Leia as opiniões dos outros
Mijn geboortelijst lag bij Paradisio Aalst. Het personeel was heel vriendelijke en behulpzaam. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken naar oplossingen. Omdat ik zelf niet naa... Ver mais
Informações sobre a empresa
Jouw specialist voor babyproducten, geboortelijsten, speelgoed, seizoensdecoratie, tuinmeubelen, kantoor- en schoolartikelen met 4 filialen in Aalst, Gent, Sint-Niklaas en Waregem. Open van maandag tem zaterdag van 9u30 tot 18u, gesloten op zon- en feestdagen.
Informações de contacto
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Heel erg tevreden!
Super handig wanneer je hier een geboortelijst hebt liggen. Je kan alles vanuit je zetel online meevolgen. Je ziet wie er iets van je lijst koopt en je kan ten allen tijde aanvullen. Ook het afhalen van de artikelen verloopt super vlot. Ik raad het zeker aan! Super goede service en je gekozen artikelen zijn bijna altijd op stock.
Hele goede begeleiding voor de…
Hele goede begeleiding voor de geboortelijst op te stellen.
Goede rondleiding.
En goed geinformeerd.
Top service
We zijn steeds vriendelijk en snel geholpen.
Heel tevreden dat we onze geboortelijst bij Paradisio Sint-Niklaas hebben gelegd.
Heel tevreden
Heel tevreden! Snel en vriendelijk personeel dat steeds goed kon helpen bij vragen. Bij Paradisio vind je makkelijk alles wat je nodig hebt voor je kleintje 😄
Geboortelijst
Voor ons eerste kindje kozen wij om onze geboortelijst bij paradiso Sint-Niklaas te leggen, na een uitgebreide rondleiding die we kregen was het tijd om de kar te vullen met de gewenste artikelen. Dit neemt best wel wat tijd in beslag door het ruime assortiment, je kan de lijst zelf online makkelijk aanpassen, bovendien krijg je ook een leuke korting op de meeste artikelen als jouw geboortelijst er ligt (altijd leuk). Het personeel is er ook vriendelijk en behulpzaam! Nadien is het tijd om de lijst af te sluiten, tot slot krijg je als ouder een bon van 10% op de verkochte artikelen van de lijst. Bij een tweede kindje zouden wij opnieuw kiezen voor paradisio!
Geboortelijst, alles perfect!
Wij hebben onze geboortelijst voor ons eerste kindje bij Paradisio Desselgem gezet. Wij zijn heel tevreden. Zeer ruime keuze aan artikelen en veel variatie. Bij vragen kreeg ik uitleg en online kon ik ook veel aanpassen. Bij gekozen cadeautjes ging alles ook snel om af te halen. Bij afsluiten kregen we ook een mooie cadeaubon. Wij blijven zeker benodigdheden kopen voor onze baby in Paradisio!
geboortelijst
Ruim aanbod, veel keuze
Ook heel tof dat je je geboortelijst online kan beheren
Wij zijn fan !!
Wij zijn fan !!
Ik moet eerlijk zeggen dat wij echt heel fan zijn van deze winkel. Het was dan ook vanzelfsprekend dat wij voor ons tweede kindje opnieuw deze winkel kozen voor onze geboortelijst
Waarom kozen we Paradisio? Eerst en vooral vonden wij dit een zeer mooie, gezellige en warme babywinkel (Afdeling Gent) met heel vriendelijk personeel. Ook de prijzen zijn altijd scherp en correct in vergelijking met sommige andere babywinkels die heel duur zijn. En dan is er nog het aanbod. Heel leuk dat er veel keuze is tussen goedkope merkjes en meer luxueuze merkjes. Zo kan je zelf bepalen wat voor jou belangrijk is en waar je wat meer of juist minder aan wilt uitgeven.
De werkwijze was ook heel handig. Als je iemand bent die graag fysiek winkelt dan kan in de winkel spullen verzamelen voor op je lijst. Ga je niet graag op verplaatsing is het heel handig dat je jou hele lijst perfect online kan aanleggen zonder de deur uit te moeten. Alles wordt tijdig klaargezet en wij ondervonden geen enkel probleem. In tegendeel, bij een vraag hadden we de volgende dag direct antwoord en het personeel in de winkel was altijd heel vriendelijk en hielp waar nodig!
Familie en vrienden waren ook heel enthousiast en vonden het heel gemakkelijk dat je ook geschenkcheques konden kopen en dat ze zelf de artikels niet moesten ophalen maar dit gewoon door de ouders kon gebeuren.
Als laatste is er nog een mooi extraatje en dat is de bon van 10% van het bedrag van de geboortelijst. Aangezien de winkel ook een groot aanbod heeft van speelgoed kan je er nog veel aankopen voor oudere kindjes. De bon kwam zeker van pas !
Kortom mochten wij voor een derde kindje gaan zouden wij direct opnieuw kiezen voor deze winkel! Wij zijn fan en gaan er regelmatig winkelen om ons speelgoedassortiment uit te breiden!
Geboortelijst bij Paradisio 100% tevreden! ❤️
We kozen voor Paradisio Sint Niklaas voor de geboortelijst van ons eerste kindje. Het fysiek vullen van een karretje vind ik een fantastisch systeem! Ook nadien kan je thuis heel eenvoudig spullen toevoegen of weghalen. Je kan steeds opvolgen wanneer de lijst is geüpdatet. Ook het afhalen van de spullen gaat heel vlot. Deze staan na afspraak klaar in het magazijn. Ze helpen je zelfs met plezier inladen. Ook het afsluiten van de geboortelijst en het krijgen en inwisselen van de geboortelijstbon is heel goed geregeld. We konden hierdoor nog een fijne autostoel van Maxi-Cosi meenemen voor als onze zoon wat groter is.
Aan alle werknemers: Dankjewel en graag tot een volgende keer! ❤️
Uitgebreid aanbod en vriendelijk personeel
Voor de geboorte van ons eerste kindje hebben we een geboortelijst aangelegd bij Paradisio Gent. We kregen eerst een rondleiding in klein gezelschap (samen met één andere mama in spe) waarbij zeer uitgebreid de babyspullen werden overlopen en besproken. Er werd veel nuttige informatie en praktische tips gegeven, ook specifiek voor ieders (gezins)situatie. Dit was voor ons enorm leerrijk en verliep heel eerlijk, zonder dat we ‘gepusht’ werden om veel te kopen. De geboortelijst zelf is online zeer overzichtelijk, al moesten wij bij het begin eerst een beetje zoeken. Enige nadeel is dat duurdere cadeaus niet in schijven kunnen worden gekocht. Anderzijds kunnen er wel geschenkcheques worden gegeven.
Het aanbod van de winkel zelf is zeer uitgebreid met hele mooie merken. Bovendien zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met goede kennis van de producten.
Goed voor geboortelijsten
We legden de geboortelijst van ons dochtertje bij Paradisio Waregem. We kregen uitstekende info over wat we nodig hebben (wat ook nuttig was gezien dit ons eerste kindje is). Items toevoegen aan de lijst ging vlot (ook online) en gerief ophalen zelf was ook eenvoudig. Zeker aan te raden!
Een grote aanrader!
Een heel fijne ervaring bij de paradisio. Hebben onze geboortelijst hier gelegd en werden goed begeleid. Ook de keuze van spulletjes is zeer ruim en van goede kwaliteit!
Aangename ervaring
Voor ons tweede kindje hebben we gekozen om een geboortelijst aan te leggen bij Paradisio. Het uitgebreide aanbod en de nabijheid van een winkel hebben uiteindelijk de doorslag gegeven. Het grootste deel van de lijst heb ik online samengesteld, aangevuld met enkele kleertjes die ik in de winkel heb uitgekozen.
Bij vragen kreeg ik telkens snel een antwoord van de communicatiedienst, wat ik zeker kon appreciëren. Wel merkte ik achteraf dat ik te laat had ontdekt dat je op voorhand producten kan laten klaarzetten. Daardoor ging ik vaker dan nodig naar de winkel. Dit is misschien een puntje dat nog duidelijker gecommuniceerd kan worden.
Ook in de winkel zelf kon ik steeds terecht met vragen, wat de ervaring extra aangenaam maakte.
Voor ons eerste kindje legde we ons…
Voor ons eerste kindje legde we ons babylijst bij Paradisio Gent. De service en hulp was zeer goed!
Blij dat we voor Paradisio kozen
Wij zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben voor een geboortelijst bij Paradisio. Het aanbod is zeer uitgebreid, waardoor we echt alles konden vinden wat we nodig hebben voor onze baby. Er is een mooie variatie aan producten van goede kwaliteit, wat het samenstellen van de lijst heel aangenaam maakt.
Daarnaast willen we ook graag de mensen in de winkel in de verf zetten. Ze zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en nemen echt de tijd om naar je vragen te luisteren. Je voelt je er meteen welkom, en dat maakt de hele ervaring extra fijn.
Ook de online geboortelijst is een grote meerwaarde. Die is zeer overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk toegankelijk, zowel voor ons als voor familie en vrienden. Alles verloopt vlot en duidelijk, wat veel stress wegneemt.
Kortom, wij zijn heel tevreden over onze ervaring en kunnen Paradisio zeker aanraden aan andere toekomstige ouders!
Leuke winkel met een groot assortiment
Leuke winkel met een groot assortiment
Heel tevreden over Paradisio Aalst, Hofstade
Paradisio Aalst, Hofstade
We zijn heel tevreden over onze ervaring bij Paradisio Aalst. 7 jaar geleden hebben we daar ook al onze lijst gelegd, en omdat dat toen zo vlot en correct verliep, zijn we zonder twijfelen teruggekeerd.
Alles werd opnieuw professioneel geregeld, met duidelijke uitleg, vriendelijke service en een heel ruime keuze. Het voelt goed om te merken dat de kwaliteit en klantgerichtheid na al die jaren nog altijd even sterk zijn.
Een echte aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en een zorgeloze ervaring!
Een prima service.
Een prima service met super vriendelijke personeel.
Heel wat jaren geleden was ik zelf werkzaam als studentenjob bij Paradisio. Nu, met de geboortelijst voor m’n dochter, voelde ik me er terug ‘thuis’.
Ik werd geholpen door zowel gekende als onbekende gezichten die allemaal het beste van zichzelf gaven. Een probleem werd niet uit de weg gegaan en er werd steeds met een glimlach geholpen. Ik kom zeker nog regelmatig langs om de volgende levensfases van m’n meisje met de juiste producten te vullen.
Zeer tevreden!
Voor onze beide kinderen legden we een geboortelijst bij Paradiso (Gent).
Voor onze eerste zoon gingen we langs in de winkel voor meer info, bij onze tweede zoon deden we alles online. Wanneer we toch een vraag hadden, stelden we deze via het contactformulier en kregen we zeer snel antwoord.
De belangrijkste redenen om ook een tweede maal voor Paradiso te kiezen zijn
hun ruime aanbod en gebruiksvriendelijke website (gemakkelijk om ten allen tijde zaken toe te voegen / te wissen).
De spullen ophalen ging zeer vlot door online een afspraak te maken (er waren altijd veel opties) en parkeren kon bij de winkel zelf.
Een aanrader
Groot aanbod, altijd is er iemand om advies te geven. De online opvolging van de geboortelijst is makkelijk en een meerwaarde. Vlotte service zowel in de winkel als via telefoon en mail. Zeker een aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.