Perfect Sales Opiniões 6

TrustScore: 3 em 5

3,1

Informações sobre a empresa

1. SEO

Perfect-Sales B.V. is gespecialiseerd in het bedrijven online (SEO) vindbaar maken in de diverse zoekmachines zoals Google. Dit wordt verzorgd op basis van No Cure - No Pay, dus geen resultaat betekent ook geen factuur. Interesse? Bel 013-2201111.

Informações de contacto

3,1

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

6 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect-Sales is een prettig bedrijf…

Perfect-Sales is een prettig bedrijf om mee samen te werken, komen afspraken na, zijn zeer goed bereikbaar en denken altijd met je mee.
Buiten dat heb ik ook altijd dezelfde contactpersoon wat erg prettig voor mij is. Aanrader!

5 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vuile vieze oplichters met een mooi…

Vuile vieze oplichters met een mooi verhaal waar niets, helemaal niets van klopt. Ze hebben mijn bedrijf van 27 jaar gesloopt en helemaal kapot gemaakt

3 de dezembro de 2024
logótipo da Perfect Sales

Resposta da Perfect Sales

Beste Wilfred, wat een vernietigende en niet onderbouwde review. Dit hadden we niet van je verwacht. We hebben jarenlang samengewerkt en zelfs voor een tweede keer, want meer dan 10 jaar geleden was je ook klant bij ons. Je hebt destijds besloten om met een andere partij in zee te gaan, maar na enkele jaren ben je toch weer bij ons terug gekomen voor een tweede samenwerking, hetgeen wij zeer hebben gewaardeerd. Het contact is altijd goed en zeer frequent geweest en je hebt ook meermaals aangegeven tevreden te zijn, zowel per mail als telefonisch. Ook zijn er periodes geweest waar de campagne wat minder liep en daarover hebben we ook veelvuldig goed contact gehad. Je hebt vrij abrupt de samenwerking eenzijdig beëindigd, waarna je op geen enkele manier meer bereikbaar was voor overleg. Daarom is het zeer spijtig dat je op deze manier ons bedrijf zeer negatief beoordeelt. Het is nogal een uitspraak van je dat we oplichters zijn en dat we je bedrijf gesloopt en kapot gemaakt hebben. Ik zie dit als laster. Je weet dat ik altijd open sta voor een gesprek, want dit is geen nette manier van communiceren.

Mensen trap er niet in

Mensen trap er niet in. Pure misleiding. Ze zetten voor elk zoekwoord goedkoop, sale, aanbieding. Dat kun je zelf ook doen:
Aanbieding
Voordelig
Voordelige
Goedkoop
Goedkope
En daar schrijven ze dan een super tuttig geschreven SEO vriendelijke landingspagina voor. Die scoort inderdaad in google zoekresultaten maar je hebt er helemaal NIETS aan

17 de setembro de 2023

ZEER SLECHTE ERVARINGEN MEE

Ze plaatsen je op de 1e pagina van google met woorden combinaties waar totaal niet naar gezocht wordt, logisch dat je dan makkelijk op 1 komt. Daarna betaal je maandelijks nog eens veel geld, waarvoor je NIETS terug krijgt ! Ik vergelijk het met pure oplichting! NIET DOEN dus

26 de janeiro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.