3,9

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

62´ Thunderbird

Man bliver super godt modtaget i shoppen, de er meget venlige og hjælpsomme.
Hvis man er sent på den og ikke når i Shoppen inden de lukker, har de også en løsning på det, altid klar til at hjælpe og vejlede.

5 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Camaro 69 ss 350 service motor før sku…

Camaro 69 ss 350 service motor før sku man bruge starter ca 10 sekunder inden bilen startede og sku så holdes igang på speeder efter service springer motor igang med det samme og går silkeblødt i tomgang uden choker 👍 service blevet lavet til fornuftige penge og ik brugt unødvendige dyre dele mvh Michael - Vejle

10 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig mere..

Kommer aldrig til at anbefale eller bruge Pers speedshop igen.

Har en ford Thunderbird fra 1962,som jeg gerne ville have et tilbud på vedrørende reperation på udstødningsmanifold og styretøj.

De ville gerne have bilen op på værkstedet, så de kunne lave et tilbud.
De får bilen op lige efter påske.
Jeg får kort tid efter en pris på Ca 9000 for udskiftning af begge manifold.
Dertil fortæller de mig at en ny styrehus koster Ca 10000 kr.. Hvilket jeg synes var lidt dyrt.. Derfor bliver vi enige om at de skal kigge på om ikke det styrehus der sidder på bilen kan laves/justeres. + jeg havde lagt en ekstra styrehus med som de kunne tjekke om var bedre.
De beholder bilen og har bilen fra d. 2 april til den 29 april, hvor jeg kontakter dem igen for at høre til bilen.
De forklarer at manifoldene lige er kommet hjem og bilen ville blive færdig inden weekenden.
Jeg henter bilen d. 3/5 og bliver præsenteret for en regning på 26274. 40 kr.
Dertil får jeg beskeden om at bilen ikke er færdig, og de lige skal have bilen ind på værkstedet igen mandagen efter.. Da styretøjet ikke er lavet færdig?!..
Det tilbud jeg fik på manifoldene var så pludselig uden arbejdsløn.. Og moms.. + der var 12500 kr på i arbejdsløn..
Dette var jeg meget utilfreds med, og spurgte til om ikke det var normalt at kontakte kunden inden man bare brugte så mange timer uden at det var aftalet.. Hvilket værkstedet ikke mente var normalt for dem.
Jeg er ikke tilfreds med sådan et tilbud, der bliver 15000 kr dyre end hvad der er sagt. Et simpelt telefon opkald kunne ha hjulpet meget på dette. Bilen styre stadig ikke godt, og det arbejde der er lavet har overhovedet ikke hjulpet noget som helst. Jeg kommer ALDRIG til at bruge det værksted igen.
Mvh Kenneth Emil Nielsen

3 de maio de 2024

Meget god service hjælpsom

God service og meget hjælpsom. Han er til at stole på og laver tingene ordentligt. Det først gang jeg har prøvet Pers speedshop og det bliver heller ikke sidste gang. Kan helt klart anbefales.

22 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais