Pep Schep Opiniões 363

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Helemaal goed geholpen. Had per ongeluk de verkeerde besteld, maar na 1 belletje is het snel opgelost. Bedankt voor de service!

Classificada 5 em 5 estrelas

zeer goede ervaring na een dag binnen. Prima kwaliteit en hele leuke extra dingen in het pakket! Zeer tevreden en een aanrader!

Informações sobre a empresa

1. Festival
  2. Loja de roupa
  3. Smart Shop

De grootste en meest bekende festival webshop van Nederland en België! Bij PEP SCHEP shop je de dikste festival outfits, festival accessoires en alle andere artikelen die jij nodig hebt voor een goed feestje. Alles op het gebied van: - Festival accessoires - Festival kleding - Rave tshirts - Koningsdag kleding - Festival waaiers - Snuif artikelen Altijd geleverd met gratis verzending, morgen in huis en altijd een gratis goodie bag.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

363 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Aanrader

Zeer tevreden en een aanrader!

15 de abril de 2026

Top service

Ik had een trui besteld bij Pep Schep helaas te groot binnen gekomen, gelijk een whatsappje gestuurd naar ze binnen 10 minuten een antwoord met een oplossing, de grote trui mocht ik houden en de nieuwe trui in de juiste maat werd voor een leuk zacht prijsje verzonden

Truien zijn super lekker stof, leuke truien en sommige met een knipoog maar dat moet kunnen
Ik raad Pep Schep zekerrrrr aan

Charena

9 de abril de 2026

Truien zijn top kwaliteit

Truien zijn top kwaliteit, en het personeel ook heel goed

Hey Giovanni,
Dank je wel voor je geweldige review! 😊 Fijn dat je tevreden bent met de truien en onze service. We hopen je snel weer te mogen helpen! 🙌

Snelle en goede verzending

Snelle en goede verzending

Hey Carlo,
Dank je wel voor je review! 😄 Fijn dat de verzending snel en goed was. Tot de volgende keer! 🙌

Top gasten

Bestellen gaat snel. Iets was toch niet op voorraad, ben gebeld en hebben toch iets kunnen regelen. Top gasten!

Hey Ayesh,
Dank je wel voor je toffe review, maat! 🙌 Fijn dat we je alsnog hebben kunnen helpen, zelfs toen het product niet op voorraad was. We doen altijd ons best om een oplossing te vinden, en het is super om te horen dat we dat hebben kunnen doen voor je. 😊

We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je snel weer te helpen! Tot de volgende keer, vriend! 👊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele snelle service en vriendelijk…

Hele snelle service en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader en ik ga ook zeker vaker bestellen!!!

Hey,
Wat een super review, dank je wel! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en dat je ons aanbeveelt. We doen altijd ons best om alles snel en goed voor je te regelen, en we kijken ernaar uit om je vaker van dienst te zijn! 😊

Tot de volgende keer, maat! 👊

Classificada 5 em 5 estrelas

Op zaterdag een bestelling geplaatst

Op zaterdag een bestelling geplaatst. Gekozen voor de optie tot snelle bezorging met track and trace. Was iets met de bezorging wat onverwachts enige vertraging had opgelopen. Dit is netjes per telefoon uitgelegd en naar volle tevredenheid opgelost. Artikelen waren netjes verpakt en voldoen aan de verwachting. Aanrader!

31 de março de 2026

Perfection; 10/10

Super service, persoonlijk en heel vriendelijk. Ontzettend aardige en enthousiast aan de telefoon en super producten. Top kwaliteit en mega aanrader. Geen enkel punt van kritiek

27 de março de 2026

Resposta da Pep Schep

Wow, wat een geweldige review! 😄 Dank je wel voor je superlatieven! We zijn echt blij dat je zo tevreden bent met onze service en producten. Jouw feedback betekent veel voor ons! 🙏 Tot snel voor de volgende bestelling! 🙌

Classificada 1 em 5 estrelas

Als je het k woord op een muts zet ben…

Als je het k woord op een muts zet ben je behoorlijk kansloos.

25 de março de 2026

Resposta da Pep Schep

Pieter nu weten we het wel, dat je sommige teksten op onze mutsen niet leuk vind mag je best zeggen, maar om nou een 1 sterren review te gaan schrijven is onnodig. Wij maken al jaren unieke items, soms op het randje, soms er over. It is what it is!

Fijne avond namens ons maatje!

Classificada 1 em 5 estrelas

Pakketje niet aangekomen? Klantenservice ruk.

Bestelling gedaan, maar deze kwam maar niet aan. Contact gezocht met de klantenservice, maar m'n klacht werd niet echt serieus genomen. Bijvoorbeeld: "Je bestelling is niet aangekomen? Is natuurlijk wel al verzonden naar je". Wat moet ik met zo'n antwoord? Meermaals geprobeerd het gesprek op gang te krijgen, maar er werd af en toe lauwtjes gereageerd zonder echte oplossing of tegemoetkoming. Gaat er dus iets mis bij de bezorging, verwacht dan niks van deze partij. Je geld is dan weg.

3 de novembro de 2025

Resposta da Pep Schep

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met de bezorging en onze klantenservice. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn.

Helaas kunnen we je bestelling niet terugvinden met de naam die je hebt opgegeven in de review. Zou je ons je ordernummer of de juiste naam kunnen doorgeven, zodat we je verder kunnen helpen? We willen graag samen met je kijken naar een oplossing.

We hopen snel van je te horen en dit snel te kunnen oplossen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Mijn bestelling werd maar niet geleverd…

Mijn bestelling werd maar niet geleverd dus contact gezocht, ik moest afwachten. Ik had de bestelling nodig voor een bepaalde dag dus nog een keer contact opgenomen, ik mocht een extra set halen en als de bestelling binnen kwam deze terug brengen. Dit was netjes. De bestelling kwam veel te laat binnen dit kwam door de te kort aan portokosten die er op gedaan waren door pep schep. Ik kreeg een boete va post nl door hun fout. Contact gezocht zij zouden het oplossen. Ik kreeg een betalingsherinnering van post nl. weer contact gezocht. Ze hadden het nu wel echt opgelost werd gezegd. Niet dus…. Medegedeeld dat ze mij het tikkie moesten betalen zodat ik post nl kon betalen. Nooit meer wat gehoord. Super slecht! Ik ben klaar met pep schep.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Pep Schep

Hoi, bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad. Soms komt er helaas een sorteerfout voor waardoor de levering vertraging oploopt, en dat kunnen we niet altijd voorkomen. We doen altijd ons best om het op te lossen, maar we begrijpen dat dit voor jou niet goed is verlopen. Neem gerust even contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat we dit alsnog rechtzetten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne website, zeer vriendelijk personeel en snelle sevice

Resposta da Pep Schep

Beste Esther, bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je onze website fijn vond en dat je tevreden bent over de service en het contact met ons team. Daar doen we het voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top kwaliteit en levering!

Resposta da Pep Schep

Beste Luc, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat de levering goed is gegaan. Daar doen we het voor.

We hopen je snel weer terug te zien op onze website 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, top prijs-kwaliteit en vriendelijke medewerkers

Resposta da Pep Schep

Beste Gerard, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteit. Fijn ook dat je het contact met ons team als vriendelijk hebt ervaren.

Top service!

Resposta da Pep Schep

Beste Sven, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dat waarderen we.

We hopen je snel weer terug te zien op onze website 😄

Aanrader

Fijne klantenservice, geweldige prijs kwaliteit verhouding en elk product komt altijd heel snel binnen! Een aanrader

Resposta da Pep Schep

Beste Jeanique, bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de klantenservice, de prijs kwaliteit en de snelle levering. Fijn dat je bestelling steeds snel bij je binnenkomt.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf! Vriendelijke werknemers en snelle verzending!

Resposta da Pep Schep

Beste Wesley, bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je tevreden bent over ons team en dat je bestelling snel is verzonden. Dat waarderen we.

Top service

Resposta da Pep Schep

Beste Altin, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

We hopen je snel weer terug te zien op onze website 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.