Helaas al twee keer hele slechte ervaring gehad in locatie Eindhoven. Plex r deed niks. De communicatie hierover ging weken helemaal verkeerd. Ik verwacht omdat er steeds andere medewerkers opnie... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Dienstleistungsgedanke gegenüber dem Kunden heute leider katastrophal mit unsachgemäßer Argumentation zu den Preisen. Schade eigentlich, weil ich seit Jahren sehr gut durch das Team von Perfect You... Ver mais
Ik heb bij Groupon een voucher gekocht om vet te bevriezen. Mijn dichtsbijzijnde lokatie van Perfect You werd Rijswijk. Ik ben daar fantastich geholpen door Nisar. Zeer professioneel en vakkundig... Ver mais
Behandeling prima, informatievoorziening wat minder. Mail gehad van ene Paul, mij verder niet bekend, n.a.v. annulering. Onbehoorlijk op toon en inhoud. Hij vertelt verder zijn functie niet, niet pr... Ver mais
MENSEN GA HIER NIET HEEN!!
Ik heb bij Perfect You een Plexr behandeling ondergaan en heb enorm veel spijt. Vraag mij af of de behandelaar Paul wel een huidtherapeut is.
Na de behandeling laten ze je aan je lot over.
De dag na de behandeling wilde ik iemand spreken omdat ik dacht dat mijn huid geïnfecteerd was. Ik heb de hele ochtend lopen bellen maar geen gehoor. Ze zijn super slecht bereikbaar. Uiteindelijk de receptioniste gesproken en zij kon mij alleen vertellen dat ik mijn huid goed schoon moest houden. That’s it.. Ik zie helemaal geen resultaat en het lijkt erop dat ik blijvende schade heb opgelopen (pigmentvlekken). Onprofessioneel en amateuristisch!
3 weken geleden in Arnhem geweest voor…
3 weken geleden in Arnhem geweest voor cryolipolyse 5 zone behandeling, goed geadviseerd en behandeld. Binnenkort vervolg afspraak en resultaat dan 3 weken zoals belooft goed zichtbaar.
Voor mij een echte aanrader
Ondeskundig handelen
Onprofessionele houding, ondeskundig handelen slechte apparatuur met gevolg huidschade. Onbeschofte en manipulatieve klachtenafhandeling. Contant moeten betalen (pinapp. Kapot?) geen bon! Kortom gewetenloos bedrijf die over lijken gaan voor wat geld!en ook nog mogelijk oplichters (belasting) zie ook rijdende rechter afl. Vetcool
Perfect you Amsterdam
Perfect you Amsterdam Geen resultaat 3/4 uur moeten wachten voordat je aan de beurt bent. Dus veel parkeergeld betaald. Alleen contante betaling. Geen kwitantie. Zelfde aanbiedingsprijs als Groupon Geen reactie als je niet te vrede bent. Reageert alleen als je een slechte review geeft. Is niet bereid tot een oplossing. Kortom een prutser onprofessioneel en ik vraag me af of mijn betaalde 400 opgegeven worden.
Anti zweten
Drie weken geleden een behandeling ondergaan bij perfect you skin Clinic voor het zweten. Het resultaat zou zichtbaar zijn na ongeveer twee weken in ieder geval of minder of weg mocht dit niet het geval zijn moeten we binnen twee weken een nieuwe afspraak maken voor het zelfde geld om de behandeling weer te doen. Het was een pijnlijke behandeling die Mevr. had ons hier al voor gewaarschuwd echter de pijn en tintelingen werden zo erg dat na een week wij contact hebben opgenomen met de kliniek. zij gaven aan dat het ongeveer nog een week moeten aankijken en dat het dan over zou zijn echter het werd zo erg dat slapen niet eens mogelijk was. Hierdoor naar de huisarts gegaan en die en die heeft geconcludeerd dat het, het tunnelsyndroom is mocht het over twee weken niet weg zijn met een Brace worden we doorgestuurd naar de neuroloog. U zou denken het is toeval alleen mijn zus en ik hebben allebei de behandeling ondergaan en hebben beiden dezelfde symptomen. contact opgenomen met de kliniek uiteraard en een klacht gestuurd via de mail echter zij geven geen thuis staat ons dus niks anders op dan Groupon hierover te informeren en ik wilde een beoordeling schrijven helaas is dit niet mogelijk op de site.
Inmiddels reactie terug van de eigenaar Paul. Erkent niks, legt de schuld bij de klant en benoemd omdat ik een slechte review heb geschreven ik hem chanteer en hij daardoor geen oplossing wilt bedenken. Erg onprofessionele mail terug met : succes met je tunnelvisie ehhh tunnelsyndroom.
Belachelijk dat deze kliniek nog mag bestaan ik ga er werk van maken!!!
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring! Na een zeer pijnlijke HiFU behandeling bleek de volgende dag dat mijn huid ernstig verbrand was...
De communicatie met eigenaar Paul verliep erg slecht, deze man is zeer laag geschoold en kon niet fatsoenlijk reageren op mijn email's, deze salon zouden ze per direct moet sluiten!
Er wordt hier gewerkt met apparatuur die zeer veel kennis en professionaliteit vereist, lasers die je huid met hoge temperatuur verwarmen, ze weten echt niet waar ze mee bezig zijn!
NIET NAAR TOE GAAN!
ZEER ONTEVREDEN! WERKT NIET, PIJNLIJK, GELDVERSPILLING!
Via Social Deal heb ik een cryolipolysebehandeling (vetcelbevriezing) gekocht voor €59,-. Voor de deal zouden 2 grote en 3 kleine zones worden behandeld.
Ik ben bij locatie Arnhem geweest. Bij binnenkomst zat er helemaal niemand aan de balie, waardoor je ongemakkelijk maar plaatsneemt in de wachtruimte. Gelukkig kwam een dame me na 10 min. halen. Ze heeft 1 grote zone en 3 kleine zones gedaan, en toen ik vroeg of de 2e grote zone (maakte immers deel uit van de deal) ook kon, zei ze van niet. Oké? Maar ik heb er toch voor betaald?!
De 3 kleine zones zijn laserbehandelingen, dus je weet van tevoren al dat het gewoon niet werkt (gaf de dame zelfs eerlijk toe). De grote zone was wel met het apparaat, en het deed ontzettend PIJN! De pijn trekt na verloop van tijd wel weg, maar jezus ga nog liever naar de tandarts.
Na zo'n 4 weken zou het resultaat zichtbaar worden. Het is nu 4 weken verder en ik zie letterlijk NUL verschil. Geen enkele millimeter verschil! Doe jezelf een plezier en ga hier niet heen! Betaal liever wat meer en ga naar een erkende kliniek. Ik heb m'n lesje wel geleerd; Social Deal is leuk om eetcafés uit te proberen, maar niet voor de rest!
Ik ga binnenkort trouwen in de mnd juni…
Ik ga binnenkort trouwen in de mnd juni en wil er dan op mijn allermooist uitzien die dag.
Ik had mn hele leven al op mn rechter kaaklijn een vetbult zitten en werd de laatste tijd een beetje ongelukkig van de diepe wangplooien in mn gezicht en mn al zichtbare zo genoemde hamsterwangen.
Ik heb een intake gesprek gehad met Paul en hij heeft mij een goed proffesioneel advies gegeven om gezien de te korte hersteltijd voor een ulthera behandeling te gaan voor mn kaaklijn en wangplooien en mn vetbult heeft hij met een plexr behandeling verwijderd.
Ik heb nu een week geleden deze behandeling ondergaan en ben zeer zeer tevreden met t resultaat ...
T korstje van mn vetbult was na een week weg en t ziet er prachtig uit bijna niets meer van te zien en na een paar weken helemaal niet meer en wat betreft mn wangplooien en kaaklijn ,dat was direct na de behandeling al zichtbaar en wordt alleen nog maar beter.
Dus na alle tevredenheid super bedankt Paul voor al je goeie adviezen en profesionele behandeling en niet te vergeten je gezellige en vriendelijke ontvangst.
Grietjes Angelique
Grandioos
Grandioos. Ik kwam eerst bij een andere kliniek. Jasje dasje. Erg formeel. Bij perfect you gaat het anders. Ontspannen. Informeel en voel mij echt op mijn gemak
Ik ben zeer tevreden over de Plexr bovenooglid correctie!
Ik ben zeer tevreden over de Plexr bovenooglid correctie! Na een weekje afzien (dikke oogleden en vochtzakken onder mijn ogen) was het resulaat perfect! Ik kan het iedereen aanraden!
GA HIER NIET NAAR TOE !!
GA HIER NIET NAAR TOE !!!
BLIJVEND LITTEKENS OVERGEHOUDEN VAN PLEX-R BEHANDELING !!!!!
GAAT VANZELF WEG, IS ER GEZEGD .. VERGEET HET MAAR; BEN NU 1JAAR VERDER EN LITTEKENS ZIJN BLIJVEND .
GOEDKOOP = DUURKOOP !!
Blijvend verminkt door perfect you
Permanent litteken-vlek van 19x7cm op buik overgehouden aan cryolipolyse behandeling. Eigenaar Paul reageert erg onprofessioneel per e-mail.
Ik wil een dermatoloog/plastisch chirurg naar het litteken laten kijken op kosten van perfect You. Maar eigenaar Paul geeft niet thuis. Nieteens geld terug van gehele behandeling. Dat is wel het minste toch? Hij wil blijkbaar zelfs geld verdienen aan iemand die rest van haar leven is verminkt!
Dus dames (en heren) let op. Ga hier niet naartoe/koop geen Groupon!
Nooit meer Perfect You Arnhem
Op 23 mei heb ik een Plexr behandeling van de bovenlip laten doen in Arnhem. Ik ben erg ontevreden. Na twee weken met korsten te hebben gelopen ( ik weet dat dat kon gebeuren) is mijn bovenlip er verkleurd onder vandaan gekomen. Ik was niet op de hoogte dat dat vaker gebeurt. Ik heb geprobeerd hierover met ene Paul een oplossing te zoeken, masr deze kon alleen maar schrijven dat het 'echt' goed zou komen. Na mijn laatste mail waarin ik ook een foto van de schade heb meegestuurd, heb ik niets meer gehoord.
Ik ben bij een andere cosmetisch arts geweest, die mij vertelde dat deze verkleuring vaker voorkomt bij de plexr behandeling. Mijn huid is verbrand geweest en het pigment gaat niet meer weg. Ook is de huid niet strakker of mooier. Kortom, zonde van het geld, de pijn en de crèmes om de schade enigszins te herstellen.
Mijn ervaring is zeer teleurstellend!!!
Mijn ervaring is zeer teleurstellend!!!
Via groupon een bon gekocht om mijn tattoo weg te laseren.
Slingers en ballonnen??? nou voor mij helaas niet.
Laat je tattoo met onbeperkte aantal behandelingen verwijderen,
dat staat er letterlijk.
Nergens staat dat onbeperkt toch beperkt is tot maximaal 12 maanden.
Mij werd verteld om een nieuw abonnement te kopen of maar te stoppen.
Nu zit ik met een zichtbare half weggelaserde tattoo.
Ik vind het ook erg jammer dat het niet sneller is gegaan, maar helaas heb ik die pech.
Ik heb een mail gestuurd en kreeg direct antwoord van Paul.
Deze zou gaan overleggen..
Inmiddels 3 mails en 4 weken verder maar dan zonder antwoord. Ik heb contact gehad met consuwijzer en ik sta volledig in mijn recht omdat de voorwaarden onduidelijk en misleidend zijn.
Waar ik enorm van baal is dat er geen contact wordt opgenomen om tot een oplossing te komen.
tja dan moet het maar openbaar dat de klantvriendelijkheid zeer te wensen overlaat.
Jammer!!!!!
Blij en tevreden;
Blij en tevreden;
9-4 voor plexr geweest en (nu al) heel tevreden en blij met het resultaat!

Resposta da Perfect You
In februari heb ik een Plexrbehandeling…
In februari heb ik een Plexrbehandeling laten uitvoeren. Minifacelift, lijnen op de wangen en kraaienpootjes. Al met al een prima resultaat. Zeker de kraaienpootjes zijn sterk verminderd. Voor de lijnen op mijn wangen is er nog een behandeling nodig. Dat is op zich ook niet gek. Bij deze techniek is er soms meer dan een behandeling nodig. Ik ga zeker terug ook om andere gebieden te behandelen en zal mijn bevindingen zeker delen.
Ik heb een groupon gekocht ter waarde van 1000 euro voor 350 euro
Ik heb een groupon gekocht ter waarde van 1000 euro voor een mini-facelift en de kaaklijn. Na de eerste behandeling was het resultaat wat teleurstellend. Perfect you heeft daaropvolgend contact gezocht om tot een oplossing te komen. Ik ben benieuwd wat het resultaat zal zijn.
Ben in iedergeval heel blij verrast met deze correcte manier van handelen.
Perfect you
Heel goed geholpen , zeer goed resultaat.
Goede uitleg door Paul de arts .
Ook toen ik later nog vragen had was dat geen probleem, maar vond Paul juist fijn
Ik heb plexiR ogen en ulthera kaak lijn gedaan .
SUPER SUPER bedankt
SUPER SUPER bedankt, ik ben zo enorm blij met het resultaat. Al die onzin reviews hier. Ik ben 16 december geweest en heb nu mega super resultaat. Heb Ulthera en Plexr gedaan. in januari kom ik terug voor andere zones
Perfect You ga zo door
Plexr behandeling
Ik heb op 21 december in Eindhoven een plexr behandeling laten uitvoeren en ik ben heel tevreden met het resultaat. Zeer goede profesionele behandeling door Paul met veel rust en geduld. Ook vooraf bij de intake duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten. Zeer gemoedelijke sfeer met vriendelijke medewerkers waardoor je je helemaal op je gemak voelt. De korstjes waren binnen acht dagen verdwenen. Dus ook over het verloop van het genezingsproces en de nazorg goed tevreden. Overigens mijn eerst geplaatste revieuw ooit maar vond het gewoon welverdiend!
Astrid S.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.