3,1

2 estrelas
1 estrela

Pizza Master Søften.

Pizza Master Søften.
umulig udlevering, ingen vilje til at kontakte deres kunder under udbringning. De er ikke engang interesseret i at bruge telefon. Heller ingen brug af dørklokker.
Efter 2 timers tålmodig ventetid, så er det selvfølgelig kundens fejl at man har ventet på dem.
De vil så råde bod på det ved at varme en 2 timers kolde pizzaer.

Undgå at bestille hos dem.

28 de dezembro de 2023

HOLD jer langt væk !!

HOLD jer langt væk !!

Vi har to gange fået leveret forkert pizza!

Første gang, tænker man "det kan ske"

Men anden gang ! 😡

Vi ringer og fortæller i har givet os forkert varer og i tilbyder og komme med en ny pizza

Vi bestilte 1 familie margarita og 1 alm mexicansk

Vi fik familie mexicansk og en lille margarita!
Sikke en skuffelse vores børn havde som havde glædet sig til margarita.

Så kommer i med en ny og Gud hjælpe mig om det ikke også er en ALMINDELIG pizza !??

Jesus Christ!!

Udover det så var pizzaerne underbagte og den indbagte pizza med pasta KØDSOVS, havde aldrig set skyggen af KØD!!

1 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi skulle nok have lyttet til…

Vi skulle nok have lyttet til anmeldelserne og ikke ha givet det et nr. 2 forsøg.
Efter 1 time, ringede vi og efterspurgte maden. Der blev sagt han ikke kunne finde det og mit spørgsnål var om mit mad så var koldt. Dette var det ikke i følge dem. Efter 1 t og 10 min kom maden. Kold og med indhold i durum, som var frabedt og betalt for som ost mm som så heller ikke var i.
Jeg ringede og efterlyste en form for kompensation eller bad dem vende retur efter maden eller mine penge tilbage. Dette blev slet ikke imødekommet og jeg fik afvide det var travlt , men at de havde for travlt. Ikke engang at imødekomme sine kunder var der en brøkdel af. Det er helt helt uroligt

4 de setembro de 2022

Bestilte 4 pizzaer

Bestilte 4 pizzaer, de 3 var forkerte og så ventede vi en time og ti minutter de havde lovet at det kun ville tage en halv time.
Kolde og kedelige pizzaer der bestiller vi aldrig igen.

6 de novembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk fra dette sted

Hold jer væk fra dette sted. Du tror at de kan lever maden over 1,5 time efter de skulle ha vært der.

Også er maden kold og klam når det kommer også tror de at man vel betale fuld pris for det.

Plus de tror at de kan true en til ikke at skrive en anmeldelse her om dem og så tror de også at man vel betale fuld pris for den super dårlige mad som de kommer med.

Hold jer væk det skal ud af byen vi har ikke brug for en så dårligt et spisested i Agerbæk.

19 de setembro de 2020

Fejl på fejl på fejl.

De kan ikke finde ud af at leverer det man bestiller,så jeg ville aldrig handle der igen. De lover kompensation ved næste bestilling, men den kommer aldrig med. Glem alt om service, de kender det ikke.

18 de abril de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Forkerte og kolde pizza lige til skraldespanden

Bestilte 2 pizza til udbringning. Der ville gå 30 min. Men der gik 52 min. Ikke nok med det så var pizzaerne kolde. Og den ene pizza forkert. Og da jeg så ringer og sagde at jeg havde fået en forkert. Så skulde jeg tage er billede og sende så chefen kunde se det. Men jeg kunde bare få en gratis næste gang. Men da jeg sagde at det var jeg ikke interesseret i da knægten var sulten. Fik jeg beskeden at de kunde ikke lave en ny for ser var mange bestillinger. Handler der aldrig mere !!!!

6 de dezembro de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais