Parfumswinkel Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Parfum gelukkig ontvangen, helemaal kijkende naar de reviews. Bestel hier al jaren maar de service gaat achteruit. Je krijgt niet eens meer een proefje bij je order en heb toch voor een prima bedrag b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn eerste aankoop/ervaring bij Parfumswinkel was zeker 5sterren waard. Het gemak van de website, de uiteindelijke aankoop en afhandeling verliep moeiteloos. Op m'n eerste aankoop kreeg ik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Dé webshop voor al uw beautyproducten. Contact: klantenservice@parfumswinkel.nl

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

176 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer – slechte service, beloftes worden niet nagekomen!

Op 29 juli heb ik bij parfumwinkel.nl een bestelling geplaatst. Op de site stond duidelijk: “Voor 22:00 besteld, morgen in huis”.

Nou, vergeet het maar. Op 4 augustus had ik nog steeds niks ontvangen, zelfs geen track & trace.

Bellen? Dat kan niet, je wordt gedwongen om via mail of WhatsApp contact te zoeken.

Op 4 augustus kreeg ik via WhatsApp een excusesbericht dat er “iets mis leek te zijn gegaan met de verzending”.

Op 5 augustus volgde een nieuw bericht: slecht nieuws. Hun collega wilde mijn bestelling inpakken, maar de giftsets waren ineens “vermist” in het magazijn. Hoe kan zoiets überhaupt gebeuren?

Ze zouden mijn bestelling annuleren en het bedrag “binnen enkele werkdagen” terugstorten.
Op mijn vraag wat “enkele” betekent, kreeg ik als antwoord: 2 tot maximaal 3 werkdagen.
Inmiddels zijn we 4 werkdagen verder en heb ik nog geen cent terug. Vandaag weer gemaild, geappt en via de site een bericht gestuurd: geen enkele reactie.

Kortom: waardeloos bedrijf. Beloften worden niet nagekomen, communicatie is traag of afwezig, en je geld terugkrijgen is blijkbaar ook een probleem. Ik bestel hier nooit meer.

29 de julho de 2025

Prima service

Prima service. Snelle correcte levering van het originele merkproduct en dat tegen een beduidend lagere prijs dan bij een reguliere parfumerie. Top!

31 de julho de 2025

Koop hier niet

Koop hier niet! Ik ben al twee dagen bezig met een product te retourneren!!! Ze willen maar niet helpen en verwijzen telkens naar een dhl punt. En de klantenservice moet je al geluk hebben als je een antwoord krijgt na een eeuw

5 de agosto de 2025

Een aanrader

Perfect, echt de goedkoopste, snelle bezorging echt een fijne winkel voor je parfum en andere verzorgingsproducten

5 de agosto de 2025

3 parfums besteld

3 parfums besteld. Na 4 dagen niets gehoord te hebben zelf contact gezocht. Werd medegedeeld dat 1 parfum niet meer leverbaar was, met de vraag of 2 andere dan wel verstuurd mochten worden. Heb hier direct op geantwoord dat de andere 2 geleverd konden worden en degene die niet meer leverbaar was geannuleerd mocht worden.
Bleek bij levering dat er 2 parfums niet meer leverbaar waren en er dus maar 1 geleverd kon worden. Totaal geen communicatie hierover vanuit Parfumwinkels.

24 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Parfum Libre ruikt heerlijk!!

Parfum Libre ruikt heerlijk! Ik heb nog een paar parfums op mijn lijstje o.a. Alien, Nomade, Lady million, Scandal.. etc etc.. Beetje prijzig, maar ik moet ze gewoon, haha Hopelijk zijn er ook mini parfums die minder prijzig zijn en om te verzamelen voor de kaptafel :D Tot gauw weer!

17 de julho de 2025

Prima!

Bestel hier sinds kort maar al mijn 4 bestellingen werden meteen afgehandeld en de volgende dag bezorgd. Produkten goed verpakt en compleet (niet half leeg zoals meegemaakt bij concurrent) Geen gezeur met de vervoerder. Prima!

26 de julho de 2025

Top service!

Dit was de eerste keer dat ik parfum bij Parfumswinkel heb besteld en ik was een beetje huiverig dat het geen originele parfum zou zijn. Ik ben op de goede reviews overstag gegaan en zeker geen spijt ervan gehad. Het is de originele parfum alleen een heel stuk goedkoper dan bij de bekende parfumerie zaken. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen. De bezorging verliep heel erg snel en er zat een lekkere tester bij. Top service!

22 de julho de 2025