A empresa respondeu
Aarhus bedste fiskerestaurant. Fantastiske kompositioner og retter. Også veganske. MEN den dårligste akustik på nogen restaurant i Aarhus. Derfor kun 4 stjerner. Det kan ikke anbefales at tage noge... Ver mais
A empresa respondeu
Sammen med Thors Mølle Kro, er Pihlkjær den bedste restaurant jeg nogensinde har spist på. Jeg har aldrig smagt hvid fisk som smeltede på tungen. Jeg har aldrig spist et stykke svinekød hvis mørhed sl... Ver mais
Skøn middag, velsmagende og velkrydret - fiskeretter kan nogle gange være for ferske i smagen, men ikke hos Pihlkjær. Smukt anrettet, og fin betjening. Jeg anbefaler altid gerne Pihlkjær. Mvh Hanne
Vi serverer lækre fiske, seafood, vegetar og veganske retter og kød ved forudbestilling. Kom og få en unik madoplevelse hos os.
Mejlgade 28, baggården, 8000, Århus C, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
En helt igennem fantastisk oplevelse. Vi fik forret og hovedet og det smagte helt fantastisk. Bedre fisk skal man lede længe efter - flot anretning og fyldt med smagsoplevelser. Smilende og dygtig betjening og gode priser. En lille perle som er et besøg hver.

Resposta da Pihlkjær Restaurant
En virkelig gennemført oplevelse på denne fiskerestaurant. Rammerne er både kreative og indbydende - med kunstværker lavet af skaller og naturlig udsmykning af glas med frisk frugt og grønt på bordene
Maden er virkelig lækker, og smagene hænger flot sammen. Fisk er naturligt i fokus, men der er også mulighed for både oksekød og vegetarretter, så alle kan være med. Retterne supplerer hinanden, og der er tænkt over helheden. Den lille smagsafbryder i form af is mellem forret og hovedret er en fin detalje, der løfter oplevelsen.
Personalet var virkelig søde - nærværende og opmærksomme - det gør, at man føler sig godt taget imod.
Det er ikke et sted, man skynder sig igennem. Her må man gerne tage sig tid, læne sig tilbage og være i det.
Alt i alt en oplevelse, hvor man bliver forkælet – i sit eget tempo

Resposta da Pihlkjær Restaurant
Før besøget havde jeg telefonisk sikret mig, at jeg kunne spise glutenfrit og også skrevet det i bemærkning ifm. bookingen. Vi blev anvist et bord, hvor vi alle fire var nødsaget til at sidde med et stort bordben mellem benene. Vi var flere, der bestilte den aktuelle 3-retters menu med tilhørende vinmenu. Ved forespørgsel om, hvad vi drak til velkomst, var svaret: "Øhh, nogle bobler." Forretten i form af noget dejlig cremet fisk blev serveret med tilhørende brød. Da jeg bad om en glutenfri version, havde de det ikke, så jeg måtte spise retten uden som en halv ret. Hovedretten var et meget lille stykke velsmagende fisk på nogle rødbeder med lidt grønkål på siden, der desværre knasede lidt af sand. Ingen yderligere tilbehør. Der var ikke nogen fortælling om de to serverede hvidvine. Mht. desserten fik jeg et fint glutenfrit alternativ i form af en lille chokoladefondant, som var god men meget flydende. Til den efterfølgende ikke så varme kaffe, lå der på alle underkopper en småkage. Den viste sig heller ikke at være glutenfri. Da jeg bad om et alternativ kunne jeg ikke få noget, for "kokken var allerede gået" - jeg vil gætte på klokken ca. 21.30, selvom der skulle være åbent til 23.30. Vi spurgte til lukketidspunkt og fik oplyst, at de plejer at lukke, når der er ved at være tomt i restauranten. Det skal nævnes, at tjeneren på eget initiativ gav kaffen uden beregning. Alligevel løb min regning op i kr. 715,- for en meget lille servering, der uden brødet til forretten ikke gjorde mig mæt, hvilket i øvrigt også gjorde sig gældende for andre ved bordet. Vi var fire kvinder om bordet, og vi blev enige om, at det var godt, vi ikke havde vores mænd med. De ville være gået sultne hjem. Tjeneren var venlig, men virkede uvidende, og der var meget støj i lokalet, så det blev en temmelig højrøstet samtale, hvilket kan virke stressende og anstrengende. De to stjerne gives for velsmag og dejlig fisk. Men det er SÅ kritisabelt ikke at håndtere glutenallergi/-intolerance. Øv!

Resposta da Pihlkjær Restaurant
Endnu et helt fantastisk besøg hos den restaurant der aldrig skuffer 🤩 Alle de ansatte samt ejer Henrik Pihlkjær er altid veloplagte og giver den bare max gas på betjening og humør. Jeg bliver aldrig træt af at komme derned og nu er østers også blevet en lækker spise som jeg nyder 🦪 Hvem skulle ha” troet det - men Henrik P. giver ikke op og sikke en smag 🥰
TAK TAK TAK for en fantastisk aften.
Igen - som altid - 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Pihlkjær Restaurant
MEN den dårligste akustik på nogen restaurant i Aarhus. Derfor kun 4 stjerner.
Det kan ikke anbefales at tage nogen med, der har bare lidt nedsat hørelse.
I burde sætte støjdæmpende plader op i hele loftet.

Fremragende!
Tak for en endnu en fantastisk oplevelse på Pihlkjær. Vi nød atmosfæren, service, borddækning og maden. Alt blev præsenteret på allerbedste vis. Vi havde alle 3 en skøn aften.

Resposta da Pihlkjær Restaurant
Fantastisk aften. Var til rund fødselsdag og alt spillede bare. Søde imødekommende og helt igennem professionel service. Maden var helt i top. Virkelig en dejlig oplevelse.
Kommer helt sikkert igen.

Resposta da Pihlkjær Restaurant
Fødselsdag i familien blev fejret hos Pihlkjær. Vi havde på forhånd bestilt 4 fiskemenuer og 2 veganske menuer.
Alt levede helt op til vores forventninger, og vi fik alle 6 en fantastisk madoplevelse med gode vine til.
Vi blev serviceret af sødt og venligt personale.

Resposta da Pihlkjær Restaurant
første besøg på restaurant Pihlkjær fredag d. 27/9, dejligt sted, sød og venlig betjening, super lækker 2 retters menu, alt var bare perfekt, kan klart anbefales..😍

Resposta da Pihlkjær Restaurant
Pihlkær er min absolut ynglings resturant.
Stedet jeg er taget hen gennem de sidste 15 år, når jeg skulle forkæles lige lidt ekstra. Og er ALDRIG gået skuffet der fra.
Var fornylig der nede og prøve deres vegetarisk tiltag, og må sige at de gjorde det igen. Helt igennem lækkert mad, stemning og service

Resposta da Pihlkjær Restaurant
Fin menu, lækkert tilberedt, pænt serveret, hyggelig atmosfære og nærværende personale

Resposta da Pihlkjær Restaurant
Vi var to personer til treretters teatermenu med fisk i lørdags. Super lækker mad til en yderst rimelig pris!
Kan dog ikke give fem stjerner, da de for det første glemte at give os fjordrejer på vores forret - dem fik vi først halvvejs inde i måltidet i en skål, da jeg påpegede, at de da måtte mangle. Vi fik heller ingen smør tilbudt til brødet til forretten, det så vi senere hen at andre fik serveret. Vi skulle åbenbart have bedt om det selv, fik vi at vide af tjeneren - det er jo ikke nemt at vide. Brødet blev også pludselig fjernet fra bordet - uden vi blev spurgt. På sidebordet fik det lov at stå til hovedretten. Da vi skulle betale, var der problemer og det trak lidt i langdrag - og vi skulle nå et tog. Der kunne så åbenbart ikke udskrives en bon, så vi endte med at få en håndskrevet lap papir i stedet.
Så ja, der kan godt strammes lidt op, så den sidste stjerne kan komme i hus. ;)
Lokalerne var i øvrigt hyggelige, men dog også lidt 'trætte' at se på hist og her.
Jeg kan meget anbefale at spise her. Meget sød betjening, meget veltillavet fisk og perfekte vine. Alt i alt en helt perfekt oplevelse, vi kommer meget gerne tilbage
Hver gang vi har besøgt Pihlkjær Restaurant har oplevelsen været i topklasse. Kreativ madkunst hvis det skal beskrives ganske kort. Sådan var det også i aften.
Vi vælger altid fiskemenuen, men et kig på nabobordene afslører, at det øvrige menukort har de samme kvaliteter.
Og så er priserne yderst rimelige, betjeningen venlig og kompetent og lokalet smagfuldt og enkelt indrettet og med udsigt til køkkenet, hvor der tydeligvis hersker ro og styr på processerne.
Vi glæder os allerede til næste besøg.
Rigtig god og opfindsom mad til rimelige penge, venlig betjening og fint vinkort.
Vi skal derhen igen, og næste gang springer vi (den skønne) suppe over, så vi også når frem til desserten.
Min kone og jeg fik nytårsmenuen som take away. Maden var utrolig veltillavet og vejedningen var meget nem at følge. Især de 2 fiskerettet, vi startede med var super gode.
Super fin middag - virkelig veltillavet. Stor anbefaling.
Fantastisk smagfuld, kreativ og lækker mad. Kompetente og venlige tjenere. Hyggelig stemning. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Smukt anrettet, og fin betjening. Jeg anbefaler altid gerne Pihlkjær.
Mvh Hanne
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.