Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... Ver mais
Nieuwe Nike sportschoenen gekocht. leuk model maar na enkele dagen begonnen ze erg te stinken. Ook mijn voeten moesten direct gewassen worden als ik ze uit deed. Besloten om een andere inlegzool te ne... Ver mais
Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!
Groot Overeem 9A-4, 3927 GH, Renswoude, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ik bestel de schoenen voor mijn zoon. Het is zeker al zijn vijfde paar. Hij wandelt ermee, danst, zelfs bepaalde sporten. Hij heeft maat 48 en die vind je niet overal.

Resposta da Pedimarkt.nl
Zorgvuldige en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Resposta da Pedimarkt.nl
Er is precies geleverd wat was besteld en het voldoet aan de verwachting. De bestelling is op tijd geleverd.

Resposta da Pedimarkt.nl
Goede steunzolen. Veel steun en verbetering stand voeten.

Resposta da Pedimarkt.nl
Ik heb het sinds gisteren, ik kan er nog niet veel over vertellen. Geeft zeker steun.

Resposta da Pedimarkt.nl
Ik was wat vergeten bij mijn bestelling en toen hebben ze alsnog mijn pakketje uit de stapel kunnen halen en mijn extra bestelling erbij kunnen doen. Dit scheelde in de bezorgkosten en ik kon mijn korting ook voor het vergeten artikel gebruiken. TOP service

Resposta da Pedimarkt.nl
Heel slechte ervaring met verloren pakje, dus kan de producten ook niet beoordelen...
Netjes en snel verzonden.
Erg mooie en goede sokken!
Voor herhaling vatbaar ❤️
Alles goed en netjes geleverd.
De productomschrijving was niet correct. De alpaca sokken zouden een platte teennaad hebben. Voor gevoelige voeten. Misschien was deze wel plat, maar ook keihard. Ook zouden de sokken zacht zijn. En ze voelden beslist niet zacht aan. De omschrijving klopte niet vergeleken met andere omschrijvingen en enkele van de positieve reviews die dit bevestigden ook niet. Het product viel tegen en voor mij niet bruikbaar. Teruggestuurd.
Korrekt snelle levering en prima producten

Resposta da Pedimarkt.nl
Een vraag van mij werd heel snel beantwoord.
Helaas moest ik het product retourneren. De aanmelding voor het retourneren verliep heel gemakkelijk evenals het terugsturen van het pakket. Pedimarkt stuurde al vrij snel een bericht dat ze het geretourneerde product hadden ontvangen.

Resposta da Pedimarkt.nl
Snelle en correcte levering.
Makkelijke en duidelijke webshop

Resposta da Pedimarkt.nl
Kan nog geen correct oordeel geven over het artikel vermits ik het nu ruim een week later nog niet ontvangen heb.

Resposta da Pedimarkt.nl
Het bedrijf heeft alles goed gedaan. De bestelling was bovendien binnen 24 uur in huis. Goed gedaan dus!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.