Pieszakdenmark Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bor i USA og får kun kjøpt Pieszak jeans når jeg en sjelden gang er hjemme i Norge på besøk. De er dyre men er helt perfekte for meg. Jeg trengte nye jeans og bestilte via nett. Det var en utrolig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik min vare to dage efter bestilling, desværre var varen for stor, og jeg måtte returnere den. Pieszak kvitterede for modtagelsen og to dage efter var pengene på min konto. Høj service og stor t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de calças de ganga
  3. Loja de vestuário western

Escrito pela empresa

High quality denim for woman in all sizes.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Alt fungerer fint

13 de janeiro de 2026

Hej Puk,
Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Vi er glade for at høre, at alt fungerer, som det skal.

Maja/ Pieszak

Hej Bente,

Tusind tak for anmeldelse 🤍

Vi er glade for at høre, at både leveringen og kvaliteten levede op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne

3 de janeiro de 2026

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Vi er glade for at høre, at leveringen var både fin og hurtig – og at varerne levede op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hurtig forsendelse til Norge

Hurtig forsendelse til Norge, god kundeservice.

23 de dezembro de 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍

Vi er glade for at høre, at både leveringen til Norge og kontakten med vores kundeservice levede op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Hej Jean,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi er så glade for at høre, at du synes det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig.

Vi håber at byde dig velkommen tilbage hos Pieszak snart!

Super hurtigt levering.

Super hurtigt levering.

8 de dezembro de 2025

Hej Maria,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede super hurtig levering!
Vi håber at se dig igen snart hos Pieszak.

Lækre bukser

produktet svarede til beskrivelsen

1 de dezembro de 2025

Hej Erik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi er glade for at høre, at du synes, bukserne er lækre, og at produktet levede op til beskrivelsen.

Vi håber at se dig igen snart hos Pieszak!

26 de novembro de 2025

Hej Alice,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god service hos os.

Vi håber at byde dig velkommen tilbage snart!

De var meget hjælpsomme

De var meget hjælpsomme

5 de novembro de 2025

Hej Inge,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede, at vores team var meget hjælpsomme.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage hos Pieszak!

Hurtig ekspedition

22 de outubro de 2025

Hej Eva,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition!
Vi håber at se dig igen snart hos Pieszak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var desværre nødt til at returnere min vare, hvilket var hurtigt og nemt med en fin instruktion vedlagt pakken. Ikke nok med det - få dage efter forsendelse modtager jeg mine penge retur. Jeg handler glædeligt med Pieszak igen.

17 de outubro de 2025

Hej Tove,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at returprocessen var nem og hurtig – og at du føler dig tryg i din handel hos os. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage hos Pieszak.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte nogle bukser....

Bestilte nogle bukser..... Ventede og ventede og fik så en mail om at jeg fik pengene retur. Ikke et ord om at de desværre ikke kunne levere bukserne alligevel, eller ' Vi beklager, men....'
Måske er jeg bare af en ældre generation der er vant til god kundeservice. 🙄
Det plejer ellers at være mit favorit mærke!

10 de outubro de 2025

Hej Camilla,
Tusind tak for din feedback – og hvor er det ærgerligt at høre om din oplevelse.

Vi plejer altid at informere, hvis en ordre ikke kan leveres, så vi er virkelig kede af, at du ikke har fået besked i dette tilfælde.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – særligt ikke loyale som dig.

Vi håber, du vil give os en ny chance fremover, så vi kan vise dig den service, du normalt forbinder med Pieszak.

God pasform og kvalitet

God pasform og kvalitet og hurtig levering

10 de outubro de 2025

Hej Marie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både pasform, kvalitet og den hurtige levering.

Vi håber at se dig igen snart hos Pieszak!

Gilly French Jeans Wash Vienna

Er vild med mine Gilly French Jeans Wash Vienna - perfekt fit og som altid lækker kvalitet.
Hurtigt og effektiv service og levering.

22 de setembro de 2025

Hej Anette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟 Vi er så glade for at høre, at du er vild med dine Gilly French Jeans Wash Vienna – perfekt fit og den kvalitet, du kan regne med fra Pieszak.

Dejligt også at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv service og levering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage snart!

Kjempefornøyd med bukse

Kjempefornøyd med bukse. Den var som forventet og rask levering. Kommer garantert tilbake

15 de setembro de 2025

Resposta da Pieszakdenmark

Tusen takk for din flotte anmeldelse 🌟 Så hyggelig å høre at du er kjempefornøyd med buksen, at den svarte til forventningene og at leveringen var rask.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake snart!

Varme hilsener,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, super service, elsker jeres jeans.

19 de agosto de 2025

Resposta da Pieszakdenmark

Tusind tak for de dejlige ord!

Vi er glade for, at både levering og service har levet op til dine forventninger – og endnu mere glade for, at du elsker vores jeans. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Vi glæder os allerede til at sende dit næste par afsted.

Alt er anbefalelsesværdigt

God webshop, hurtig levering, god kvalitet.
Jeg er fan ❤️

26 de agosto de 2025

Kære Susanne,
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din varme anmeldelse ❤️

Vi er glade for, at både kvalitet, levering og oplevelsen på webshoppen har ramt plet – og vi elsker at have fans som dig!

Vi glæder os til at sende dig dine næste favoritter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tæller nu 12 par Pieszak jeans i mit…

Tæller nu 12 par Pieszak jeans i mit skab…. Udover dem jeg allerede har slidt op. Det er simpelthen de bedste jeans jeg nogensinde har ejet- god kvalitet, perfekt pasform, elsker at der er lidt stretch i, så de altid sidder pænt. Prisen er absolut i orden - og ofte gode tilbud. Levering er altid mega hurtig - som regel fra dag-til-dag. Total happy kunde☺️

27 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Kære Elisabeth

12 par… wow! Vi er dybt taknemmelige for din trofaste opbakning – og det gør os virkelig glade at høre, at vores jeans er dine absolut favoritter 🖤

Vi lægger stor vægt på kvalitet, pasform og komfort – og det betyder alt, når det bliver bemærket. Tak fordi du deler dine oplevelser – og for at have været med os gennem flere par og sæsoner.

Vi lover at fortsætte med at levere jeans, der fortjener en plads i dit skab – og vi glæder os til at sende par nummer 13 afsted, når tiden er inde 😉

12 ud af 10 service✅

12 ud af 10 service. Jeg havde modtaget et par bukser hvor knappen sad løs og syningerne ikke var helt i orden desværre. Jeg ringede til deres kundeservice hvor jeg fik Pernille i telefonen, som uden videre sendte mig et par nye bukser som jeg modtog blot dagen efter. Helt fantastisk kundeservice og enormt lækre jeans!😍 Klart en af de bedre oplevelser jeg nogensinde har haft

22 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Kære Jacqueli,
Wow – tusind tak for de utrolig flotte ord!😍

Vi er kede af, at der var en fejl på de første bukser, men glade for, at vi hurtigt kunne rette op på det.

Vi giver din ros videre til Pernille – det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt behandlet hele vejen.

Og så er vi ekstra glade for, at du er så begejstret for dine nye jeans. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det!

Maja / Pieszak

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais