Banner for Parkos.dk

Parkos.dk Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde min bil parkeret i 14 dage hos Parkos ved Hamburg Lufthavn, og alt i alt gik det rigtig godt. Ved ankomst var der ingen ventetid ved parkeringen, og shuttlebus var allerede klar til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rimeligt nemt at booke via hjemmesiden.. Dejligt nemt at finde parkeringshuset. Har man først indtastet nummerplade, så åbner porten nemt, så man komme ind og lede efter p-plads.. store båse, r... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Parkeringshuset var godt, venteområdet småt og beskidt. Dårlig kommunikation på flere områder: det var ikke tydeligt hvordan kortet til parkeringshuset skulle afhentes så en anden parkerende hjalp... Ver mais

A empresa respondeu

4. Parque de estacionamento
  5. Serviço de estacionamento personalizado
  6. Traslado do aeroporto

Escrito pela empresa

Parkos hjælper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nøje udvalgte parkeringsudbydere og hjælper dig med at træffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.

Informações de contacto

Brug for hjælp? Kontakt os

Se kundeservice åbningstider på vores kontaktside.

Bom

TrustScore: 4 em 5

494 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

238 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Lang vej til lufthavnen

Svært at finde en parkeringsplads, selv om den var booket. Den største udfordring er helt klar afstanden fra P8-P9 parking i Hamburg. Det er umuligt at gå så langt, 5 mand og bagage til 2 uger.
Virksomheden oplyser ikke på noget tidspunkt at der ikke er en shuttlebus. Vi endte med at betale en taxa 11 euro for at køre os der hen. Aldrig igen.

23 de julho de 2026

Hej Kasper,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter.

Vi vill att alla kunder ska få den servicenivå de förväntar sig av oss, och vi beklagar att så inte var fallet för dig. Det här är verkligen inte den upplevelse som varken vi eller våra samarbetspartner vill erbjuda.

Vi har försökt hitta din bokning i vårt system, men tyvärr kunde vi inte hitta den. Om du fortfarande behöver hjälp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig att lösa detta. Vår kundtjänst är tillgänglig alla dagar i veckan.

Vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig igen och ge dig en mycket bättre upplevelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en supergod oplevelse med…

Vi har haft en supergod oplevelse med Parkos. Vi har fået god og hurtig respons på P-kontrakt fra start til slut. Vi valgte Parkos af to årsager: overdækket parkering og gratis Shufflebus til/fra Airport. Flink og præcis chauffør, der kontaktede os for afhentning v/hjemkomst. For øvrigt er der gode toiletforhold på stedet, samt mulighed for optankning af drikke og snack, hvis det skulle være behovet. Rart for os idet vi skulle køre fra Hamborg mod DK ved midnatstid. Anbefaler den P-mulighed.

17 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og ingen ventetid

Vi havde igen en rigtig god oplevelse med parkeringen.
I løbet af parkeringsforløbet tabte vores ene hjul luften. Firmaet kontaktede os og fik klaret problemet og vi kunne, da vi kom retur, køre hjem uden selv at stå med problemet.
Det kalder jeg super service.

9 de julho de 2026

Super god service

Super nemt at finde, rigtig god behandling. rigtig sød medarbejder der kørte frem og tilbage, bilen stod klar da jeg kom

14 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse P8/P9 Holiday.

1. Der er ikke længere shuttlebus til og fra terminalen, så måtte gå 1/2 time med al bagage. Der er offentlig bus, men det kræver app. Man kan ikke betale bussen med kort.
2. Efter at have slæbt bagagen hele vejen tilbage til p-huset, er elevatoren ude af drift. Der er langt til 4. sal med 30+ kg.
3. Bilen var efter tre ugers parkering dækket af et fint lag skidt/støv.

Hvis der ikke kommer gratis shuttlebus igen, finder jeg et andet sted at parkere næste gang.

22 de julho de 2026

Resposta da Parkos.dk

Godmorgen, tak for din besked.

Vi beklager at høre, at din parkeringsoplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår ulemperne forårsaget af manglen på shuttle-service og vanskelighederne med at nå terminalen med din bagage, samt problemet med at elevatoren var ude af drift ved tilbagekomst. Vi har også noteret os dine kommentarer vedrørende dit køretøjs tilstand efter parkering.

Vi sender din feedback videre til ledelsen, så de kan gennemgå dine kommentarer og evaluere mulige forbedringer af service og faciliteter.

Hav en god dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super service

Super service

16 de julho de 2026

Resposta da Parkos.dk

Good morning, thank you for your message.

Thank you for your positive review. We're delighted to hear you were satisfied with our service and hope to assist you again for a future booking.

Have a nice day.
Parkos Team

Classificada 1 em 5 estrelas

QR koden på det vedhæftede dokument til…

QR koden på det vedhæftede dokument til print virkede ikke. Hverken ved indkørsel eller udkørsel. håbløs service fra Parkos. men god service fra parkeringshuset.

4 de julho de 2026

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at QR-koden for Hamburg Airport P1 Holiday E1-5 på dit udskrevne dokument ikke virkede ved hverken ind- eller udkørsel, hvilket skabte ekstra frustration. Vi beklager de gener, dette har forårsaget dig.

Samtidig er vi glade for at høre, at servicen i selve parkeringshuset var god og hjalp med at løse situationen.

Vi vil undersøge, hvorfor QR-koden svigtede, for at sikre, at dette bliver rettet til fremtidige bookinger.

Vi håber, at resten af din rejse forløb godt, og at vi må velkomme dig igen en anden gang.

Team Parkos

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais