Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas på hvad i gør! De skriver til nummere Der ikke har noget med lejet at gøre, for derefter at låse bilen. Jeg holder med et barn på 9 måneder, uden mad eller noget som helst. Betaler ikke deposi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vil overhovedet IKKE anbefale den forhandler. De oplyser de forkerte informationer om biler som stå og ser helt fint i annoncerne men i virkeligheden er de totalt DÅRLIG Jeg skulle købe en Peugeo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

forside

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og troværdig forhandler

Opdateret 2/8-17
Endnu engang 5 STORE STJERNER!!!
Fik et par små problemer, med den nye bil. Skrev en mail, hvor jeg beskrev mine problemer. Der var lyn hurtigt svar, og jeg kunne bare bestille en tid så fik vi ordnet det. Han trak ikke en mine, og udbedrede det uden noget brok eller bøvl, det var en hel fornøjelse! Han var ligeså sød, og behjælpelig som alleførste gang vi kom, og der var ingenting med "Det må i selv have været skyld i" eller noget
Du skal slet ikke være i tvivl om, at vi kigger forbi næste gang vi kigger på bil igen, og anbefaler enhver jeg kender om at kigge forbi, eller kigge hjemmesiden :-)
Fantastik bilforhandler, der skulle være nogen flere af!!

Rigtig god og troværdig forhandler! Og helt bestemt et besøg værd!
Kørte fra Århus, for at kigge på en C3 sammen med min kæreste. Den så rigtig fin ud på billeder, og vi blev bestemt ikke skuffede da vi så den oppe i butikken. Bilen stod totalt kørerklar og var ny pudset til ug! Havde ikke en finger at sætte på bilen da vi havde prøvet den, og det hele virkede meget professionelt. Vi blev venligt modtaget af ejeren, som med det samme fik os til at føle os meget velkomne og trygge. Han viste interesse for at vi både fandt den rigtige bil og for den sags skyld den rigtige forsikring.
Vi havde ellers brugt mange timer på at søge forsikring, og havde et tilbud med 25.000 km ansvar(Vi vidste at det ikke var nok km, men kunne jo ændres senere;). Men han lavede en kasko og med fri km for 500 kr. mere om året + andre fordele. Uden at han selv ville tjene 1 kr. på det! Udelukkende for at gøre os glade, og give os et meget mere sikkert budget når kæresten skal starte i skole.
Det er bestemt ikke sidste gang at vi kommer og kigger på bil hos Pc!
Og vil klart anbefale enhver til at tage en tur forbi. Nægter at tro, du bliver skuffet!
Mvh. to meget tilfredse og glade C3-ejere

14 de junho de 2017

Super god service.

Vi købte for 14 dage siden en renualt ved PC biler, og vi er fuldt ud tilfredse!
De små ting som skulle ordens på bilen inden vi var tilfredse, blev ordnert inden vi afhentet bilen kun 4 dage efter vi havde skrevet under, vel og mærket uden ekstra omkostninger.
Vi vil være helt trygge ved at handle ved Preben igen en anden gang!

4 de maio de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet bil i dag og er 100% …

Har handlet bil i dag og er 100% tilfreds!.. Der var et LED blinklys i den ene side, der ikke virkede. Da Volvo ikke havde det på lager, blev jeg straks tilbudt at få det skiftet lokalt (Aalborg) dagen efter på PCs regning. Det er sgu da flot kundeservice. Tak for en fin og ærlig handel ☺️

18 de abril de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

dejlig ærlig behandling og gode biler til priserne

har købt bil hos pc og de er nogle dejlige behalige mennesker som er ærlige omkring bilerne, man kan snakke tingene igennem og få lavet de ting der evt. er galt med bilen inden køb, kan varmt anbefale pcbiler til andre som ønsker sig en ærlig behandling ved køb af brugt bil.

11 de março de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Handel brugt bil et andet sted!

Bilerne er ikke gået igennem inden de bliver solgt! Købte en brugt bil, som så fin ud. Ca. 1 uge efter var der alt muligt galt. Mit værksted fandt flere graverende fejl og hele udstødningssystemet var rustet væk. Meget utroværdig forhandler. Dog gik han med til at lade handlen gå tilbage. Men havde hellere set at bilen var i orden, eller han havde sagt at den fejlede flere ting. Har ingen tillid til det sted. Forstår simpelthen ikke den måde at drive forretning på. Så hvis du vil spare tid, kræfter og penge, så undgå dette sted!

5 de março de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Den dårligste bil forhandler i hele landet

Vil overhovedet IKKE anbefale den forhandler.
Jeg skulle købe en Peugeot som så rigtig ud i annoncen og aftalte prisen med ejeren, men han glemte at sige at bilen er totalt ødelagt og mangler rigtig mange ting og sager.
Reserve dæk område som mange andre steder i bilen var ødelagt og kunne ikke fås på plads igen, og mange andre problemer som tørt mudder i undervognen og specielt i reserve hjul område.
Dækkene var helt slidt og indvendig var der mangle på mange vigtig ting og sager som er vigtig så som seddel på passager side.
Oveni han stjålet kr500,-- af mig for hans fejl og tykkelser på hans dumme computer.

20 de fevereiro de 2017

Køb af brugt bil

Vi har lige købt en brugt Suzuki af PC. Kan kun sige at vi havde den bedste oplevelse og indtrykket af en meget fin handel. Fik ovenikøbet lavet lidt ekstra i forhold til det vi aftalte da vi indgik handelen. En fornøjelse at handle der.

20 de setembro de 2016

Fantastisk salgsprocess

Jeg solgte min bil til PC bil efter auktion på Autocom. Jeg har aldrig solgt en brugt bil til en forhandler før, men fandt processen med PC biler fantastisk. Jeg blev guidet gennem hvert eneste skridt i processen af PC biler som havde udviste stor tålmodighed og tillid i hele salgsprocessen.

Jeg kan varmt anbefale PC biler!

20 de junho de 2016

Meget ubehøvlet

Efter en tlf opkald på en bil, blev jeg nærmest angrebet om at jeg overhovedet ikke skulle starte med at "prutte" om pris, det var endda uden at nævne andet en at jeg var interesseret i en bil han havde som havde kørt 359.000 km. Så fik han lige en hjerne blødning og jeg fik et møgfald. Kan på ingen måde anbefale at handle hos den forhandler.

13 de setembro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

En ualmindelig behagelig mand at handle med.

Preben er en helt igennem venlig og pålidelig mand at handle med.

Han vidste en kæmpe tillid til mig som sælger af min bil som han havde budt på via autocom, hvor Preben overfører betalingen for bilen allerede samme dag som han har købt den, på trods af jeg først kunne levere den til ham 5 dage efter.

Hvis jeg skulle købe eller sælge brugt bil ville jeg uden tøven handle med PC Biler igen.

Det er sjældent man møder så gode mennesker inden for den branche.

10 de junho de 2015
Classificada 3 em 5 estrelas

Brugtvognsforhandler

Købte en Audi A6 hos Pcbiler, og PC er en meget troværdig og flink mand at handle med.

Desværre har det vist sig at der var fusket med den bil jeg købte. Audien´s km. antal, som jeg købte hos PC var skruet tilbage. Efter min fulde overbevisning ikke noget som PC selv havde opdaget efter hans forklaringer på sagen.

PC og Jeg har fundet en forholdsvis fornuftig løsning på problemet og har på intet tidspunkt, sået tvivl om hans ansvar i forhold til problemet.

Dog har PC som den handelsmand han jo nok er, forsøgt at forhandle så han slap billigst muligt, og ikke så jeg som kunde 100 % har følt at best practice er blevet fulgt i sagen.

De 3 stjerner kan han kun få pga. af behandlingstiden og pga. nogle slutdetaljer som jeg ikke vil uddybe nærmere her.

11 de junho de 2014

God brugtvognsforhandler

Købte min første bil der i 2005 En Citroen Xantia med 220.000 på tælleren til 30.000 dengang

Bilens tændingslås gik i stykker og gjorde så blæseren kun virkede med tænding på men ikke når bilen var tændt. Indenfor garantiperioden skiftede han låsen +! alle de andre låse så jeg kunne bruge samme nøgle.
Desuden sprang toppakning også og også her i garanti perioden tog han den.

Handler der gerne igen den dag der står en bil jeg drømmer om :-)

24 de novembro de 2013

Holder hvad han lover

Vi købte en Ford C-Max, vi var lidt betænkelige ved at købe en bil 360 km væk.

Men pc-biler har fået lavet de ting der var på bilen, og vi kørte bare på et værksted han samarbejdet med på Sjælland.

Manden er en ærlig brugtvognshandler

23 de setembro de 2012
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais