Horloge Pixel Watch 3 op Marktplaats gevonden voor zeker 50 euro minder dan andere winkels. Contact opgenomen en een uur later het horloge in handen. Netjes met aankoop bon en gesealed. Product werkt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mag ik deze verkopende partij even een zeer groot compliment geven! Korte tijd geleden een IPhone 17 Pro aangeschaft via deze partij. Ik heb de telefoon afgehaald en ‘s avonds op mijn gemakje al... Ver mais
Ik had een iphone gekocht bij phone deal. Deze was aangetekend en verzekerd verzonden via PostNL. Helaas is de telefoon ergens bij PostNl verdwenen en dus nooit geleverd. Na contact te hebben opgenom... Ver mais
Informações sobre a empresa
Phone-Deal.nl is een online winkel waar u altijd veilig en eerlijk een mobiele telefoon kunt kopen. Bij ons is het ook mogelijk om tablets te bestellen waar altijd een stuntactie aan vast zit. Om scherpe prijzen te kunnen blijven hanteren en te besparen op kosten die een fysieke winkel met zich meebrengen, kunt u onze artikelen alleen online bestellen.
Informações de contacto
Osseweistraat 5 b, 3023 DA, Rotterdam, Holanda
- 0644917329
- info@phone-deal.nl
- www.phone-deal.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Goeie en snelle service
Goeie en snelle service
Mooie scherpe prijzen voor nieuwe producten! Echt een aanrader!
Beter communiceren!!
Heb via marktplaats een MacBook Air gekocht met de vraag of er een HDMI aansluiting op zat. Het antwoord was JA! Nu ik de laptop binnen heb blijkt dit niet zo te zijn. Via marktplaats een vraag gesteld maar krijg geen reactie meer en mijn bericht wordt niet meer gelezen. Erg slecht dus nooit weer!!
Snelle levering en zeer goede prijs.
Voel me bestolen en niet gehoord
Ik bestel een MacBook Air M5 13 inch bij hun, die nog op voorraad was, verkoop mijn oude M1 die zelfde dag, en 1 dag later krijg ik een mail, dat er nog 30% bovenop zou komen. 2 mailtjes naar hun gestuurd met de mededeling dat ik nu zonder MacBook zit en niet blij met de situatie ben, maar geen tegemoetkoming of sorry dat het zo gelopen is. Ik bedoel hun hadden de MacBook al ingekocht, betaald, en denken nu omdat apple wegens geheugen tekort er 30% bovenop gooit, er zelf nog een slaatje uit te slaan, terwijl hij al was ingekocht. niet netjes, zo doe je geen zaken....
MacBook Air m1 besteld via Phone dial
MacBook Air m1 besteld via Phone dial. Nieuw en verzegeld geleverd, inclusief officiële Apple garantie. Goedkoper dan bij de grote retailers en toch gewoon nieuw uit de doos. Levering was snel en de verpakking was onbeschadigd
Echt super goed bedrijf !!!!
Echt super goed , voor de bestelling even telefonisch contact gehad en binnen het uur alles geregeld , wat een service top
Snel en makkelijk en product was zoals…
Snel en makkelijk en product was zoals ik verwacht had
Scherpe prijs en snelle levering!
Goede en snelle service
Goede en snelle service, vriendelijke medewerker
prima en snelle service,
prima en snelle service,
inmiddels mijn iphone 17 en een macbook neo gekocht bij phone-deal voor een scherpe prijs.
sympathieke mensen...
Topservice!
Zeer snelle en nette reacties via whatsapp. Onwijs goede service geboden door een toestel om te ruilen voor een ander aan huis.
Nieuwe IPhone 16 pro Max gekocht met…
Nieuwe IPhone 16 pro Max gekocht met open doos voor zeer scherpe prijs. Was eerst sceptisch dus ben zelf langs gegaan om hem te bekijken maar was inderdaad geheel gloednieuw en ongebruikt. Ben netjes geholpen en ben blij met de aankoop.
Bij Phone deal kun je gerust zonder zorgen een bestelling plaatsen.
Keurig ingepakt en zeer snel bezorgd.
Komt na wat hij zegt en snel geleverd
iPad Pro 25 Gb 13 inch 2025 gekocht.
iPad Pro 25 Gb 13 inch 2025 gekocht.
Nieuw, doos was geseald.
1 jaar Apple garantie.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
iPad was aantrekkelijk geprijsd, goedkoper kon ik niet vinden.
Tijdige reacties & prima levering
Tijdige reacties, prima communicatie