PolyRopes Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Denna gång inte köp, utan en retur av sak som inte behövdes. (Inte fel på varan utan mitt behov som plötsligt inte kvarstod då vi fick plats inomhus istället för ute) Enkelt att köpa & skriva ut ret... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Först och främst tycker jag att era produkter är riktigt bra, kanske bland de bästa på marknaden. Under alla år jag har handlat hos er har jag aldrig haft problem med returer när något varit fel elle... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jätte bra service. De är snabba på skicka ut varorna ock göra special varorna snabbt. Jag har inte kolla längden stämmer på special varorna. Enda minus jag inte fick några fina nyckel band som man... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Detsom är sämst är de här förgrymmade frågorna så fort man köpt något, kan ni inte nöja er med att jag tyckte det var bra

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de acessórios para barcos
  2. Fabricante
  3. Fornecedor de capas protetoras para barcos
  4. Loja de artigos para vela

Sobre PolyRopes

Repexperter sedan 1967

Sedan starten 1967 har familjeföretaget PolyRopes utvecklats till att bli Skandinaviens främsta leverantör av rep. Vårt expertområde är rep och snören där vi erbjuder ett brett sortiment av produkter anpassade för båtliv, industri, lantbruk, säkerhet samt för hund- och hästbranschen. Vi tillhandahåller även relaterade tillbehör så som båtpresenning, fendrar, ankare, förtöjningslinor och beslag, bland mycket annat.

Svensk tillverkning

Genom vår egen tillverkning i Vårgårda, ett omfattande lager och ständigt pågående produktutveckling, kan vi leverera innovativa produkter av högsta kvalitet på ett snabbt och effektivt sätt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

275 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Very good

Very good. Fast . Everytime again .

Hi,

Thanks for your review. :)

Die beschriebenen Festmacherleinen…

Die beschriebenen Festmacherleinen scheinen von guter Qualität und clever durchdacht zu sein. So gibt es jeweils einen Scheuerschutz am Auge und dem Festmacherseil. Super schneller Versand. Das gefällt mir.

Resposta da PolyRopes

Vielen Dank für Ihre Bewertung! :)

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans, även om de platta paket med fendrar ersattes av stora upp-pumpade fendrar, det blev toppen det med.

Hej Stina,

Det viktigaste för oss är att du i slutändan blev nöjd! :D
Stort tack för ditt omdöme.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, bra produkt som var exakt som beskrivning.

5 de maio de 2026

Hej Ismael,

Låter alldeles utmärkt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Just sådana linor som jag behövde för…

Just sådana linor som jag behövde för mina rejäla fendrar. Men varför marknadsför ni inte dem i Finland? Här har vi bara motsvarande mycket tunnare.

7 de maio de 2026

Resposta da PolyRopes

Fint att se att du hitta det du sökte!
Vi har börjat expandera så håll utkik så hoppas vi att det i framtiden ska vara bättre marknadsfört även i Finland. :)

Bra och snabb leverans.

Bra och snabb leverans.
Mycket smidigt när jag skulle göra återköp, då jag köpte fel varor. Snabb återbetalning uppskattat.

7 de maio de 2026

Hej Jonas,

Fint att se att vi kunde hjälpa dig på ett snabbt och smidigt vis. :)

Bra !

Snabbt och prisvärt

4 de maio de 2026

Hej Anders,

Mjuk och fin Lina

Mycket nöjd kund ock en bra produkt
Lina 8 mm på 5.3 ton

29 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hej Kenth,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiska Landströmskablar som ser ut…

Fantastiska Landströmskablar som ser ut som tampar 💪

22 de abril de 2026

Hej Claes,

Härligt att du är nöjd med dina köp och vi kan inte annat än att hålla med, fantastiskt produkt! :)

Stort tack för ditt omdöme. :)