var stort set aldrig fyldt op.
Vi ventede i 25 min. På vores drikkevarer.
Til dessert, der var inkl. I prisen, valgte jeg en portionsanrettet blommetrifli og softice...
Førstnævnte var varm og klam-den har stået fremme "lidt" for længe. Det var ligesom
At tænde for vandhanen, da vi tog is. Både vanilie, jordbær, chokolade og banan isen.
Vi sad nede i den ende hvor legerummet er, og vi sad alle og frøs.
Alt i alt en dyr omgang for en rigtig dårlig oplevelse...

15 de fevereiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig betjening og påståelig tjener.

Hej
vi har spist på restauranten på Fisketorvet. og bestilte en menu , gik der lang tid inden at tjeneren kom og sagde at om vi ikke havde bestilt buffet, for så skulle vi selv hente maden, vi fortalte at vi havde bestil menu 2. tjeneren beklagede og sagde at det havde han ikke hørt(nej det var vi klar over, da han dårligt havde tid til at tage imod vores bestilling, han var på vej væk mens vi fortalte hvad vi gerne ville bestille). herefter gik der en pæn tid før vores forret kom, som var udmærket. Tjeneren kom og spurgte os hvilken sovs vi ville have til hovedretten og der blev ikke spurgt om andet. Maden kom med mørbradbøfferne, var de ikke stegt som ønsket have, den var stegt for lidt. Ved grønsagerne var de store stykker ikke tilberedt nok, de var lune udenpå og kolde og rå inden i. da vi bad om regningen begyndte tjeneren at diskutere med mig om at jeg kunne bare have sagt noget til ham om maden og bøffen og at han i øvrigt havde spurgt os til hvordan vi ville have vores bøffer.
det var ikke korrekt, der var ikke spurgt ind til andet end sovs, det at han stiller sig og vil diskutere med kunderne midt i restauranten er bare ikke i orden. At betale 488 kr. for et måltid, hvor kun forretten og colaen var i orden, og hvor en tjener opfører sig som han gjorde må betragtes som uprofessionelt.
en restaurant der ikke kan anbefales til andre.

3 de maio de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais