Perfect van begin tot eind. Makkelijk dat er gelijk online een factuur wordt aangemaakt. DHL kwam later dan gepland, maar één telefoontje van Parcelparcel en het was geregeld. Top!

Leia as opiniões dos outros
Super snelle verzending en een goede nazorg! Klantvriendelijk en professioneel; Pakket werd thuis opgehaald; Door track en trace kun je de verzending goed volgen en word je op de hoogte gehouden als... Ver mais
Informações sobre a empresa
Eenvoudig wereldwijd verzenden met de beste service, dat is waar wij voor staan. Met ons gebruiksvriendelijke verzendplatform boek je in een paar eenvoudige stappen een zending bij vervoerders zoals FedEx, TNT, DPD en DHL. Verzenden naar en importeren vanuit meer dan 250 landen was nog nooit zo makkelijk. Voer simpelweg je pakketgegevens in, kies de vervoerder die het beste bij jouw wensen past, print je verzendlabel en eventuele douanedocumenten, en de vervoerder haalt je pakket op. Dankzij onze schaalvoordelen profiteer je van scherpe tarieven, wat je flink bespaart op je verzendkosten. Daarnaast bieden we een uitstekende service en staan we altijd klaar om je te helpen met vragen over je zendingen. Of het nu gaat om douane, vertragingen of het kiezen van de juiste verzendoptie, wij zorgen ervoor dat je geen tijd verspilt aan complexe logistieke vraagstukken. Ons platform is ontworpen voor bedrijven van elke omvang. Of je nu een kleine webshop runt of regelmatig grote zendingen doet, wij hebben de oplossing die bij jouw behoeften past. Met onze expertise in internationale verzendingen kun je zorgeloos uitbreiden naar nieuwe markten. Met ons platform bespaar je niet alleen geld, maar ook kostbare tijd. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. Probeer het zelf en ontdek hoe eenvoudig en efficiënt wereldwijd verzenden kan zijn!
Moeiteloos internationaal verzenden naar 250+ landen 🌎

- Het #1 verzendplatform voor internationaal versturen
- Vergelijk vervoerders en verstuur eenvoudig jouw internationale zending. Vind als bedrijf of particulier snel de ideale verzendoptie in slechts een paar klikken, zonder te registreren.
- Support tijdens het verzendproces
- Het leveren van een snelle en goede service is voor ons heel erg belangrijk. We vinden het zelfs zo belangrijk dat we een een aparte service pagina hebben gemaakt om aan je te laten zien wat we doen doen op het gebied van service. Met onze service maken we het internationaal verzenden wat makkelijker voor je.
- We delen onze kennis
- Bij ParcelParcel delen we al onze ervaringen met jou om internationaal verzenden eenvoudiger te maken. Onze whitepapers zijn gratis te downloaden zonder dat je een e-mailadres hoeft achter te laten. Via onze Live Chat heb je binnen 1 minuut een support specialist tot je beschikking om je direct te helpen.
- Echte mensen. Direct geholpen.
- Geen wachtrijen of chatbots. Wij staan voor je klaar en schakelen met de vervoerder als er iets misgaat. Echt.
- 10% kortings op je eerste zending
- Je kan tijdelijk de kortingscode PP10 gebruiken voor 10% korting op de transportkosten van je eerste zending.
Direct contact met een support specialist
Wij werken met logistieke specialisten
Informações de contacto
Amsterdamsestraatweg 15E, 1411 AW, Naarden, Holanda
- +31(0)858771656
- info@parcelparcel.com
- www.parcelparcel.com

Zorgeloos internationaal verzenden
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Perfect van begin tot eind
Onbereikbaar
Onbereikbaar, een robot die steeds hetzelfde zegt.
Pakket onvindbaar.
Maar ook klantenservice onvindbaar.
Waar is mijn pakket ❓❓❓
Snel geregeld
Snel geregeld, makkelijk te volgen en aangekomen in de verenigde staten en bezorgd
sneller kan niet
sneller kan niet
thuis opgepikt
binnen 4 dagen aan de andere kant van de wereld.

Resposta da ParcelParcel
Zonder teveel gedoe een verzending gedaan!✅
Super snelle verzending en een goede nazorg! Klantvriendelijk en professioneel;
Pakket werd thuis opgehaald; Door track en trace kun je de verzending goed volgen en word je op de hoogte gehouden als de verzending is aangekomen!
Een aanrader!

Resposta da ParcelParcel
Snel en betrouwbaar en overzichtelijk
Via de website een pickup geregeld in Oostenrijk, vlot opgehaald volgens tijdsafspraak. Na wijziging voor afleveradres wat ook zeer duidelijk was, had ik mijn pakket binnen 2 dagen binnen. Alles werd keurig gemeld, waar en wanneer!
Zeer tevreden over alles.
Wat een verademing om op deze manier…
Wat een verademing om op deze manier een pakket te versturen naar Engeland. Geen moeilijke vragen, duidelijk stappen die je moet invullen, papierwerk wordt allemaal geregeld. Ideaal! Je kunt zelf de verzender kiezen. DHL heeft ons pakket opgehaald en op de afgesproken dag afgeleverd.

Mooi op tijd geleverd.

Goede service en betaalbaar
Goede service toen ik niet verder kwam in het programma. Goedkoper dan bij de koeriersdienst zelf en snelle aflevering.

Snel geregeld met de export documenten
Snel geregeld met de export documenten
Goed op de hoogte gehouden toen de levering wat stremde
Snelle aflevering en bezorging en het pakket van uit je adres opgepakt en verzonden
Niet verwacht dat de levering zo snel ging ook met ophalen van uit je adres naar
Zosnel op gepikt en dan verzonden naar
De adres in USA vanaf de 13e
En het kwam eraan de 19e das best snel
Snelle aflevering naar bestemming
service goed
service goed, prijs wel aan de hoge kant, inhoud pakket helaas beschadigd maar dat zal aan transporteur liggen
45E betaald voor een brief van Spanje…
45E betaald voor een brief van Spanje naar NL, en ik moest hem bij een boeken handel ophalen. Ik verwachtte dat hij thuis afgeleverd zou worden voor dat geld.

Uitstekende vergelijkingssite
Ik had niet gedacht dat het zo'n makkelijke site was om alle aanbieders te vergelijken. Daarnaast kwam DHL het pakket binnen het half uur ophalen na mijn betaling. Goede oplossing
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.